139

Анонимен

преди 12 години

Ако измислят закон с който да спрат ръсенето на мозък от безброй народни гений,които в повечето случай нямат нищо в главата и ги мързи да работят това което заслужават,бих подкрепил безрезервно.

138

Анонимен

преди 12 години

Някои хора не четат книги дори в интернет.За какво им е.Само един Винету не стига.

137

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е ЛУДОСТ

136

Автор

преди 12 години

Стига с тези авторски права! Патентни добре, но нека не ги мързи тези автори! Създаваш една песен и понеже си "талантлив" хоп милионер! Не става така! Специално за музиката...ще се трудите, като работниците, като бизнесмените. Ще правите концерти, ще правите още хитове! И Меси е талантлив, но не купувам ДВД-та с головете му всяка седмица. Всъщност музикалните компании трябва да разберат, че трябва да се адаптират към новите изисквания на пазара. CD,DVD, скоро ще бъдат отживелица, както дискетите

135

Томас

преди 12 години

Нови затвори се строят по цял свят - за несъгласните, с това, което ще се случи - има и милиони пластмасови ковчези за същите.

134

Томас

преди 12 години

Постепенно затягат контрола над хората, но скоро Господ Исус Христос ще прати престъпниците, които управляват света там където им е мястото.

133

лудия

преди 12 години

prodyljavat da nalagat kontrol i sledene v internet.a taka sprete i torentite, sprete i pornoto, sprete i radioto i televizqta. tova e totale moza4en kontrol,trovqt ni s rani realitita tova e mra4noto byde6te.

132

niko

преди 12 години

Определено трябва да се вдигнем и да покажем, че поне това нетрябва да ни спират, а не да стойм и да си пишем от компютрите кой какъв бил и т.н.. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ!!!

131

НАЛИ ...

преди 12 години

новия световен ред било голяма конспирация и било невъзможно това да е истина ????? Е ИСТИНА Е И КАКВО ОЩЕ ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ОТРОВАТА В НЕБЕТО - ОЩЕ ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ НА КАДЕ СА НИ ПОДКАРАЛИ ( КЛАНИЦАТА !) ВСЕ ОЩЕ ИМА ЛИ *** ДЕТО ДА ВЯРВА ,ЧЕ НЯКОГА Е ИМАЛО ИЛИ ЩЕ ИМА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ -ДЕМОКРАЦИЯ ???????? НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ????? ОТНОВО В КОШАРАТА СЕ СЛУЧВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НЕ САМО ТОВА ................... КАК ДА Е ....СИГОРНО ПАК СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ВСИЧКО Е СЛУЧАЙНО И НЕ Е СВЪРЗАНО С ДРУГ

130

Анонимен

преди 12 години

За това правителството отделя по 70 милиона лева за нови затвори (София,Варна,Бургас и за още 2-3 града), защото знаят колко много народ ще вкарат по затворите с тези текстове който са приели тайно.И тогава картинката и мисията им за господство и ново робство на Българския народ ще е изпълнена.

129

Анонимен

преди 12 години

Усещам, че е крайно време за калашниците...

128

Гордо червено

преди 12 години

Наистина мрежата ни следи , и сега се чете целия пиъринг и окей, обаче не вярвам да го приемат по този начин и в този вид защото аз мога да се оплача срещу държавата и всички в нея и да спра интернета на национално ниво - не е измислен но призовавам всички на 11 ти в 11 часа

127

до 148

преди 12 години

Всички са наясно, че мржата се следи и се събират данни, проблемът е че вече всеки може да те вкара в затвора и си престъпник по default.Всеки, на който си неудобен или те нарочи. Закон срещу човешката воля , а не срещу пиратството.

126

до 143 зъл

преди 12 години

На мен ми се струва малко по-различно положението, след като според такъв текст всеки е престъпник БЕЗ да е нужно дори доказват вината му, а било достатъчно само да се оплачел 3 пъти, този който го нарочи. Това не е закон срещу приатството , а срещу свободната човека воля.

125

Анонимен

преди 12 години

Ако си мислите че мрежата досега не се е следяла жестоко се лъжете ! А за този смешен закон е като закона за КОКОШКА НЯМА ПРОШКА !

124

AdultUser

преди 12 години

Няма безплатен обяд. До вчера си бършехте задните части с коприва, а днес радетели за свободно слово...СМЯХ!

123

Кумонизъма се връща

преди 12 години

Стига аванта,сега когато капиталистите получиха пълна власт и контрол над целия свят ще правят каквото си искат,могат и концлагерите да върнат ако си поискат, а народа пак ще трепери.Все повече затягат примката около гърлата ни и това се усеща все повече и повече със всеки изминал ден.Демокрацията беше само временна и в полза на капиталистите,тя им служеше за да могат да заграбят всичко.Сега могат да си купят всеки политик ,който им се противопоставя.

122

Анонимен

преди 12 години

САЩ са комунисти от сталински тип едно време тъй преследваха инакомислещите кой герберясал предател подписа тая подлост.

121

ддд

преди 12 години

Спокойно пичове , никаква АСТА и нов световен ред не може да ни спре !!!А тези алчни *** съвсем скоро ще си получат каквото търсят !!!ДЪРВО И ВЪЖЕ ЗА ТАЯ ГНУСНА *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

зъл

преди 12 години

124 Не споря, още повече, че по отношение на проблема сме на едно мнение. И аз мисля, че подобни мерки е практически невъзможно да бъдат приложени по един куп причини, да не говорим, че реално не е кой знае какъв проблем за доставчика и потребителя да направят невъзможно проследяването на информация. Честно казано дори и в момента практически е невъзможно ако теглиш филм или музика чрез т.н. торенти да могат да те проследят. За сега единствената индикация е тракера, т.е беше, защото сега ако ти прави впечатление вече повечето тракери ползват т.н. магнитни торенти, които показват единствено, че даден IP e изтегли този файл. Ако този тракер ползва IP примерно в Китай или Нова Каледония ходи вземи справка ако можеш :))). Пък и какво от туй, като този файл не е и няма как да бъде защитен от авторско право. Изобщо периодично се организират подобни простотии, които служат единствено някой хора да приберат тлъсти пачки. А резултатите са винаги отрицателни :))).