57

sluzhitel

преди 12 години

Не теглим филмчета от нета -забранено е, пък и нали нета ни е слаб:) - поне Койчо ти така споделяш:)

56

svedust

преди 12 години

я, я, я пиши коя е тази фирма дето дава 3 к в евро чисто да кандидаствам и аз

55

svedust

преди 12 години

Кво плюете по Булуърк бе нещастници недни! Кат не ви изнася, не ходете на интервю там. А тука 2/3 от хейтърите като сополи се влачат и са обиколили всички агенции, а?И още нещо, тия от Булуърк в тази статия ви казват какво им се иска на работодателите, а не на вас - на тези дето ни плащат. Btw. от 5 г. работя в една фирма, заплатата ми е замразена от 3 г., а онзи ден, шефа ми намекна как трябва да ми я намали, за да съм съпричастен в кризата с фирмата... *** неглеца..

54

Анонимен

преди 12 години

Добре че беше кризата та позакриха разни измислени фирми с измислени ИТ специалисти, дето са слушали въвеждащи курсове в разни аграрни университети. За такива "кадри" винаги ще има криза. Кайкинска казва нещо много важно - "Голяма част от нашите клиенти", ами за това говориме нейният сегмент са именно тези джобхопъри дето за нищо не стават и тя се опитва да ги набута на смешни фирми дето после викат нема кадри. Кадри има ама си стоят на хубава заплата и добри условия. С тези 2.5 какво очакват?

53

до 53

преди 12 години

Чел съм изказвания на много други специалисти, които твърдят, че предлагането в ИТ сектора и в сферата на аутсорсинга и през тази година ще остане на много високо равнище. И това пак ще са секторите, в които ще се отбелязва устойчив растеж. Не знам какви глупости говоря тази Райкинска- явно евтина реклама на агнецийката й.

52

Анонимен

преди 12 години

Оффффф, тази Райкинска никога не я е слушала главата....... Пълни глупости, в момента и US и Evro икономиките са на ръст, да вярно минимален но е ръст и едно от нещата, в които инвестират е софтуер тъй като това звено бе пренебрегнато покрай кризата. Във фирмата, в която работя набираме непрекъснато КАЧЕСТВЕН персонал и говориме за заплати от по 3 к евро. В момента очакваме 6 нови попълнения дето са напуснали фирмите си, точно заради изрази от типа - ами криза е няма бонус, няма повишение.

51

Анонимен

преди 12 години

Ей, гъзари... 'ко ви отвием бушоните, че умрете от глад... ;))

50

wtf

преди 12 години

Бабината ти трънкина! От bulwork опитват да си ловят шарани по един такъв баламски и лицемерен начин. Браво, доказахте тотално, че грам професионализъм и етика няма в тая скапана агенция. Нищо, те хората не са ***. Клиентите ви ще ви накажат ;) Днес.бг, и вие си вкарвате автогол! Досега крепяхте брокерите със статиите "сега е момента да с купуват имоти". Сега - агенциите за подбор на персонала. Чий *** е следващия за облизване?

49

Анкета

преди 12 години

Смятате ли, че тази статия е провокативна, дезинформираща и не отговаря на истината?Да +Не -

48

Анонимен

преди 12 години

вери олд програмър, ако ти пишеш код за мен, не да ти давам , ами ще ти взимам пари.Седи драсни два прилични реда и внимавай къде клепаш goto , за да не ти подтиснат бюджета.Пишман програмисти - пълно. Всичките много могат да пишат, само не и да програмират.Наемат се пресни топли от техническия и су и после след първите два месеца са senior-и с по 2к+.Що ? Щото бил java-ар. Пълни ***, името си правилно не могат да напишат, ама нейсе.

47

Анонимен

преди 12 години

50Безработни програмисти в България няма. Ако някой 'програмист' отиде при премиера да му търси работа, то това не е програмист а обикновен ***. Такъв мухьло едва ли му стига акъла и за работа като овчарин.

46

Анонимен

преди 12 години

Естествено, че ще настъпят съкращения и намаления! Даже закъсняват, още миналата пролет премиерът-Вожд обяви, че ИТ-тата трябва да стават овчари. А какъв е тоя бизнес, дето си позволява да не слуша величието? Я баста!

45

Анонимен

преди 12 години

некви тъпотии пак ако си добър ще ти дадат колкото поискашгоре си пише: "Търсенето на работа ръка .... надвишава три пъти предлагането на работната сила">> работа ръка

44

Анонимен

преди 12 години

до Very Old Programmer Имаш предвид Bitсоmet ? :))) тъпия филтър на сайта реже [соm]

43

Анонимен

преди 12 години

43Навсякъде за програмисти с 10+ години опит.

42

Very Old Programmer

преди 12 години

Biet = Biet

41

Very Old Programmer

преди 12 години

Biet to be read as Biet

40

Very Old Programmer

преди 12 години

А бе младоци, какво сте се захласнали по този abbyy finereader keygen! Не сте ли чували за Biet и за Торенти. Там хората са се погрижили за вас! Ся за грешките в Софтвера. Една леля от един Ам. университет с няколко момчурляци преди 20-тина години изследва програмния код на APOLO-тата. 50 000 грешки. Стотици от тях фатални, ако се случат. И кво? Отходиха си до луната, че и се върнаха. Ми тва е то Софтвера. Като Абвера. ЧЕТЕТЕ ГАЙДОВЕТЕ И ХЕЛПОВЕТЕ. НА СЛУКА!

39

Бойковист

преди 12 години

пълна трагедия за тези фирми за подбор на персонал ....ще седне срещу мен някоя кифла и ще ме пита как се правят зони на Brocade :))

38

koko

преди 12 години

Интересно е какво разбираш под продъкшън системи. За if.. then правила ли става въпрос или за AI? В един неперфектен свят и софтуерът може да е само неперфектен, това какво общо има с кой каква заплата получава?