138

ddd

преди 12 години

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви в студиото на ТВ7, че в МВР ще бъдат съкратени 3000 души.Реформите в МВР са планирани и това, което правим, е да изпълняваме обещанията, които дадохме с поемането на властта. Тече сливане и изчистване на профилите на ДАНС и МВР. В разговорите със синдикатите сме коментирали как ще бъдат съкратени 3000 полицаи. Крайно време беше :)))

137

БРЪММММММ

преди 12 години

А НАЙ- СЛАБОТО МЯСТО НА ЦВЕТАНОВ Е В ГЛАВАТА МУ.

136

Отегчен

преди 12 години

Поредния червен *** - ЦоЦиолог се опитва да дава наклон на народните масите....

135

Пешо

преди 12 години

Слабоумен Физкултурник с добра тъща!

134

Българин

преди 12 години

Това го знаят и децата !!Само че *** няма да се махне доброволно, а борисов не смее да го пипне, защото *** му знае цялото криминално минало !!! Тоест ако борисов каже на цветанов "отиваш си", цветанов ще си отвори устата, ще изнесе документи и такива ще ги надроби, че борисов отива по дяволите още на другия ден !!!

133

Бай Кольо

преди 12 години

Цветанов е слабото място в ГЕРБ" - A на България слабото място е самият ГЕРБ

132

ЕВЕЛЕРКА НА ЦЕЦО...

преди 12 години

САМО ТОЙ , МОЖЕ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА КОРУМПИРАНАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА ...И ГО ПРАВИ ,НАИСТИНА....!!!!!!!!!!!!!!!КАКВО ЩЕ СЪДИ М. ТОДОРОВА ....КАТО ДОРИ .... ЕДИН ПРЕЕСТЪПНИК НЕ МОЖЕ ДА ОСЪДИ???!...ЩЯЛА ДА СЪДИ ЦВЕТАНОВ-----ЩОТО ДРУГИТЕ СИ ПЛАЩАТ РЕДОВНО...И НЕ ВЪРВИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ...!

131

МИЛЬО

преди 12 години

Цецо президент

130

Анонимен

преди 12 години

Ако шест апартамента са слабо място, то представям си силното.

129

Анонимен

преди 12 години

Само той ли е бе?

128

мечо пух

преди 12 години

До този извод отдавна стигнаха и патките на село.

127

Анонимен

преди 12 години

социолога е от прашасалите институти от соца,дипломата да сия сложи вгз

126

Пух

преди 12 години

Цветанов- слабото,Дянков-кухото,Борисов-безмозъчното,Фидосова-гладното,Плевнелиев-безличнотоРашидов-пропитото,Цачева-материалисточното.Все лица от ново поколение и нова ценностна система.

125

Az

преди 12 години

Ако си направил добро - скрий, ако са ти направили добро - разкажи! В тази ПП ГЕРБ - гледам се правят главно БУЗИ!

124

дани

преди 12 години

Цветанов е силното лице на ГЕРБ

123

dido

преди 12 години

въпросния пишман социолог да си хвърли дипломатаполицейско насилие имаше когато размазаха студентските протести пред парламента,тогава над 300 хора бяха с освидетелствани физически наранявания или когато полицаи водиха арестант с белезници и качулка и се оказа че е умрял между двамата съпровождащи го полицаи,а пък те дори не разбрали какво става или случая чората или случая с просреляната и убита жена от полицай преди петолъчката при сливен и т.н.да ама тогава го нямаше цветанов

122

Анонимен

преди 12 години

Освен магистрали и метро , на всичкото отгоре построени с чужди пари и такива оставени , като резерв от предишните правителства , ГЕРБ не постигнал или направил нищо съществено в нито една област.А това , което направи на всякъде е задълбочаващата се мизерия , безработица , липса на икономически резултати - освен отрицателни , разбито здравеопазване , калпава и трудно работеща пенсионна с-*** ! Това драги почитатели на ГЕРБ би могъл май всеки от нас !

121

tankist

преди 12 години

до герберугерите , силен слаб , мутра или не , цецо го сложиха *** от тук насетне но комент.

120

истината

преди 12 години

Трябва да имаш две мозъчни гънки да осъзнаеш истината само като погледнеш кой атакува Цветанов. Аткува меко казано, плюва, маскари и т н Всички *** на прехода чрез купените си медии пишат лъжи и коомпромати срещу него.

119

Анонимен

преди 12 години

Никой не атакува слаби фигури. Цветанов го атакуват защото е най-силната фигура в ГЕРБ. Помните ли кога започнаха атаките срещу него. Когато рейтинга му надмина този на Борисов и веднага стартираха помиите. Тоя социолог да не се прави на ощипана мома а да ходи при поръчълия изказването му за да си получи хонорара.