138

дано

преди 12 години

ако филчев дойде на власт, бойко ще ви изглежда като пролетна ваканция!

137

някой

преди 12 години

филчев разби всички, защо обаче мълча като комунист на разпит докато беше главен????????

136

преход

преди 12 години

филчев да напише книга за прехода преди да са го гръмнали и него! ако му стиска , има какво да каже дори под купола на неуслужливата памет! не му пука от силните на деня и е образован играч, не *** мутра.

135

преход

преди 12 години

филчев каза повече от всички политици досега, след това участие го уважавам, искрен и аргументиран за коментара на прехода ..., а вие и ние къде спахме, прав е и каза само истини, с фактология по въпросите за сценаристите на цирка, който се разиграва , а ако е извършил престъпления що не го съдят ....!? отговорете си! победителите не ги съдят...................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

134

ще си спомни

преди 12 години

всичко ще си спомни

133

bond

преди 12 години

два са вариантите Филчев чист другите около него са ***, затова го атакуват. Или Филчев е мръсника другите около него почтени и опитват да го разобличават.Със сигурност ако всички бяха редовни нямаше да има проблем,както и ако всичките бяха гадове щеше да им е един лагера.

132

Месия- сатър

преди 12 години

От изгорялата ни къща на "Позитано"(запалителна бомба в съседен склад- да живее ВОСР), е останал само сатъра на прапрабаба ми. Мога да го дам като фалшиво доказателство за смърт, причинена по небрежност в кабинет, защото мазето за съхранение на доказателства пак е наводнено... Български съд- и аз съм юрист, и аз знам имена, и аз ядох, и аз пих...

131

Стефан

преди 12 години

Браво Филчев,навря ги там където им е мястото поръчкови журналисти,евреи и съчинявани доноси в американското посолство.

130

Анонимен

преди 12 години

Гледах го този и през цялото време си задавах въпроса: "С какво е бил полезен за държавата и народа? С едно голямо нищо! Бил е полезен на червената мафия и шепата богати крадци, тероризиращи България!

129

Жалка работа!

преди 12 години

Този нагъл циркаджия участваше в управлението на държавата! И още много като него! Това е страшно! Затова сме в такова състояние! Затова не ни искат и в Шенген! А червените лумпенизирани мозъци му се възхищават! Горките ни деца, които искат да строят ново цивилизовано общество със справедливи закони! Ще трябва да чакат да измрат "всички , родени в робство"...

128

ВОЛЕН

преди 12 години

Филчев президент

127

прасчо

преди 12 години

***,който е държал брадва....Филчев може да е всичко,но не е *** !!! Но дано сега ОТИДЕ ТАМ КЪДЕТО Е МЯСТОТО МУ !!!!!!!!

126

Astarot

преди 12 години

Големите разкрития... Всеки знае основните събития, но Филчев е нормално да знае и детайлите и кирливите ризи на всичките ни "политици". И защо, ако някой каже, че Луканов раздаде държавните пари на лакеите си, а Костов им подари държавните предприятия, се тълкува като някаква сензация? Че това трябва вече и в учебниците по история да влезе като неоспорим факт. А не след 20 години, все още да се размяткват досиета...

125

ЗАЩО?

преди 12 години

А коя е истината ...?Филчев я каза :"Олигарсите командват парада в света ,пари ,пари ,пари и пак пари ,...който няма ,...да духа супата "!Пари и имоти ,с тях се КУПУВА И Съд. система !Приватизацията в Бг, ограби ---народа ,...държавата !

124

Анонимен

преди 12 години

Филчев снощи НАВРЯ Ризова на кучето в г..а !!РАЗСИПА Я !!Пишете, че скоро влиза АКТА и финито със свободното слово

123

1645

преди 12 години

Леле-леле , направо я попиля Ризова - накрая, като го попита защо говори хубаво за Бойко, отговора ме разби - цитат защо Сенека говори хубави неща за изверга Нерон - ами за да не влезе в черния списък и да му резнат главата, хахахааа, корифей просто, професор по наказателно право и дългогодишен съдия, не е лесно да го смачкаш, камо ли пък тая *** Ризова!

122

Истина ли е ?

преди 12 години

"Държавните пари станаха частни и отидоха в ръцете на малцина. Те забогатяха, започнаха да влияят върху вземането на политически решения, в това число и на решенията на съда, и така възникнаха олигарсите", обясни Филчев. Истина е !

121

do 162

преди 12 години

Нищо не си разбрала! Преведено каза,че при такова отношение към него,при така подготвен процес, ще се държи точно по този начин, а ако си слушала внимателно, няма как да твърдиш, че си е изгубил ума, напротив говори и действа като корифей в правото, а прокурорчетата, които са срещу него в залата има да ядат мноого хляб за да го стигнат, а и пак не е сигурно...

120

анонимен

преди 12 години

Трябва да му се предостави трибуна и всичко,което той знае, да го каже и да говори.Трябва да говори...........

119

трошача на кокали

преди 12 години

пуснете ми го тоя айдук да му помогна да си спомни