124

ЕЛЛИН

преди 12 години

Прищяло им се на швабите пак "ГАУЛАЙТЕРИ" да налагат ,ама са сбъркали адреса !

123

наш

преди 12 години

оставете гърците.тия германци що не сложат цяло едно правителство в софия.що не се сетиха и за нас 90та година

122

до 150

преди 12 години

Вие още малко ако си играете с х*я и ще станете не велики елИни, ами велики елЕни по горите. Но тъй като горите ви са кът...заповядайте в нашите.

121

КОСТАНИДИС

преди 12 години

Вулгарите могат бъдат само чирак на ВЕЛИКИ ЕЛИНИ.

120

до 143

преди 12 години

Ох Боби,Боби милицонеромутренско прокурорско синче. С тази *** пропаганда можеш да се пениш само в чалготеката довечера.--Селчо, в София много професионалисти вземат големи заплати - пр. програмисти, заплатите се движат в рамките на 1200 - 3000 лв. Консултанти - заплати 3000 - 10000 лв. И т.н. Какво общо имат тези хора с мутри, полиция, прокурори? Некадърниците само се оправдавате вместо да работите, да се квалифицирате, да учите езици.... Само че никой не му пука за вас.

119

така де

преди 12 години

Германците заслужено унижиха гърците казвайки, вие сте некадърни сами да си управлявате държавата, ще ви назначим бавачка. Гърчолята сега изглеждат като ***, на които им е назначен придружител.

118

demon

преди 12 години

Ламбо...бъди искрен - ходиш ли да гласуваш!!?

117

до 142

преди 12 години

Като фалира Гърция ти какво печелиш ?Нали ще се върнат *** и баба ти оттам и ще умреш от глад...

116

до 134

преди 12 години

Грешиш драги..Заеми се дават на платежноспособни искатели,а България няма да получи сериозен заем,защото няма какво да с какво да го гарантира.Никой няма да приеме Бойко като гаранция.

115

До 140

преди 12 години

Ох Боби,Боби милицонеромутренско прокурорско синче. С тази *** пропаганда можеш да се пениш само в чалготеката довечера.

114

Някой

преди 12 години

Държава на 182 години и фалирала 5 пъти,какво има да коментираме.Да я оставят за 6-ти път да фалира,за назидание на другите хрантулници.

113

до 140

преди 12 години

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА , голям виц каза , сигурно и средната заплата в Атина отговаря на средната в София . Вземи малко се поразходи насам-натам , София определено е най-мизерната столица в европа , населена с най-големите *** в европа , предимно от селата в най-бедния регион на европа

112

Боби

преди 12 години

Ало селянията, заплатите в София отговарят на средните заплати в Гърция. Сега като им ги свалят още, ще получаваме по-високи заплати от гърчолята.Освен това - 1000 лв. в София отговарят на 1000 евро в Атина. Ще има да ни гонят гръцките шебеци.

111

ПЛАТОН СОКРАТЕС

преди 12 години

ОБИЧАМ ДА КОЛЯ ВУЛГАРИ..АХХ ВАШТА ВЯРА

110

до 132

преди 12 години

ГЪРЦИЯ НЕ СИ ДАВА БЮДЖЕТА АМА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ДАДЕ И *** --Объркал си се - бюджета им го взеха, а *** гърците сами си го дадоха. Помните ли какво искаха Първанов и Станишев - и България да вземе милиарди заеми от МВФ и да ги даде за заплати. Чакаше ни същия к.р и нас. Добре, че Борисов не послуша *** *** предатели.

109

Анонимен

преди 12 години

Гърция не си дава бюджета. Нека всички останали задружно да платят от техните си бюджети, за да щракат с пръсти гърците по таверните. хаха

108

Анонимен

преди 12 години

ГЪРЦИЯ НЕ СИ ДАВА БЮДЖЕТА АМА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ДАДЕ И Г*ЗА

107

Анонимен

преди 12 години

Спирайте им парите и да събарят Еврозоната, а от там и ЕС.

106

до 126

преди 12 години

Български заплати иска от Атина тройката кредитори--ей сега им го на***аха. българите поне нямаме грамадните заеми на Гърция и ще продължаваме да вървим нагоре - а гръцките дуп**а ще се влачат по земята.

105

Анонимен

преди 12 години

121добавен от: Велизар преди 33 минути Не мога да разбера само какъв е проблема на татароманите! абе, айде като не ви харесват гърци, сърби, македонци, тракийци, турци, румънци и т.н., опаковайте си юртите , качвайте се на конете си /тези които не са ви ги откраднали *** и не са ви ги изяли все още/ и ходом марш към монголската пустиня и памирските върхове в далечна Майка Азия. Само за там сте - да не вигледат и да не ви чуват хората!