258

Добрева

преди 12 години

Тези хора поне веднъж ще си признаят ли че се сгрешили? Детският кът не е място за арестуване на престъпнеци, нито такова на което да ги водят след ареста. Този показност която демонстрират преминава всякакви граници.Как да очакваме децата ни да растат в добра психично здраве като стават свидетели на такива ПОКАЗНИ АРЕСТИ?

257

do idioti

преди 12 години

Тук се е напълнило с милиционери бе! Значи немат "АКЦИЯ" неска.Толкова перверзни изкривеняци на куп скоро не бях чел.Вие сте толкова отдалечени от цивилизацията,колкото и от Марс,уродски народ!

256

крокодила ИлианкЬ

преди 12 години

Илианке,ти ли слагаш минусите ,*** како?Продължаваш да се надяваш нйкой да се хване на крокодилските ти сължи,че са те погледнали с лошо око,докато арестуват международно издоирвания ти мъж бандит.Я се сопри и вземи да работиш и спреш да харчиш печеленото от други .И ти си затвор,*** како!

255

Анонимен

преди 12 години

Стига сте ревали за бандита и за жена му,която играе театро на невинна мадона.Семейсто от бандит и мутреса,на които пресъхна кранчето.Я,да се опне да работи тая за 500 лева и да чака на крадено от честните хора.*** такива..

254

бандистска невеста

преди 12 години

Илианке,кой ти вярва на театрото,*** како? Псували те били полицаите,ами докажи го де! Аз ако бях на тяхно място не само щях да те псувам,ама и пръст щях да размахам. Ти като яде парите на окрадените от мъжа си мисли ли за тия хора,плака ли за тях ***,бандитско невесто? Какви са тия артистични мераци,*** како,какво виеш на умряло,че са закопчали бандита,източвал карти на хора,които са работили.Я,докладвай на хората ти какво работиш,какви пари вземаш,за мъжа ти знаем вече.А сьучастничество ти?

253

Анонимен

преди 12 години

Какви чудни времена доживяхме,доказан престъпник ошушкал сметките на хиляди хора да се оплаква,че го били побутнали малко при задържането...че даже и му пригласят разни ***! И после защо имало толкова перестъпност-не ще има ами и ще расте още многократно,при такива хубави условия как иначе?

252

Зоопарк

преди 12 години

като ви гледам коментарите става ясно че от тоя народ нищо не става, българите винаги ще са аборигени и няма да се доближат до цивилизования свят.България е една красива страна много жалко че е населена :)

251

мицка

преди 12 години

така само така милицията първо бие после пита, в България човек е виновен до доказване на противното а боят се смята за профилактика. Да живее бай Ганьовата демокрация на милиционерите и комунистическите капиталисти. Следващата акция на МВР е "кредитен милионер"

250

Мутра

преди 12 години

като гледам коментарите наистина тоя народ е много *** и ограничен ,разединен и предателски. заслужава си тъжната участ да го мачкат бандитски управници и престъпници.а шенген ще го видите с тази милиция през крив макарон, може МВР пикчърс да ви вкара в шенген:) стига и европейците да са такива *** като вас:)

249

emoto

преди 12 години

Когато позираше госпожо в басейна с чаша шампанско в ръка не рева! А сега полицаите ме блъскаха и т.н. Умело си инструктирала дъщеря ти какво да казва, но вземи и я научи на обноски.... Ще го отнесете и вие, защото заедно харчехте парите на отрудерните хорица, които мъжът ти ограбваше! Винаги съм бил против полицейския произвол, но тук удари на камък Госпожо!

248

Мутра

преди 12 години

напълно съм съгласен тоя *** народ си заслужава тази полиция и тези управници. щом сте толкова *** нека ви лъжат и манипулират с показни акции, но в европа тези номера не минавати там никога няма да допуснат нашата родна милиция до техните бази данни на интерпол

247

alek

преди 12 години

Като видях "семейството" на задържания ми стана ясно, че съпругата и малката дъщеря лъжат и мажат. Типичен пример за самозабравили се хора, които са изпразнени от съдърание. Коплекси и лъжи. В случая се вижда адекватното поведение и професионализъм на работа от страна на полицията (камерите). Замислете се, след два скандала за насилие, дали няма полицията да действа по-внимателно? Мен защо не идват да ме бият? Сигурно защото се държа с уважение и пилично. Ама в България всеки се мисли за повече

246

КОИУ

преди 12 години

МОЖЕ ЛИ ТОЗИ КОЙТО Е ПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ ДА МИ КАЖЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ГРАД ПРАНИ В ИТАЛИЯ ЗАЩОТО АЗ ТАКЪВ ГРАД НЯМА НИКЪДЕ??!!!???

245

Ограбиха ме !!!

преди 12 години

Преди месец бях ограбена и се радвам, че полицията си свърши работата и ми върнаха нещата ми !!! Разпознах извършителя и в момента имаме дело !!!

244

Анонимен

преди 12 години

Никой да не защитава тоя бандит който е източвал банкомати и се крие под чуждо име и е с фалшиви документи.Как по друг начин да го арестуват след като той умело се крие,а и сега си е мислил че няма да го хванат с фалшивата лична карта.Но уви грешно си е направил сметката.За такива мутри - ЗАТВОР!Браво на нашата полиция!

243

До 303 !!!

преди 12 години

*** отровна, ти си следващия !!!

242

Мутра

преди 12 години

трагедията в България е във всички сфери благодарение на некадърните ни и престъпни управници, а родната милиция ни пази само тя си знае от какво и как .още докато беше шеф на МВР Бойко трябваше да измете всичката престъпна *** от системата на мвр

241

Оффф

преди 12 години

Сега това ли ще правим - за всеки прибран бандюга детектор за полицаите дали са го пипали . Бати смешната държава сме , да не говорим за медиите и журналистчетата .

240

Анонимен

преди 12 години

*** артистите, и сега медиите ще се скъсат да им дават поле за изява щото нали от една седмица е модерно да се клепа полицията. не че е безгрешна ама и в случаи като този и "битото" смейство за 5 кутии цигари хич не мисля, че потърпевшите са света вода ненапита. единия бой е най-малкото, което заслужават.

239

Анонимен

преди 12 години

100 % е оказал съпротива. Ченгетата не са имали избор. Трябвало е да приложат малко по силов метод. Бият здраво ако не им съдействаш. А жена му на тази прилича на фолк дива. Зъбите й бяха пожълтели от дрога алкохол и цигари по барове. Тя си мисли че е примерна жена ама с това деколте дето я гледах по телевизията и с ланеца на врата се прилича на мутреса. Не на невинна жена