52

до 51

преди 12 години

Още един нереализиран (може би ваксаджия) дойде да си излива негативизма, събран покрай мизерния животец.

51

до № 49

преди 12 години

И да ти обясня - въпросните колеги от "адвокати за промяна" се опитват да "рипат" не сега, а го правят поне от 3 години. Топчийски е спестил много в описанието на Наталия Ценова. Истината е много по-зловеща ! За нейно съжаление краят на ООД "САК" върви към ликвидация !

50

свинчо

преди 12 години

тука бъка от адвокати и застрахователи! *** в мъки!

49

ами обяснявам

преди 12 години

Ами по същата логика защо всеки дипломиран лекар не може да практикува професията си, ако не е член на лекарския съюз? Разбирам, че си колега. На теб ли трябва да ти обяснявам защо следва да се спазват законите ? Кой приема законите ? Народните представители, избрани от самия народ ! Добри или лоши само те могат да ги променят, а дотогава ...

48

Питащ

преди 12 години

Питам тези адвокати за промяна защо рипат сега, а не скочат срещу един протиконституционен закон който ограничава правото на всеки дипломиран юрист да упражнява една свободна професия, адвокатската. Защо не кажат колко издържат тези измислени изпити, които са абсолютно повторение на държавните изпити които е взел всеки един дипломиран юрист. Според тях те да не са въззивна инстанция на тези изпитни комисии. Защо трябва да се членува в колегия, къдее е свободата на сдружаването. Мизерници.

47

ядосан

преди 12 години

Честно досега не съм ходил на ОС, ама утре ще отида. Може да е досадно, но я вижте другите гилдии - ЧСИ и нотариуси как държат един на друг и се защитават. САК се превърна не в касичка, а в нещо по-лошо. Търпим всякакви отношения от страна на представителите на съда, СРП и т.н.. и накрая някакъв ***, титулован в блога "олеее" ще ми обяснява какъв съм и какво щяло да ми се случи. Необходима е промяна и то на ръководството. Това е ноложително !!!

46

Любопитна

преди 12 години

Някой може ли да ми обясни каква е тази Наталия Ценова и как точно смята да прецака другите кандидати с пълномощните?

45

makita

преди 12 години

Значи имаш време да го съсипваш. Или не. Зависи от теб :)

44

Анонимен

преди 12 години

Струва ми се, че адвокатите не трябва да се оплакват, а точно те биха могли да измислят как да противодействат на замислената от Наталия Ценова манипулация на избора с предварително подготвените огромен брой пълномощни.

43

до Олее

преди 12 години

Само дето не завърши репликата с "вечна дружба и да живее СССР"....а сега сериозно: наистина си лекувай нервите и злобата, за да не нападнеш така някой невинен човечец. И само да ти напомня че ТВОЯТ живот си си го съсипал ТИ! САМ! В 21 век сме, приеми го-всеки сам си кове съдбата. Но ако ти е по-лесно да преживееш факта, че си пълен неудачник-обвинявай адвокатите, държавата, ООН и там който се сетиш:)

42

да

преди 12 години

то май ще излезе че това което го казваш ще се отнася за теб по скоро от колкото за нас.ние сме още малки.ама ти си по голям -само на възраст де на ум си гола вода.и бебе има повече акъл от теб.

41

до 39 Олеле

преди 12 години

Интересно как съм ти скапала живота през тези 22 години, след като съм на 23. :)Но жалкото в случая са очевидната ти липса на обща култура и ниската грамотност.

40

ха ха ха

преди 12 години

абе нашия я престани да се излагаш.поне не излагай и другите от твоята силно интелигентна класа.

39

до 30, 32 от 28

преди 12 години

Наистина си личи кой има акъл в главата и образование (по повод на първото). За съжаление сме по - малко в самата държава, така че зависимостта се прехвърля и на други места, било и в един форум като този. Но това не значи, че има само маймуни като индивидът, който лее огън и жупел по "адвокатите, дето пишат законите". Ха хаНе се хабете да им обяснявате за законодателна инициатива и законотворчество. Нека първо прочетат 2-3 детски книжки като за начало. :)

38

Oleee

преди 12 години

*** съм защото няма какво да кажеш. Защото ни писна от вас и от безумствата които сътворихте за 22г. Но рано или късно всичко ще си дойде на мястото! За жалост на всички вас които съсипайхте живота на 7 млн. българи. Айде със здраве и дано скоро сте зад решетките. Крайно време е!

37

колега

преди 12 години

може да предложите да започнат редовно изплащане на възнагражденията колеги а не да си чака ме парите от една година назад.

36

:)

преди 12 години

( от 34 ) и аз не съм адвокат, преди да сте почнали да ме ругаете да спомена само.

35

до 29 - неграмотен

преди 12 години

Много си *** - нека ти го кажа на достъпен (предвид интелектуалната ти нищета) език. Лекувай си нервите, че няма да имаш парички да платиш на адвокат като ти дотрябват услугите му. А на такива първобитни, агресивни *** обикновено им се налага да ползват услугите точно на наказателни адвокати (които и аз забелязах, че според теб са единствените адвокати).И да, много си ***.

34

до Олеее

преди 12 години

Чичка, спри да се пениш, че ще вдигнеш кръвно и ще се наложи да идеш при някой "корумпиран" лекар, после при "корумпирана" аптекарка и така не се знае къде ще му излезе краят. Пази си нервичките и не обиждай хората само защото си ограничен и озлобен от собственото си тесногръдие.

33

:)

преди 12 години

За писането на законите... Министерски съвет и отделните депутати имат право на законодателна инициатива, т.е. с вече подготвен закон. Самите закони ги пишат "експерти", частни лица, фирми и какви ли още не хора. Ако видите хората, подготвили някои от законите (които вече са гласувани и са в сила) ще ви се изправи косата. А за всички "адвокат хейтъри" - адвокатите се занимават и с граждански, и с наказателни дела и с какво ли още не. Без тях не може, просто не го поставяйте под общ знаменател