128

POMNI

преди 11 години

Тоя британски гражданин да не се забравя че е кучкар и следователно 100% побъркан тип - а вината на момчето е че май било дразнело песа му и той го убил за това..

127

SHE

преди 12 години

СМЪРТ ЗА БРАНСЪН !!!!!!!!!

126

Младен

преди 12 години

За какво "тричане" става въпрос? В този край на България няма такъв обичай! Минавал съм през Лагошевци на път за Арчар. Западнало, обезлюдено селце. Верни на табиета си, разни оленца (умилително от ***) започват да изместват темата, да я опорочават. А уж IQ-то ни било върховно! Лян-дрън и избиване на комплекси! На темата: защо местната полиция няма поне едно служебно куче? Там бандити живеят с дни в изоставени къщи, препитават се с каквото намерят по хорските мазета. И няма една овчарка!

125

дан

преди 12 години

не разбрах...има доказателства, че е предполагаем или че е убиец

124

anonimen

преди 12 години

bih go prebil do smurt toq starec skapan !!!!!!! SMURT ZA TOQ!!!

123

до редактора

преди 12 години

Да разбирам ли, че душиш и влачиш кучета???

122

Анонимен

преди 12 години

тези дето идват в нашата страна да си карат старините са супер пропаднали чужденци.а ние им се възхищаваме.

121

Vesso

преди 12 години

Къде са всички *** кучепоклонници,които ни набиват в главите идиотската теза,че човек убил куче е много верочтно да посегне и на човек?Точно обратното,пълно е с примери на асоциални ***,които са склонни да треперят над кучето си и да го поставят над правата и здравето,че дори и живота на себеподобните.Да не забравяме случая с мутрата набил депутат,защото си паркирал колата и му пречел да разхожда кучето си в София.

120

Джуди до 130

преди 12 години

Как го постигна това изтрещяло изявление, бре? Първо: никой не може да убива човек, още по-малко да отнема живота на дете, защото му дразнело кучето ЕВЕНТУАЛНО! Втаро: Древният обичай тричане допринася на кучетата известни неудобства подобни на тези, които изпитват и гмуркащите се мъже в студената вода на Йордановден - това са ритуали за здраве и добруване. Трето: главорезът от Испания не е българин, а български гражданин от ромски произход!

119

stef

преди 12 години

Veroqtno sa ni malko nashite ubiici i zapo4nahme da si vkarvame ot 4ujbina.Kakvo se slu4va v tazi dyrjava,decata ni edno po edno umirat!!!!!!!!!!!! Po4ivai v mir Milo dete!!!!!!!!!!

118

zo79

преди 12 години

Според мен е напълна невъзможно трупът на СТАНИСЛАВ-БОГ ДА ГО ПРОСТИ горкичкия,да е бил на това място където е намерен цели 18 дни.В това село има толкова много чакали ,че направо е зловещо когато започнат да вият.Те щяха до са го изяли до кост.УЖАС.Миличкия СТАНКО.

117

lllll

преди 12 години

Абе, в това селце няма ли един с пушка д асе намери, да го утрепе тоя *** и да го хвърли в някое дере да го изядат мършоядите!?

116

Потоп ни трябва

преди 12 години

Толкова много ИЗЛИШНА жестокост. Не заслужаваме по никакъв начин този живот - шансът, за който да същестува е толкова минимален - и въпреки това го поругаваме така нелепо. Трябва ни един потоп - да заличи всичко - най-вече хората. Животните са по-добри от нас - убиват само за оцеляване.

115

...

преди 12 години

mnogo mi e interesno ot dnes.bg ako wideha zaglawie na nowina za sobstwenoto im dete "udusheno i wlacheno kato kuche" kak biha se pochuwstwali? reiting,reiting..ok, ama wse pak malko se syobrazqwaite i s postradalite hora.

114

артемида

преди 12 години

Така е, като привлякоха цялата западна помия в България и и разпродадоха имотите, сега се плаща цената. Прекалено скъпа ми се струва обаче....Абсолютно съм ЗА смъртното наказание.

113

Български Войн

преди 12 години

Абе някой въобще вярва ли, че има добър англичанин?Я не се заблуждавайте мили хора...

112

Гаца

преди 12 години

Къде намесвате пак кучетата и хората. Това, че тоя измислен британец е ***, не означава, че кучето го е накарало да убие невинното дете. Този път не става въпрос за ухапване от куче, а за хладнокръвно отнемане на човешки живот от някакъв пълен ***...Мислят си , че като дойдат в бедната ни държавица и сме им длъжни с нещо..

111

ягодоберач в UK

преди 12 години

Умолявам ви да бъдете по- снизходителни към британският гражданин!С какво око ще гледат сега на нас във фермата,пък и наскоро главният мениджър ми обеща да ме направи супервайзор.Нека заради една незначителна дреболия да не си разваляме отношенията с британците!

110

Анонимен

преди 12 години

109Абсолютно точен и логичен коментар. Явно кучето за него е всичко. Познавам такива, скачат на бой заради кучето/кучетата си.

109

Анонимен

преди 12 години

***, повтарям ти да провериш какво е блудство. Първият път беше, да речем, грешка. Но втория път ставаш вече смешен. Само за сведение - блудство, за разлика от изнасилването, могат да извършват и жените - а те - щото ако знаеш какво е блудство, значи това не знаеш - нямат ***. А следите от блудство могат да бъдат и пот от ръцете по долното бельо.