19

Анонимен

преди 12 години

Вие от ГЕРБ живеете за да "мачкате червените, сините, оранжевите и други ***", а не за по-добра България. 3 години Станишев и тройната коалиция са виновни. Вземете свършете нещо стига предишните са виновни. Нямам търпение да довършат магистралите... пък като тръгнат едни потоци с пари по тях западна европа ряпа да яде.

18

щита и меча

преди 12 години

Самодеецът Калинчо щял да прави съвещания срещу полицейското насилие?! Глупости! Та нали политически мотивираното насилие и политически мотивирания психическия тормоз са най-силния инструмент на МВР, "щита и меча" на Партията, пардон, на ЕТ "герб"! Ако няма насилие, няма да има и герб!

17

QNT

преди 12 години

Дисциплиниран офицер оважава по висшесточщите, издигнал се е като е разчитал само на него си, доколкото знам баща му не е бивш генерал. Но заради тавика като теб "номер 6" които си мечтаят държавата да се оправлява от Рамбо и Командо няма да изкретаме дълго.

16

Анонимен

преди 12 години

До 5Рано рано се изходи във форума сигурно си имал и нощни ***

15

Анонимен

преди 12 години

АМИ В ТИЯ ШКОЛИ ЗА ПОЛИЦАИ НА КАКВО ГИ УЧАТ,ТА ТРЯБВА КАЛИН ДА ИМ КАЗВА КАК СЕ СЪПРОВОЖДА ИЛИ КАК СЕ АРЕСТУВА ЗАПОДОЗРЯН И ПР.,А ИМА И УНИВИРСИТЕТ И ОТ ТАМ ЛИ КАДРОВИТЕ ОФИЦЕРИ ИЗЛИЗАТ БЕЗ ДА ЗНАЯТ КАК СЕ СЪПРОВОЖДА И АРЕСТУВА ЗАПОДОЗРЯН,АРЕ СТИГА АЛАБАЛИЗЪМ-МИЛИЦИОНЕРСКИ Г-ДА АМИ СИ ПРИЗНАЙТЕ,ЧЕ ПРАКТИКУВАТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ПРИОМИ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ...

14

АМАТЬОРИ

преди 12 години

Когато силово министерство е в ръцете на един физкултурник и секретар му е - манекен - а ппремиер бивш ИГРАЧ на силовите структори...просто ...жалко за такава държава- ако може да се нарече такава ......

13

456

преди 12 години

Точно така "Само Герб" !Да се мачкат всички червени тикви,като започнем от най голямата и най червената Б.Б и продължим с ЦВ.Цв. и оная баба Яга -шефката на парламента.. и на края май до теб ще стигнат! Ти ако си *** ,не мисли че и другите са като теб!!

12

САМО ГЕРБ !!!

преди 12 години

Никакви оставки, само мор на комунистите. Хич да не ви пука, че врещят с изпедерастените си гласчета до небето. Само така, мачкайте червените тикви, че много да ги боли.

11

ХА де ???????

преди 12 години

Интересно, защо всички позитански *** се събират като мухи гомнишарки на мед, като видят статия с Бойко, а избягват статиите с техни хора, като например тази, дето Марин орденоносеца Гоцев пускал само умиращи убийци и наркоразпрострамители :)))

10

Луцифер

преди 12 години

,,ББ го посъветвал да говори повече,, /че има ли ред от ЦЦ/. И аз бих го посъветвал - Говори повече,то и Бойко с много приказки стигна до тук.

9

Анонимен

преди 12 години

до 6....Как да не сме имали????? Сега ни е министър-председател.

8

Анонимен

преди 12 години

"Той е чудесен професионалист, а когато ми се обади, за да ми каже, че са намерили тялото на момичето, плачеше по телефона, въпреки че е виждал и разчленени трупове и сега вместо да го наградим, трябва да го накажем ли?"Наградете и мен, защото и аз мога да ПЛАЧА !!!!ч!

7

Анонимен

преди 12 години

Тия тримата на снимката що имат такъв на-сран вид?

6

бавно развиващ

преди 12 години

Ами как ще имаме кадърни полицаи , след като еди полицай става добър след 20г служба но тогава те вече се пенсионират

5

Анонимен

преди 12 години

никога не сме имали по-*** секретар на МВР в историята. Абсолютен *** седи като наказан.

4

Анонимен

преди 12 години

На Рапона,това му е тактиката.....да приказва ,да плямпа,да дрънка и нищо да не работи!!!!!

3

Анонимен

преди 12 години

айде пак ние хората не сме разбрали правилно! Докога все ние глупаците и будалите! Долу бойковците, проклети да са навеки!

2

Анонимен

преди 12 години

Снега ни изненада. Дайте на бат Бойко прахосмукачка да хваща снежинките

1

Анонимен

преди 12 години

Поредната пионка .. нямам какво да добавя