172

Морския

преди 12 години

НАГЛЕЦ

171

Анонимен

преди 12 години

Марин, Марин, Марин.........голяма е цифрата на ***, които трябваше отдавна да гният под земята, но ти помилва и им даде възможност да дишат въздуха, който са отнели от жертвите си.Ами миналите, настоящи и бъдещи жертви на твоите помилвани УБИЙЦИ - тях можеш ли да пресметнеш ? - Същия ***, като онези, които си помилвал !!! Пфу...

170

АНОНИМЕН

преди 12 години

Г-да "НЕ ПРАВИ ТОВА НА ХОРАТА КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА НАПРАВЯТ ТЕ НА ТЕБ".

169

а

преди 12 години

Колкото и да ВИ е неприятно помилвания ВИНАГИ ще има.Да е ДОБРОДЕТЕЛЕН е задължение на всеки един от нас.Защо сте толкова злобни нямам никаква представа и затова искам да ВИ припомня най-запомнящите се думи в цял свят-"НЕКА ТОЗИ ОТ ВАС КОЙТО Е НЕВИНЕН ПЪРВИ ДА ХВЪРЛИ КАМЪКА".

168

мира

преди 12 години

Точно както казва Ханът!!!

167

Анонимен

преди 12 години

Орден Стара планина а хахахаха? Тоз е пълен ***.

166

1

преди 12 години

пълен *** е тоя Каскет

165

Ханът

преди 12 години

Понеже вицепрезидентът не направи Нищо за България, реши да бъде римски император и да помилва убийци и престъпници.Защо не отдели малко средства от мизерната си заплата за болни деца например?

164

а

преди 12 години

Г-да!Дано не четат Вашите коментари някъде на запад където се решава съдбата БЪЛГАРИЯ защото единственото съждение което те биха направили че ВИЕ сте една извратена лумпенкомпила-ция на демокрацията! НИЩО ЛИЧНО ГОСПОДА!!!

163

БАЧКАТОР

преди 12 години

Просто нямам думи за тая ***. Отгоре на всичко и нагъл.

162

55

преди 12 години

Леле, горките убийци....живи да ги ожалиш

161

Анонимен

преди 12 години

Марин веднага да се награди с нобелова награда за хуманизъм!!!

160

ссссссс

преди 12 години

Ми за кво ги пусна ве *** загубен ?Да са в тежест на обществото ли ?С тва ли ще ти запомним мандата ?благодетелят,пуснал умиращите убийци.......

159

Анонимен

преди 12 години

айде да видим сега като подхвърли топката Плевнелиев на Попова как ще е, равносметката ще я направим пак след 4-5 Г., може и по-рано даже

158

Анонимен

преди 12 години

За "Преса" Сергей Станишев завява: "Битката между мен и Първанов обслужва Борисов."24 часа" прогнозира полярен студ до - 20 градуса идната седмицаДиректорката на агенцията по "Медицински одит" към здравното министерство - доц. Златица Петрова, е освободенаОбучаваме лекари за 51 държави", какво общо има всичко това с заглавието "Пуснах умиращи и болни убийци, защити се Марин"?

157

Обективен

преди 12 години

Тея дето без да се замислят повтарят неморално, помилвал престъпници и т.н., я кажете как с правото дадено по Конституция, президента ще помилва някой, който не е престъпник?

156

Анонимен

преди 12 години

Ами като не искате да има помилвани, организирайте се за промяна на Конституцията, която га разрешава. Пак добре, че при Марин не са помилвани всички, които са подали молби за това, както практически беше при Желев и Стоянов. Що престъпници и то от най-лошите помилваха те, не ти е работа! А Марин помилва някъде към 7% от подалите в президенството молби за помилване. Сега при ГЕРБ помилваните пак ще надскочат 1000 за пет години.

155

Анонимен

преди 12 години

Естествено че е помилвал "болни", как всички бандити като ги извикат пред съдът светкавично се оказват "болни", някои чак в инвалидни колички... пълен цирк са тези другари..

154

Анонимен

преди 12 години

Преди десети слушахме Свободна Европа и Дойче веле. Сега понеже нямаме медии аз отново слушам Дойче веле. Там се говори колко съсипана е България, а не за замеряне с компромати и простотии. Там вчера се каза че вече Албания ни е надминала по средни заплати. Там се казва че производството ни вече надминава 89 година, а заплатите са ни сравнени с тогавашния стандарт и са 40-45% от тогавашните. Сигурно са комунисти от Дойче веле. Трагични сте платени драскачи.

153

Дикиосини

преди 12 години

Неморално е Марин да се оправдава,че пуснал болни и умиращи убийци,защото техните жертви са били живи и здрави,преди деянията им.Някак не мога да съжаля болен и умиращ убиец,прилагателните пред убиец не омаловажава тежестта на деянието им и нуждата от възмездие за отнемане на живот.Срам за екс вицето,който се е възприемал за бог след произнесените справедливи присъди,така оскъдни за нашата реалност.