81

Анонимен

преди 12 години

ту има, ту нема, има, нема, и така 4-5 дни вечеех, ако знаеше и точно какво иска, на Бойко щеше да му е малко по-лесно... добре че не е мома, щеше да се пръсне от двуомене дали иска или не

80

Гласувал за ГЕРБ

преди 12 години

Бойко, махай Цветанов и ще вдигнеш рейтинга до небесата. Толкова ли не виждаш, че той е воденичния камък на шията на ГЕРБ и ви тегли всичките надолу. Като ти е толкова мил и драг, пращай го на някоя службица в чужбина с дебела заплата и слагай Калин Георгиев за министър вместо да го хокаш. Това момче си е полицай отвсякъде - и образование и подготовка и стил. Дай му и хляба и ножа и ще видиш, че няма да сгрешиш.

79

Наблюдател

преди 12 години

Калин Георгиев е един от малкото офицери от "нов тип" в МВР, което личи и от поведението му и от биографията му. Това е интелигентен и образован човек и не само, че не бива да бъде освобождаван от поста си, а според мен би било добре да заеме поста на неграмотния си министър. Главният секретар на МВР не може да носи пълната отговорност за непрофесионализма на няколко самозабравили се служители. Няма стадо без ***. Проблемът на МВР се нарича Цветан Цветанов - добре ще е за ГЕРБ да го разбере.

78

CA

преди 12 години

Прочетох му биографията, има заложби, още повече млад е не се перчи по телевизията няма го всеки ден на първа страница на вестниците или за вас "89-ти" добре свършена работа е публичното перчене - вижте ме кой съм и какво направих в тази криза. Сигруно за вас главния герой от Под прекритие е най подходящ за глав. ссекретар на МВР.

77

QNT

преди 12 години

Бойко Б да си опъва шланговете, Цветан Ц да си върти агенцията за недвижими имоти и да оставят това от което най - малко разбират - как се оправлява държвата на кадърни хора!

76

наблюдател

преди 12 години

Ще му приемат оставката, когато се освободи някоя бройка зад граница. Я консул, я посланик и т.н.

75

123

преди 12 години

Поредната постановка . ББ иска оставка. КГ я подава. ББ я връща. СмЕх.

74

Анонимен

преди 12 години

Само Бойко Борисов може да бие дузпа, която сам да хване.

73

Анонимен

преди 12 години

Вчера цял ден гледахме латино сериал :Дал ли си е оставката Калинчо -не си я дал.Ще чакали ЦЦ да се върне от странство -няма да чака.Е отдъхнахме си няма да има оставка.Просто цирк за промити мозъци.

72

SJ

преди 12 години

Калинеее,умно момче си !Бягай овреме,ще ометеш чужди грешки !!!

71

Анонимен

преди 12 години

Георгиев да става министър и Тиквата да не му се меси и всичко ще е ок в МВР.

70

Пешо

преди 12 години

Цирк ГЕРБ представя трупа Борисови!

69

до 69

преди 12 години

Кое му е свястното на този ***, аз да не му гледам външния вид мен ме интересува конкретно свършена работа ! Нагласен ***, издърпаха го отгоре и го направиха шефче..

68

АЗ ОТ 82

преди 12 години

ДО 86 - ПРЕДЛОЖИ АЛТЕРНАТИВА 86. КАКВО НАПРАВИ И КАКВО ЩЕ ПРАВИШ КАТО ТОЛКОЗ ЗНАЕШ ЗА СЕГАШНИТЕ И КОМУНИСТИТЕ.

67

Д-р Хаусов

преди 12 години

Това момченце откъде го измъкнаха? Какво конкретно е свършило и кога е успяло да усвои тънкостите в полицейската работа до степен, че да заеме главната професионална длъжност в МВР и да учи другите?! Защо ли се чудя? Достатъчно е да се сетя за менторите му Пожарникаря и Даскала - ***, некадърни, самовлюбени ...въобще, болни мозъци! А този малкия явно е наясно как да гъделичка егото им. Нали се сещате как нашепваше на жениците от банката в Сливен да не пропуснат да благодарят на премиера!Гнусно

66

Анонимен

преди 12 години

За да стане специалист , а също така и за да раздава съвети в дадена област , на всеки са необходими минимум 4-5 работа съпроводени с къртовски труд ! Немога да разбера , как стана така , че ББ от охранител и пожрникар/ може би един от най добрите / изведнъж зае висшата професионална длъжност в МВр?! А ЦЦ от може би най-добрия атлет в МВР се превърна в най-добрия политик и полицай на ВИФ и между атлетите !? Малко тъпо , но факт , в чужбина не , но в БГ-то може !

65

АЗ

преди 12 години

ТЕЗИ ***, КОИТО ПРОДАВАТ ЦИГАРИТЕ БЕЗ БАНДЕРОЛ ДА СЛУШАТ КАКВО ИМ КАЗВАТ ЧИНГЕТАТА. ***, МУТРИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕИСТОВО МРАЗЯТ ЦЕЦО НОРМАЛЕН С НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВО И НЕ ГОВОРЕЩ ГЛУПОСТИ КАТО БОЙКО И ПЛЕВНЕЛИЕВ.ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗАВИСИ ОТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И НЕ СЕ ПЛЮЙТЕ ВЪВ ФОРУМА. ВСЕКИ ДА СИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА, АЗ КАКВО НАПРАВИХ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА У НАС.

64

Мислете, хора!

преди 12 години

Да подкрепим правителството на ГЕРБ. Поне затова, че дръзна да извади на светло засега част от едрите престъпници. Видяхте ли какъв главен прокурор сме имали и какъв вицепрезидент и президент, и какви владици, и какви съдии, и прокурори и още и още... Те, хубави или лоши, се престрашиха да бръкнат в гнездото на осите. Какво очаквате - не им се радват. И ангажират всичко - от *** с цигарите менте - да нещастниците неофашистчета от едикъде си, само за да ги компрометират. Ще им позволим ли?

63

mm

преди 12 години

NAFITA PRI TROIKATA SI IMA5E DARJAVA ,,,,,,,SEGA NE R 4ESNO DA NARE3ETE NARODA MAFIA NALI A 4E TEZI TREPERAT E VIDNO OT POKAZANIATA NA FIL3EV KOITO SE PRAVI NA IZPERKAL I LYD ,,,ETO TOVA E YSPEX DA SE POBARKAT OT STRAX A LYDITE NE MOGAT DA YPRAVLAVATNARODA ,,,BRAVO BOIKO ,,,POBARKVAI GI DO SAMOOBIISTVO .....ZA VINAGI DA MLAKNAT

62

ТОП

преди 12 години

Трактора издеигна Бойко, после Бойко го заряза, тракто си хвана Яне обаче Яне си повярва и сам се закопа, трактора изригна с флашките обаче Бойко се ядоса и отряза руснаците които Трактора уреди да строят пътища у нас. На Бойко му пречат Ковачки, Семерджиев които все още развява червеното картонче и съвестни момчета като Калин които не искат да си затварят очите. Калин може да му се кланя и възхищава но е честен и некоромпиран до костния си мозък. Сигурен съм че си държи на принципите.