79

анонимен

преди 12 години

ОЩЕ едни *** се оплакаха от полицейско наси лие сега по БТВ!!!ВСЕКИ ЕДИН ГНУСЕН ПРЕСТЪПНИК И НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО вече се оплакват от полицейско насилие.ТЪПАТА *** която се води съпруга на кленовски чак каза че 200 деца ДА ТЯ КАЗА 200 деца били в момента в детският кът в МОЛ-а са били изплашени при акцията.*** *** яд я е че вече няма да има КИНТИ и ще трябва да търси друг кленовски.НЕКА ДА Й Е ГАДНО!!!

78

РАЛИЦА КОЛКО

преди 12 години

ПАРИ ВЗЕ НА МРЪСНИКА ЗА ДА ХОДИ ДА БИЕ ХОРАТА И ДА ГИ РЕКЕТИРА???РАЛИЦА НЕ ТЕ ЛИ ЕСРАМ???КАКВО ВИ СТАВА ДАМИ И ГОСПОДА СЪДИИ ТОВА ЛИ УЧИХТЕ В УНИВЕРСИТЕТА???ВИЕ СТЕ ПО-ЛОШИ И ОТ ТЕЗИ РЕКЕТЬОРИ ЗАЩО ИМАТЕ ЗАЩИТАТА НА ДЪРЖАВАТА!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!НЕ ВИ ЛИ Е СТРАХ ОТ ПРОВИДЕНИЕТО!!!БОЖИЯТА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ БЪДЕ МНОГО МНОГО ТЕЖКА ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!!!ИМАЙТЕ СТРАХ ОТ БОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

kritik

преди 12 години

ne bolen a bolen zdrav nosi!

76

Жорж

преди 12 години

Ами наречете следващата операция МИРА : Миро-Асен или Мирувай-Ангеле; може още десетки комбинации да измислите. По-следващата кръстете Влади- на името на Владимира. Сетне една на първото име на Ченалова, после на А.Йорданова; дано съдийките се досетят,че вече стават за смях. Те това и заслужават с произнесените от тях "присъди". Сетне се прехвърлете на САС - и те да разберат,че ги обичате и кръщавате с техни имена операциите си.

75

Анонимен

преди 12 години

porednia fars . Smeshnici .

74

Анонимен

преди 12 години

Само измислят имена на операции, а после няма никакви последици!

73

пич

преди 12 години

тази селска бичкия, само като и гледам сурата му давам 5 години строг тъмничен.

72

Анонимен

преди 12 години

според мен МВР-мислителите са вложили много повече усилия в измислянето на абревиатурата, отколкото престъпниците - в плана за придобиване на 3-те бона

71

до 80 и 79

преди 12 години

тъпацииииииии,той въобще осъден ли е,или като 12000 други е с по няколко разработки и обвинения,и е на свобода???и великите обвинители не са внесли делото в ГОЦЕВИЯ съд?Ами като всичко е съшито с бели конци и НЯМА доказателства от Великата ни полиция,как нем а да го пуснат,що не кажете колко пъти БГ плаща обезщетения на осъдени,определени от съда в Хага?По доказателства от гениалните ни обвинители?Пак ли Гоце ви е крив,келешчета плиткоумни?

70

плюнка

преди 12 години

аве плюйте да *** айде...

69

r100

преди 12 години

Пффффф, е'ати пародията. Като не си плащат ги пишат по вестниците. Другият път ще си платят и няма да има грижи. Ако случайно останат в панделата за повече от година на тяхно място идва друга група и всичко се поватря отново и отново...

68

Анонимен

преди 12 години

Ето това е наистина добра идея на МВР. Всеки път като хванат някое мафиотче, със съдйиски протекции, да кръщават операцията на името на стдята. Така всички ще ги научим кои са рушветчиите. И то по един законен начин. Поздравления за този, който го е измислил.

67

akud

преди 12 години

всс до кога ще лапате РУШВЕТИ с този селски номер

66

1

преди 12 години

Пак да го пуснете под дом.арест мама ви *** съдийска. Тея хора не спряха да тормозят народа! Колко сте безочливи

65

Евгений

преди 12 години

Оставете болните на спокойствие!

64

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 68Как кой го е измислил името?Калин Ментола, естествено!

63

Анонимен

преди 12 години

Стига вече канарчета бе ,за 3000 лева този няма да си мръдне пръста а те били 5 човека За 600 лева не бачкат и *** Цецко ,защо ли не вярвам на твойчките ,че и на теб

62

Анонимен

преди 12 години

Ех, Ники, Ники, видя се на кой е акъла е на врабче. Ама побърза да наплюеш набързо МВР, нали?

61

Абе

преди 12 години

Рекет и изнудване не са ли едно и също? Плюс това, лицемерие, алчност и цинизъм са лични характеристики, а анархия - политическа идеология (анархизъм или с други думи радикален индивидуализъм)Та, който го е измислил това име е пълен ***

60

до Ники-66

преди 12 години

Става дума за съдия Ралица Манолова, която е определила мярката за неотклонение на Вальо Бореца.Бъди по-информиран и след това давай квалификации.