245

308

преди 12 години

то това опира до главния мозък и възможностите му да функционира правилно, вземай мерки докато е време

244

Анонимен

преди 12 години

как така сам се оправя, горкия човек, мазоли ще хване

243

Радо

преди 12 години

Тва да не е да ходи със семейството на пикник и да мъкне жена си с него ! Крайно време е света да се отърве от тия отживелици от времето на монархиите !!!! Ако са царски особи да, да ходят двамата, това им е "работата", ама за президента твърдно НЕ ! Винаги съм се възмущавал като ги видя с жените си там ....

242

Анонимен

преди 12 години

ми нали се равняваме по американците ? какво ли щяхме да изчетем, ако Барак Обама се появи някъде без съпругата си, из тяхната преса ? само че на него, както и на съпригата му, и през ум не може да им мине да си правят каквото поискат извън протокола... тук обаче можем всичко - доказахме го като си назначихме мутрички за правителство и кукла на конци за президент

241

Салих

преди 12 години

Нека обобщим: Плевнелиева за обществото е това, което нашият Азис е за шоуто.

240

Анонимен

преди 12 години

Ръкобойко ха ха.

239

Анонимен

преди 12 години

половината от вас, ако жена ви се появи до вас на интервю за работа, няма да получите мястото... другата половина ако се появи с жена си ня нейното интервю, жената няма да получи мястото.Семейства има всякакви - виждал съм цска-р и левскарка, евреин и арабка, католик с протестантка, със моята жена също имаме различия. обаче си имаме и семейство и си е наше. Някой си чекист казал къде било редно да ходя с жена си ... ми хубаво, така е смятал, така е казал. Аз да кажа ли той къде да отиде...

238

до 299

преди 12 години

а сега намери къде точно в протокола пише, че до президента ТРЯБВА да има дама.

237

Швейк

преди 12 години

"Е, и какво направих сега? Едно голямо л---о направих!"- казва Храбрият войник. Вероятно президентшата не е предвидила, че вместо да се скрие от всенародната любов, дълго ще присъства в медиите с непредпазливите си писания и с фотографията си.

236

Анонимен

преди 12 години

Доколкото разбирам от психология, госпожата се противопоставя не само на министър-председателя. А Плевнелиев може да постигне много, ако някой не му пречи....

235

Анонимен

преди 12 години

Поредното оправдаване. Има международно приет протокол. На времето един външен министър си говореше с тоя и оня на английски, за да демонстрира че го знае, но си има протокол. Като отидеш на лов, в сауната, червените фенери, говори на какъвто искаш език, но когато представляваш България си длъжен да говориш на български. Като си ситанал президент, трябва да спазваш протокола и до теб да има дама, ако ще тя да е секретарката ти или да кажем министъра на строежите на магистрали.

234

Анонимен

преди 12 години

Оправям се без първа дама, президентът може също!И аз щото...Да ми е здрава ръчичката!

233

Скептик

преди 12 години

И после кажете, че плямпането в социалните мрежи не е опасно! Всеки може да извади на показ всичко, което непредпазливо сте споделили преди време. Място за неразумни и непредвидливи хора!

232

Не може да е умна!

преди 12 години

Ако наистина е интелигентна /зависи кой го твърди!/, нямаше да пише подобни глупости срещу лидера на партията, която издигна мъжа й. Няма съпруга на друг президент, която да се държи по този начин. Отсъствието й на важни събития и срещи не е толкова важно, но демонстрирането на "модерните"й съждения вече е осъдително. Какъв авторитет може да има президент, след като собствената му съпруга подронва авторитета на управляващите, каквито и да са те? Защо у нас всичко е цирк?

231

Женска секретарка

преди 12 години

Бих препоръчал на премиера и президента, особено на последния, да си припомнят как се оправят млади дами, а не премиерът да се хвали, че се оправя без първа дама, иначе се получава доста конфузен двойствен смисъл. Щом си нямат първи дами, нищо не им пречи да си вземат за такива някои млади секретарки да ги придружават. Хем държавните мъже, при които отиват, ще им завиждат,че са се обзавели с хубави млади дами, хем г-жа Плевнелиева ще хукне да си спасява семейството.

230

az haresvam

преди 12 години

i parvata dama i prezidenta na BG. 1) shtoto ne sa prosti, 2) shtoto sa umni 3) shtoto imat grabnak 4) shtot imat viziya 5)...Ne haresvam postoyanno mrankashtiyat narod, za koito ugodiya nyama.

229

до измет

преди 12 години

Избрахте си министър-председател и той ви разочарова... Нали така?Избрахте си президент и още с встъпването си и той ви разочарова... Нали така?--Лъжеш, мошенико! Не ни разочароваха! Вашата смрадлива партия БКП ни доведе до просешка тояга и така вече 50 г. Луканов, Виденов - заплати 7 долара и още не можем да се съвземем.

228

съвпадения ?!

преди 12 години

Повече от едно съвпадение:Избрахте си министър-председател и той ви разочарова... Нали така?Избрахте си президент и още с встъпването си и той ви разочарова... Нали така?Е, кое е общото? Ами и двамата са от една и съща партия, която със всеки изминат ден започва да води все по-странна политика...

227

не че нещо..

преди 12 години

АБЕ ИМА ЕДНА РАБОТА ТУКА АМА ЩЕ ВИДИМ...

226

ДО 270

преди 12 години

ТОВА Е.ПЛЕВНЕЛИЕВА СГРЕШИ И ОБИДИ НЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НО РЕДНО Е НЕ ТЯ ДА ИСКА ПРОШКА, А ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 20ГОД, КОИТО СЪЗДАДОХА АЗИС И ПАТРИК И ГИ НАПРАВИХА СУПЕР ЗВЕЗДИ. НЕ МАЛКО ХУБАВИ НЕЩА СТАНАХА ПРЕЗ ТЕЗИ 20ГОД, НО НАРОДЪТ Е КАЗАЛ- НА КАЦА С МЕД И ЕДНА ЛЪЖИЦА *** И СТИГА.