74

Габи

преди 12 години

Този ексгл.прокурор заслужаваше покрай убийството на адв.Захариева от Ямбол да търка наровете в затвора докато е жив, но очевидно на някои хора не им отърва да го осъдят, защото ако се разприказва, на много магистрати ще им се подпали огън под петите... Затова дадоха това много важно дела на съдия Ченалова: тя като бивш адвокат е "специалист" по оневиняванията и замитане на престъпления и на следите. Много магистрати на висша длъжност са играли с него и са гузни. Така че нищо няма да излезе от това дело и затова прок.Филчев си позволява да се прави на актьор в един цирк, наричан СГС.

73

мунчо

преди 12 години

ТОЗИ КЛОУН КАК ХУБАВО ОБЯСНЯВАШЕ ЗА БАЛОНА НО НЕ СИ СПОМНЯ ЧЕ Е БИЛ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ????

72

milata

преди 12 години

palna amneziy.trybva da go osvidetelstvat i tozi...........................boje pazi BALGARIY

71

Спонги

преди 12 години

Филчев знае. На него му говорят звездите. Може и от другаде да чува, ама е сигурно , че чува гласове. Щом той казва, значи ще се пука балона.

70

Възмутен

преди 12 години

На председателят на СГС Янева толкова ли й е акъла, та повери това сложно и много отговорно дело на Ченалова?! Защо не го повери на М.Тодорова или на Астарджиев, а на тази, дето при наличие на сериозни доказателства оправда Илиянчо от Перник за двойното убийство пред Соло?! Не можа ли да прочете коментарите на съдии за колежката си във връзка с произнесената присъда по последното й дело?! Ами при такъв шеф на СГС, такава съдийка по делото на десетилетието! И къде намериха Филчев за свидетел та той се правеше на луд, какъвто все още не е и разигра цирк в съдебната зала! А съдийката не го изгони отзалата ,а с любопитство гледаше сеир

69

Анонимен

преди 12 години

Някой да се сети да пита Атанасов защо всички мутри по онова време имаха служебни карти от разузнаването и така ставаха недосегаеми от законите? Атанасов ги беше взел под крилото си за да изпълняват покрите поръчки и в България и в чужбина. Някои от тях имаха освен служебни карти от разузнаването, а така също и от МВР че даже и дипломатически паспорти! Що не го питат Атанасов за тези неща?

68

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че Филчев години наред го тъпкаха с разни медикаменти, за да оглупее и показанията му да не тежат в съда. Вината е изцяло на Атанасов във случая, той е октопода, той организираше "мероприятията", правеше се на велик пред Костов и последния му търпеше капризите, защото и двамата си мислеха, че СДС ще е вечно на върха. Ама стана другоячи е ето сега Филчев го изкараха шашав, а Джуджето уж невиннно набеден. Атанасов лъже!

67

Луд

преди 12 години

Луд умора няма само се поти ...тозй нещастни май не на себеси тои не познава никой леле какъв срам за държавата даже не помни 4е е бил главен прокурор ...Цирк

66

Крис

преди 12 години

Играта за , която питаше номер 18 с планетите се казва "Bucky O`Hare" , незнам дали е същата , защото е с 4 планети после отиваш на кораб... Що се отнася до Филчев :) немога да повярвам , че тук има хора, които го защитават... Истината е , че и филчев и атансов и октоподи и скариди , всички са за затвора , но няма кой да ги вкара там за съжаление... трябва ни военна диктатура, това е единствения шанс да се оправи България, за съжаление унищожиха армията, така че и това няма да стане...

65

мечо пух

преди 12 години

Боко пържолата и Трактора се договориха и сега ще гледаме селския им театър.

64

Българин

преди 12 години

Изпитвам срам ,като слушам какви хора са ни управлявали и управляват.

63

SAM

преди 12 години

*** MRASEN IMA GOSPOD A TOI NAKAZVA TAKIVA KATO TEB I KATO SI POMISLIA CHE TAKAV KLOYN E BIL GLAVEN PROKYROR PROSTO TI STAVA BOLNO ZA BG. KAK BARZO ZABRAVI VSICHKO SAS TVOITA STARCHESKA DEMENCIA NALI SI BARKAXTE SAS TRAKTORA PO DYPKITE ***

62

arhar

преди 12 години

Филчев като е решил да се прави на клоун, нека да ни каже дали и Ал Капоне е обичал да кара ски ! Да ни разкаже и биографията на Ал Капоне !

61

Анонимен

преди 12 години

и двамата са смешни и жалки!луд и сребролюбец

60

Анонимен

преди 12 години

Този Филчев се прави на гугушка.Няма ли някой да му оскубе перушината??? С голямо самочувствие се поевява ня хоризонта......

59

zuio

преди 12 години

Каква мафия ,какви пет лева.Боко Тиквата е затънал до уши в калта и се опитва да ни хвърли прах в очите с измислени октподи ,калмари и балъци.

58

Стария

преди 12 години

Ей, момчета спазвайте правилата на сайта, защото....Това беше майтап.НО! Не използвайте обидни и нецензурни думи. Споделяйте мнения, обсъждайте, допълвайте информацията, но без взаимни нападки. Ние всички тук, с някои изключения, може би, сме потърпевши, ние не сме противници!Нашите противници са тези, които ни мамят, крадат, баламосват, че от утре започва светлото бъдеще. Ние трябва да се обединим против това хамелеонско зло. Знаете какво е хамелеон, нали? Парите определят цвета му!

57

до 47

преди 12 години

ПОТРЕСЕН СЪМ И НАСТРЪХНАХ .....ЗНАЧИ МАФИЯТА ПРЕДИ 10-НА ГОДИНИ Е СЪБИРАЛА ПАРИ ДА ПЛАТИ НА МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ ДА СЛОЖАТ БОЙКО ГЛАВ.СЕКРЕТАР НА МВР ЗА ДА МОЖЕ МАФИЯТА ДА СИ ИМА И ДЪРЖАВА........НАПУСКАМ И АЗ ТАЗИ СТРАНА СЪВСЕМ СКОРОБилетът ми е вече купен - УТРЕ рано сутринта :):):).

56

Анонимен

преди 12 години

Dnes.bg, вие чували ли сте за израза очна стаВка, мога да ви уверя, че е различен от "очна стачка". Или Н.Ф. е стачкувла с очи?Пълна смешка е да допускате подобни грешки в текстовете си.

55

xa,xa

преди 12 години

cenzyrata zaraboti nimavaite kvo pi6ete da ne naxluqt baretite y vas,vlasta e bezkompromisna i 6te kajat posle 4e e stanala gre6ka