49

До 62

преди 12 години

Работил си,плащал си данъци и имаш трудов стаж естествено,че ако останеш без работа държавата трябва да ти помогне.Обаче аз визирах едно малцинство което не работи,плодят се като *** и паразитират на гърба на данъкоплатеца.Всички се сещате кой са тези хора с кое не сте съгласни?

48

муспи

преди 12 години

Всички които изповядвате че не трябва да се чака на държавата, можете ли да кажете каква е работата на държавата? Сега тя обогатява своите хора, които на нея разчитат, за сметка на тези дето разчитат на себе си.

47

чичо Тиквичка

преди 12 години

Със 110 процента!

46

Za 57

преди 12 години

***,ако по твоята идиотска логика,всички напуснат държавата,след време кой ще ти плаща миризливата пенсия на теб,и на всички останали търтей като теб?Човека си живее в собствената държава плаща си данъците,съответно има право да знае къде и за какво отиват,и последното нещо което иска да чуе е: *** ти идея на най вероятно безработен,мързелив алкохолик записан на трудовата борса...Такива чакащи на държавата търтей като вас,трябва да ги изселят в Африка.

45

До 57

преди 12 години

Колега,никъде в поста си не виждам,да съм написал,че чакам на държавата!Точно обратното родителите са тези който трябва да преценят,колко деца да си направят,за да могат да им осигурят въпросният добър стандарт.Тези който чакат на държавата всеки ги знае кой са,и не искам данъците който плащам да отиват за тях.А колкото се отнася до баба ми и дядо ми ,честно да ти кажа идея си нямам какво са правили,пък и соц-режима тогава няма нищо общо с положението ни в момента.Разликата е огромна нали? :)

44

емир

преди 12 години

Ще се видим след 20 години :)

43

Анонимен

преди 12 години

56Баба ти и дядо ти, като са праили родителите ти, сигурно на държавата са чакали да им осигури добър стандарт живот. Ае смешни оправдания пак ! Колкото за децата ти и данъците - те имат свободата да решат дали да останат или да отидат в друга държава! Както и ти сега.

42

ДО 52

преди 12 години

Идеята не е само да правиш деца,а какво може да им предоставиш в този живот!Става въпрос за матеириални придобивки,висок стандарт,образование и като цяло добър старт в живота.Тази "малка" разлика ни различава от *** и всички паразитни прослойки в тази държава.За разлика от теб,аз не желая един ден децата ми да работят и държавата да ги товари с данъци,който пък да служат за изхранване на малцинства нямащи никакъв прогрес векове наред!

41

Анонимен

преди 12 години

51Има един медицински начин да бъдеш стимулиран. Няма да ти хареса обаче.

40

Анонимен

преди 12 години

то на снимката пише ВОЕНЕН КЛУБ а те си мислят че е бюрото по труда

39

Анонимен

преди 12 години

Който може да мисли отдавна си е направил изводите и драснал нанякъде. В България ще останат мениджъри и тъмнокожи субекти, които да управляват. На какъв език ще се разбират те си знаят. Нормалните хора отдавна няма да ги има.

38

51

преди 12 години

Разможавай се и ти бе,кой ти пречи.И с какво си по-нормален от тях.С това,че не ти стиска да имаш дете ли.

37

Българин

преди 12 години

Ами заради това трябва да се развива производство, индустрия, а управляващите да стимулират нормалните хора да създават деца, вместо да ги ограбват, за да плащат на мръсните *** да се размножават !!!

36

rumen221

преди 12 години

ПРОГРАМАТА РАН-ЪТ- УДЪЛЖАВА СЕ С 8 ГОДИНИ, А КРАЙНАТА ЦЕЛ ОСТАВА...:- БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПУБЛИЧЕН ДОМ НА САМОИЗДРЪЖКА...!!!ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е....:"... - Ще замрат обаче професии като оператор на машини и монтажник на изделия..."НУЛЕВА ПРОМИШЛЕНОСТ... САМО "УСЛУГИ"...!!!

35

Анонимен

преди 12 години

47Ще скочи на 120 години всъщност - така каза Кутев.

34

mangustan

преди 12 години

кой за квото учил, пука ми, спасявайте се

33

Анонимен

преди 12 години

43Нищо ново под слънцето. В последните поне 30 години е така.

32

нервна до ламбо

преди 12 години

Объркал си се нещо.Ето го по-точния текст:През 2020 г. например бизнесът ще търси с около 400 000 работници със средно образование по-малко, отколкото предлагат труда си. При висшистите разминаването ще е с около 200 000 души, а при хората с основно и по-ниско образование - около 60 000. Сам можеш да си направиш извода,че образованите хора - средно и висше - българите -ще бъдат все по-малко желани и все повече безработни,а най-малко засегнати ще бъдат нискообразованите - ***.

31

Анонимен

преди 12 години

"Двойно повече хора ще погълнат научните изследвания..." Дрън дрън дрън....

30

Анонимен

преди 12 години

39не виждам какво му е на образованието ?! И преди и сега има некадърници. Да не говорим за Бил Гейтс, Стви Джобс - все примери за незавършили висше и успели доста добре в бизнеса.