150

ФЪФ ---Бг---

преди 12 години

С такива кадри "НА ПРЕХОДА"----толкова !Калинка до Калинка ,....грам напън за мисъл!Това е повсеместно в Бг държавни институции !

149

и все пак--доказано

преди 12 години

Бойко е голям МЪЖ и голям ПИЧ!

148

анонимен

преди 12 години

Този Калин не вижда ли че трябва да се махне от там.*** и дипломираният ***.

147

Анонимен

преди 12 години

Бобо,Бобо...одъртя и пак НЕ ти дойде акъла!?Цецо та Цецо...Толкова ли те е страх от този некадърник,а?

146

Анонимен

преди 12 години

Абе най-добре e ... да уволнят чистачката...*)))

145

Инспектор Дюдю

преди 12 години

Б.Б. няма да махне Ц.Ц. защото дупето ще остане без ***, а и гащите не могат без дупе...

144

АНОНИМЕН

преди 12 години

Пожарникарино, сега Калинчо ти виновен. Как пък един път не прояви самокритичност.

143

chori71

преди 12 години

KATO GLAVEN SEKRETAR KALIN GEORGIEV E MNOGO PO DOBAR OT BOIKO!OSTAVA DA MAHNETE I NEGO.SHTE OTREJETE KLONA NA KOITO SEDITE!REDOVITE SLUJITELI SE POLZVAT S DOVERIETO NA GLAVNIAT SEKRETAR.AVTORITETA MU SRED TIAH E MNOGO GOLIAM.IZKLIUCHITELNO INTELIGENTEN I DOBAR PROFESIONALIST.

142

Анонимен

преди 12 години

и руска рулетка с пистолет ;)

141

Бригадир

преди 12 години

Нашето момче е много добър строител.Три неща, които само Бойко Борисов може:1. Да пие на екс от чешмата2. Да затръшне въртяща се врата3. Да изтрие recycle bin Нещо да кажете?

140

местен

преди 12 години

Трябва да се раследват взамотношенията на Иса бесоолу с окръжния директор на " РУК СТАРА ЗАГОРА"ЗАЕКОВ, също така и всеки месец внасяше по 100 000 хиляди лева в централата на ДПС,мародерстваше спрямо месното население в село АЛЕКСАНДРОВО ОБЩИНА Павел Баня, и повторна раследване в селата Осетеново, и Алексанрово за незаконната сеч на горине там, както се шегуват месните хора че фирмите на Иса Бесоолу, са се специалезирали в правенето на самолетни писти в гората която секат.

139

Волен

преди 12 години

Името на операцията е абревиатура от думите Р - рекет, А - алчност, Л - лицемерие, И - изнудване, Ц - цинизъм и А анархия, съобщиха от МВР.Бореца и бандата му поискали 3000 лева, задържани са в момент на получаването им.Лятото на 2010-а Вальо Бореца беше освободен от съда в "домашен арест", защото магистратите сметнаха, че здравословното му състояние е сериозно влошено."Би трябвало мярката му да продължава да бъде "домашен арест", но се оказа, че лицето е живо и здраво, доста е дееспособен и от това, което извършихме, се установи, че дори прави опити и създава условия за рекетиране и притесняване на българските граждани", коментира Флоров пред "Фокус".

138

Анонимен

преди 12 години

Физкултурника - гинеколог - е добре да напусне.

137

Анонимен

преди 12 години

"Когато аз бях главен секретар, си поемах отговорността за всичко."Е по-нагла лъжа другарят Боко Тиквата скоро не беше изричал! Сещате ли се каква 'отговорност' пое, когато го питаха за многото неразкрити убийства по времето, когато беше главен секретар? И що за 'отговор' даде тогава - "да сте разследвали"...... Ама паплачта явно е твърде късопаметна!

136

osvedomen

преди 12 години

Ех калинеее калине а как викаше по господарина ефира на уше "Благодари и на премиера и на премиера" няма благодарност на тоя свят калинеее

135

Анонимен

преди 12 години

Пак ли тоя, бе.....

134

rumen221

преди 12 години

МОЖЕМ ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМИТЕ СИ С ЕДИН ЗАМАХ...ЕДНОВРЕМЕННО НА ПОЛИЦАИТЕ, МИТНИЧАРИТЕ И БЕЗРАБОТНИТЕ И... КРИЗАТА - ЕТО РЕШЕНИЕТО...:- РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛИЦАИТЕ И МИТНИЧАРИТЕ ДА Е 4 ЧАСА И ОТПУСК ОТ 6 МЕСЕЦА...- НАЗНАЧАВАМЕ ЕДНОВРЕМЕННО ЗА ПОЛИЦАИ И МИТНИЧАРИ 1 МИЛИОН БЕЗРАБОТНИ...И ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ...:- 4 ЧАСА ПАЗЯТ, КАТО ПОЛИЦАИ ИЛИ МИТНИЧАРИ И БЕЗ ЗАПЛАТА, ЗАЩОТО ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЗАСТЪПЯТ НА СМЯНА И ДА КРАДАТ ЗАКОННО..., А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ ЩЕ КРАДАТ НЕЗАКОННО...- ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ ПРЕЛИВАТ ОТ СКРАБ, ПРЕДАДЕН ОТ "ПОЛИЦАИТЕ", СПЕСТЯВАМЕ 1 МИЛИАРД ОТ ЗАПЛАТИ НА МВР-то И ТАКА ПРЕБОРВАМЕ КРИЗАТАЩЕ ЖИВНАТ И ГРОБАРИТЕ И ПОПОВЕТЕ ЗАЩОТО ЕДНИ ПОЛИЦАИ ЩЕ СИ ПАЗЯТ ИМОТА ОТ ДРУГИТЕ И ПРИ ПРЕСТРЕЛКИТЕ ЖЕРТВИТЕ СА НЕИЗБЕЖНИ И ТАКА ДОКАТО ОЖИВЕЛИТЕ СПРАТ ДА КРАДАТ

133

До № 150

преди 12 години

Този министър Петканов ли се казва? Ако е той, то той, Петканов не е умен, а глупав.

132

от 146

преди 12 години

Статията за г-жа Юлия Плевнелиева е написана не във вестник "Капитал",а в Бъзикилийкс изводите си ги правете сами,как лесно се манипулира чрез подхвърлени писания или силата на думите...

131

Анонимен

преди 12 години

Подразних се от следните думи на ББ: "Когато аз бях главен секретар, си поемах отговорността за всичко." И си спомням, че той беше на мястото на убийствата, още преди да са станали и да са дошли медиите. Болен нарцисизъм или с други думи - тъпанарщина. ББ - бойко бодигарда!ББ - бойко ***! -защото построи обещания завод за ***!ББ - бойко булдога! -защото обича кучета, повече от хората!