60

Анонимен

преди 12 години

Съдебната система какво е виновна, че депутатите са приели *** закон? Споразумение може да има ако вината му е трудно да се докаже и си признае. При положение, че е доказано виновен, какво споразумение? Той по никакъв начин не помага на следствието с признанията си.

59

doc. Nik Kaloyanov

преди 12 години

Тоя бандит е едно мръсно животно, *** и ***! Какво има да признава като цяла България е видяла всичко?!!! Тоя *** "закон" обслужва престъпниците и убийците! Да но има едно око, което непрекъснато ни гледа и после след смъртта има незабавен частен съд за всеки! Тогава такива *** като нашите "съдии" ще получат дори по-сурови наказания и от гадовете, които сега оправдават!

58

Анонимен

преди 12 години

съдебната ни система е пълна пародия

57

angel

преди 12 години

Йоскоооо, гръм да те разцепи!Покажи си лицето, Йоско!Покажи си лицето!

56

мак

преди 12 години

Когато има доказателства за вината, примерно - употребата на алкохол, защо извършителят трябва да признава? И без неговото признание е ясно, че е карал пиян. Това е още една вратичка за измъкване със смешна условна или минимална присъда. И подигравка с жертви на разни *** зад волана.

55

Палач

преди 12 години

Гадна животно е това. Смърт по бавната процедура за такива !

54

666

преди 12 години

Днес той се яви за първи път в съдебната зала пред състав на Софийския градски съд, но следван от петима охранители.Смятай за кво иде реч,че той все едно е тръгнал на shopping.Обаче оня от горе забавя,но не забравя

53

NERON

преди 12 години

VIKTOR-DAFA OT RUSE YBI 2 MA I POLY4I USLOVNA PRISUDA :)))) BULGARSKIAT SUD RABOTI NEMA PROBLEMI .JALKO 4E OSAMA BEN LADEN NE DOJIVIA DA GO SUDI BG SUD .TOI TOVA ISKA6E .

52

Анонимен

преди 12 години

искам смъртно наказание за такива *** дето карат пияни или дрогирани и убиват хората

51

Анонимен

преди 12 години

И полицайте да внимават с Йоско, да не хвръкне главата на Цветанов за полицейски произвол.

50

петко

преди 12 години

Йоско, Йоскооо, голям *** си! Ако си беше признал още миналата година, сега вече Марин щеше да те е помилвал, ама нали си проста тиква :)

49

...

преди 12 години

Сега ще получи възможно най малката присъда ,и поради влошено здраве ще го освободят за домашно лечение охраняван от десет души.А лекари и съдий ще станат богати...

48

lawer

преди 12 години

li4no sam vijdal predi okolo mesec iosko prav pred magazina na pa6tasi s o6te trima bandita,kato dava6e na ediniq pa4ka stota4ki.Ne mu li4e6e da e paraliziran 6tom sede6e izpraven bez 4ujda pomo6t.

47

bg

преди 12 години

BOG SI ZNAE RABOTATA,,,NE GO XARESVA JIV,,,,,

46

цветанов

преди 12 години

като няма закони в тая държава,поне му пожелавам да страда и се влачи от най-тежките болести...и така да му мине живота

45

ментор

преди 12 години

А каква ще е присъдата за тримата доктори направили "експертизата"

44

fck

преди 12 години

Незнам ... знам само ,че в *** съд няма... или има ,но само за обикновенните хора който нямат пари за подкупи.. корумпирани съдийски *** на всеки метър... а относно тоя... къв инвалид бе.. нарочно се прави всичко аре да не се прави.. да знаете едно от закона лесно ще избягаш ама от КАРМАТА... и от господ.. никога.. така ,че само може да чака.. своята АГОНИЯ!

43

Анонимен

преди 12 години

Ще видим каква ще е присъдата. Обикновенно на убит човек се полагат 20г до доживот. За каране в нетрезво състояние още 5. И за нанесените имуществени щети още 5. Значи излиза между 50г затвор и 2х доживот. Да видим дали темида ще го осъди и на 10...

42

един от многото

преди 12 години

Не съм специалист, но като го гледам на снимката на този човек в инвалидната количка, неговите крака са като на здрав човек, мусколести с ясно изразен четириглав мускул към коляното. Така че най-вероятно е здрав. Всякакви други коментари са излишни. Лека им пръст на хората починали при този инцидент!

41

цирк

преди 12 години

осъдиха го чак сега за да може това гербаджийче да го амнистира новия презедент