108

Анонимен

преди 12 години

Така наречената опозиция са *** до ушит еи нямат работа в Парламента ,а по затворите....крадци на прехода -кумунета,турци и Лостоф

107

Анонимен

преди 12 години

Не го ли разбрахте бе герберчета, Боко не е алтернатива на Серго, а неговото продължение???! А е генерал, щото агент Гоце го направи такъв за един ден... Преди това беше обикновен пикльо-лейтенант...

106

до #122

преди 12 години

Мислещите хора,рано или късно,се отърсват от заблудата си! Ти за тях не бери грижа! Като мразиш комунистите защо повтаряш,като папагал лъжите им за Костов?Защо не кажеш за комуниста-охранител,как бръсне без ***?Не казваш,защото си от най-заблудените му фенове, т.е.при вас вход за мисъл ЗАБРАНЕН !!!!!

105

dedovia mi

преди 12 години

DALI OPOZICIATA VARTI CVETANOV NA SISH NE ZNAM NO VREME E NIAKOI DA ZAVARTI TIA OT OPOZICIATA NA DEDOVIA MI NA4ELO S KOSTOV I STANISEV

104

toi

преди 12 години

Цветан Цв-Ал Бънди

103

Българин

преди 12 години

А въртенето на цветанов на шиш не е добра идея - да хванат фидосова. На шиш се пекат ***, не маймуни.

102

Българин

преди 12 години

122 - нещастен жалък *** - "тоя с очилата" пое България когато бе заплашена от глад, когато доларът струваше 3 000 лева, а хората вземаха месечни заплати по 3-4 долара, а остави след себе си една бързо развиваща се, финансово стабилна, просперираща държава !! Само като чета такива като тебе, както и другите, които венцехвалят Боко *** и разбирам, че простия ни народ напълно заслужава съдбата си - да бъде най-бедния в Европа и най-бързо топящия се в света !!!

101

Свилен

преди 12 години

Браво на 125 от многото лаене има и нещо разумно.

100

Един Гет

преди 12 години

ДО 125..Братко какво се случва с теб?Къде е душата ти и българското ти сърце..???Нима не виждаш какви чудовища ни управляват в лицето на партия ГРОБ??Пиши ми какви хапчета пиеш за да започна и аз да пия същите..От какво си заслепен толкова много..или и ти бозаеш от децата на Сатаната и си техен слуга?Те са тези които защитават престъпниците и са с по черни души от самите тях!!!СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!!

99

Анонимен

преди 12 години

Свърши се със заблудата ми. Все си мислех, че са пресилени данните за престъпността у нас. Сега ми светва, че те са верни.ТОЗИ НЕОПИСУЕМ ВОЙ СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА ГОВОРИ ЯСНО:ПРЕСТЪПНОСТ И ПРЕСТЪПНИЦИ МНОГО. Тежко и на полицията - срещу нея е здравата спойка от бандити и опозиция, обединени от общи престъпни интереси.

98

...

преди 12 години

ZVETANOV SI OSTAVA NA MQSTOTO I TO 15 GOD KOITO SLEDVAT. NIKOI NQMA DA GO PIPNE. NA OPOZIZIQTA POZDRAVI OT MENE, XAXAXA, BOKL-ZI MRASNI NENAQDOXTE SE, E SEGA SHTE UMRETE OT GLAD KEL-ESHI DOLNI, PRESTAPNIZI I PIQVIZI NA BALGARSKA KRAV, UMRETE OT GLAD, DA NQMATE PARI I TOKA DA SI PLATITE, DREBNI KRADZI DA STANETE I KILIITE V SOFIISKIQT DA TOPLITE. TOVA E SADBATA NA OPOZIZIQTA. VIE Q ZASLUGAVATE. GADOVE

97

анонимен

преди 12 години

Този наглец с очилата дето е на снимката УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ и сега има наглоста да нарича хората с епитети които са подходящи само за него и неговото правителтство.Хора този и жена му казаха че ще си внесат народ толкова ли бързо го забравихте.Та жена му не може да раз-личи СВЕТИ от СВЕТА.Хора а представяте ли си и колко се е напушил щом си говори с теме-нужките той ли искате да се върне дето занесе ОНЗИ СПИСЪК в турското посолство.ОПОМНЕТЕ СЕ!!!!!!!!!

96

анонимен

преди 12 години

При бонев начев йорданов петков миков да не би да не е имало НАСИЛИЕ спомнете си КЪЩАТАНА УЖАСИТЕ В КОПРИВЩИЦА където ДОБРОВОЛНО СИ БЯХА ПРИЗНАЛИ обвинените за убийството на луканов това каква е според вас а ето съда ги оправда всичките а какви мъчения са преживяли само те си знаят.Г-да трябва да бъдеме толерантни.Не може да бъдеме крайни нито в обвиненията си нито в похвалите си а трябва само да сравняваме какво беше преди какво е сега.ОНИЯ БИЯТ от 09.09.1944г. но не ги обвинихте в нищо!!!

95

до № 60

преди 12 години

Благодаря ти 60. Няма как да не се съглася с теб. че и това е истина. Но какво правим ние тогава ? Ами щом не трябва и на самите себе си да не вярваме - ГИБЕЛ СМЕ !!!!! Казвам - НАРОДЕ - СЪБУДИ СЕ!!!!!! А колко институции обиколих заради този РОСЕН ИВАНОВ- се оказа. че наистина не е виновен само Цветан Цветанов . Или напред за ИСТИНАТА или по добре да се изгубим като нация.

94

анонимен

преди 12 години

Вижте какво става с посланиците които всичките са офицери от ДС та нима те ще работят за България с премиер Борисов НЕ ще работят против Борисов и оттам и против България.На-мерете свои познати или други които са изпадали в нужда зад граница и ги попитайте как саим помогнали офицерите от ДС.Разберете хора че сега комунистите се побъркват от яд че губят позиции и използват всяка грешка за да мачкат Борисов.При техните министри на МВРнима не е имало полицейско насилие спомнете си ЧОРАТА

93

Анонимен

преди 12 години

Че има издънки - има. Но знаем какво се закани опозицията след изборите! Просто е да се сети човек, че издънките са инициирани от хора, които имат полза от тях. Политическа полза. Трябва да се разследват пионките, които са спомогнали за този цирк и да бъдат уволнени. Така хем ще се прочисти малко родното мвр, хем ще има реално наказани и опозицията няма да има какво да мрънка.

92

до 111

преди 12 години

както и атаката срещу МВР така и помилването е дезинформация и манипулация. Политиците много им харесва да се оплюват а не да решават проблемите на страната. Костов и неговият подчинен Наско са царе в оплюването, после следва Яне, който им е примерен ученик, Татяна Дончева... И други дават всичко от себе си. А вие лапайте мухи и им се смейте. И беднейте...

91

АНОНИМЕН

преди 12 години

Върнете се в близкото минало и си спомнете да колко милиони лъснаха далавери в болници институти фирми министерства фондации та дори и един ботор онодис глупа беше правил нечестни заменки ама бил любимец на народа.Всички крадат и лъжат и ето дойде Бойко и се опитва да ги спре и озапти но ние пак сме недоволни.Да има грешки и без това не може но поне се опитват да оправят нещата и да изринат мръсотията след наср....а столетница.

90

Анонимен

преди 12 години

какво полицейско насилие пък толкова. Преди години по времето на вашия Костов в едно районно така бяха били едно симпатично хайдуче, че го заключили в една каса и сутринта като я отключили отвътре е изпаднал трупът на същото лице. После дело, съдят и уволняват полицаите. Да сте чули в медиите подобни драстични случаи тогава да са оповестени? Никой не може да оправи държавата а се замерят с компромати. Жалка опозиция.

89

АНОНИМЕН

преди 12 години

ДА ИСТИНА Е че това правителство има проблеми но нима искате да се върне костов виденов станишев или оня оправяча.Не забравяйте че в това правителство всички са нови политици иуправници.Върнат ли се ония посочени горе пак ще го ядеме голям и четвъртит.Тези хора по-не започнаха нещо да правят и то се вижда много ясно.Комунистите започнаха магистралитепрез 70-те и още не ги бяха завършили но сигурно паричките за тях са ги изпапали.Трябва търпение иначе ще стане по-лошо.