32

МИТКО

преди 12 години

ДОКАТО ЕДИНСТВЕНО ИЗЛИВАТЕ БЕЗМЕРНА ЗЛОБА ТУК, ПО ФОРУМИТЕ, БЪЛГАРСКОТО "ПРАВОСЪДИЕ" ЩЕ БЪДЕ ТАКОВА, КАКВОТО Е.... АКО ОБАЧЕ НА СЪОТВЕТНИЯ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, КАТО ТОЗИ В ХАСКОВО, ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ, ЦЯЛОТО ГРАЖДАНСТВО ЗАСТАНЕ ПРЕД СЪДА СЪС СВЕЩИ В РЪКА, НА ВСЯКО ДЕЛО, ДО ПРОИЗНАСЯНЕ НА СПРВЕДЛИВА ПРИСЪДА.... А, КАКВО МИСЛИТЕ, ЧЕ БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ?!.... НА ВСЯКО ГОЛЯМО И ЗНАЧИМО ДЕЛО, ПРИ ВСЯКА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, ВСИЧКИ ЗАЕДНО.... А? ЗАЩО НЕ ОПИТАМЕ?!?

31

до 31

преди 12 години

Имаше такъв случай, мутри в джип прегазват човек на пътя. Джипа е на съвсем друго лице което го е нямало вътре, а в джипа всички твърдят че са пили и не помнят нищо, но всеки твърди че той е карал джипа! Съдът прекрати делото, не можело да се установи ясно кой е карал джипа.. това не е измислена история а съвсем реална от милата ни родина !

30

Луд

преди 12 години

Тия още ли са живи бе... Не помнил кой е карал колата... Ще си спомнят... за тия *** - на стадиона и бесилката... Смърт за смърт... Иначе няма оправия в тая скапана и нещастна държава, където газят, убиват, душат и закопават децата ни.

29

j

преди 12 години

Kak taka ne se priznavat za vinovni?????To e OCHEIZVADNO,che sa vinovni.

28

Анонимен

преди 12 години

Шефът на криминална полиция в Стара Загора преди години прегази и уби човек след употреба на алкохол. Дадоха му условна присъда, а в момента още си е шеф на криминална полиция и яде и пие без да му пука. На никой от ръководството на МВР не му дреме за това, а Цветанов да си ги дрънка за кръглите маси колкото иска. Съжалявам, че така пиша, но това е реалната родна действителност. Жалко за децата които не могат да се върнат. А тия уродчета от снимката след няколко години ще си ядат и пият като оня

27

Стоянов

преди 12 години

Най-добре е някой да каже ами .... ??? не помня дали аз ги застрелях , не помня може и друг да е бил!

26

Луд Гидия

преди 12 години

Докато не почнем като в братска Турция роднините на убитите да убият убиеца, няма да се оправим!

25

0

преди 12 години

НЕ РАЗБРАХ,КОЙ Е СЪДИЯТА,ЧЕ ИМА ЕДНА СЪДИЙКА-ПАЗИ БОЖЕ.АМА ТЯ МАЙ Е ЗАЕТА С ДРУГО ДЕЛО СЕГА.

24

ВЕСО

преди 12 години

ЕГА ТИ НАГЛЕЦИТЕ,***--НЕВИННИ.А СЕГА ГИ ОПРАВДАЙТЕ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ Е КАРАЛ КОЛАТА.

23

ринго

преди 12 години

тия още ли са живи бе....

22

gruh

преди 12 години

И в добавка казвам: Не ме мислете за някакъв ***. Това, което писах за умисълът просто не зависи от хората, то е обективно съществуващо, също както и водата е мокра. Това не означава, че наказанията за причиняване на смърт по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ следствие шофиране след употреба на алкохол, дрога или висока скорост не трябва да бъдат повишени. Дори апелирам те да станат толкова тежки, колкото са за умишлените убийства.

21

gruh do 20

преди 12 години

Примерът ти е много хубав, но касае съвсем друго юридическо събитие. По-принцип в този случай ще се изследва най-вече ударът, за да се открие формата на вината. По принцип при причиняване на смърт ударът в главата говори за умисъл (дори да го няма), особено ако е бил с някакъв предмет. Ако е бил с тупаница, по-скоро ще те съдят за идеална съвкупност (с един удар 2 заека), а именно смърт по непредпазливост и умишлена телесна повреда. Не са лесни тези неща, ама всички по форумите се имат за съдии.

20

Българче

преди 12 години

Вече сериозно започвам да се замислям какво трябва да направи човек в България ,за да го осъдят бързо и адекватно.Може би да взриви детска градина или да застреля гвардейците пред президентството...?!Но пак ако има пари и връзки може да отърве пандиза...

19

до 21

преди 12 години

какви учебници бе, ШЕСТ ДЕЦА СА ПОД ЗЕМЯТА!!! Да ви *** на правото!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Аман от адвокатски игрички и лъжи. Не помнели кой е карал колата? Ами тогава всичките в затвора за съучастие в убийство на множество хора.......да видим тогава, дали няма да си спомнат кой точно е калал калата, кой му е дал ключа.......Крайно време е да се променят законите, които са създадени изцяло в полза на престъпниците, убийците, мафиотите и крадливите политици.Искренни съжаления за родителите.

17

gruh

преди 12 години

Евросъюза, ти да не си завършил в Бургас или Варна. Ела го кажи в СУ това, да ти се посмеем. И в добавка, другият ще го оправдаят, защото няма нищо престъпно да дадеш ключовете на някого било той пиян-залян. Отговорността е негова. Почети малко учебниците по НП на Ал. Стойнов ще са ти от полза. При умисъла деецът съзнава противоправните последици и ги желае. При непредпазливостта ги съзнава, но смята, че или няма да настъпят или ще ги избегне (самонадеяност). Дано не си юрист, да ни срамиш.

16

Евросъюза

преди 12 години

И ти давам пример: Удрям те по простата тиква да те заболи, ама ти умиргаш...

15

баба Ванга

преди 12 години

Кoста Цонев починал. RIPП.П.Некадърници от днеса, не ме трийте, а публикувайте новината, ***. Пълна липса на всякакъв професионализъм. Предпочитате да ме изтриете, вместо да пуснете новината

14

Анонимен

преди 12 години

Abe nali ima svideteli, nikoi li ne e vidjal avtomobila kato gazi dezata i koi e bil na kormiloto ????Ulizata prazna li e bila !!???

13

Анонимен

преди 12 години

Живеем в ***!Не се надявайте на държавно правосъдие , а вземайте нещата в свои ръце!Друг начин просто НЯМА!