85

Любен Жевязков

преди 12 години

По телевизия Скат бе съобщено,Иван Пиперков/определен за посланик в Женева/е уволнен дисциплинарно през 1991 заради някаква перверзия в Лондон удостоверена с нота от Форин Офис и доклад от лохдонската полиция.Стефан Тафров /посланик в постоянното ни представителство в ООН-Ню Йорк/живял на съпружески начала през 1988 година с колумбийски мачо-посланик на Колумбия в София.Този сигурно има досие в ДС преди 10 ноември 1989.Е,господин Борисов,това ли са достойните представители на нова България ?

84

georg

преди 12 години

a kade ostana FINLANDIA veche 3 godina bes poslanik a mose da se kase i bes posolstvo sastoto to vinagi e satvoreno dori sa 3 mart nikoi ne se obadi i vratite biaha satvoreni . vremeno upravlivastata dori ne hodi sastoto imala malko dete i nimalo koi da i go gleda gorkata . pratete i doika

83

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера за какво си чешите езиците...Всички офицери от ДС работят за руското разузнаване,Ние сме ориентирани вече към НАТО.И...смяната е един нормален процес.Само,че приемственост има навсякъде и трябва да мине много време да се променят нещата.

82

анонимен

преди 12 години

положението е сериозно.

81

анонимен

преди 12 години

Според мен всеки един нов ръкодител независимо в каква област е трябва да работи с екип на когото може да разчита.Посланици които са офицери от службите на ДС ще работят против Бо-рисов заради унижението което той причини на 100летницата респективно те работят СРЕЩУБЪЛГАРИЯ.Това не бива да се допуска.Вярно че тази лапаница за тях приключи но това е трябва да се работи.БЪЛГАРИЯ вече е с нова визия и не може да си позволи стари посланици.НЕПРИЯТНО Е АМА НЯМА НАЧИН!!!!!!!!!

80

93 Е УМЕН

преди 12 години

О СВЕТЛЕЙШИ ПАК ТЕ СРЕЩАМ И СЕ РАДВАМ ЧЕ РАЗБИРАШ И ОТ ВЪНШНА ПОЛИТИКА за мен еудоволствие да чета твоите дарени с ОГРОМНА МЪДРОСТ коментари и СЪВЕТИ тук съм и чакамда науча нещо ново от теб О МЪДРИЙ И РАЗУМНИЙ.

79

Анонимен

преди 12 години

Еврейския наследник се развихри.Сега Иран спира износа на петрол за Европа, след като угодниците клекнаха и ще прилагат ембарго.Ха сега като скочи бензина до небето, да отдадем заслуженото на нашата външна министърка, еврейка.

78

Raytchev

преди 12 години

Никола Колев - посланик в Холандия ??????? 1.Продължава тъпият чисто български обичай офицери от запаса - посланици ! 2.Началник на кабинета на Първанов,т.е. комунист - значи БСП и ГЕРБ - дупе и *** ?

77

хасан

преди 12 години

Кольо Колев има голеем путенциал, та за т'ва трябва да се използва. Аз съм сигурен, че и СтаниШеф има путенциал , та и него трябва да го изпратим посланник. Аааа, щях да забравя за путенциалите на Евдокия Манева, Емилия Масларова и пр. и пр. - да не ги забравят при следващите назначения.Намесата е на Тиквата - Колев му уреждаше "звездичките" когато плачеше, че не му ги дават. Сега Тиквундер му урежда сладка длъжност в страна в която нямаме нужда и от консулство. Брюксел и Бон са на един хвърлей

76

СМИНДУХ

преди 12 години

ИСКАМ ПОСЛАННИК. КЪДЕ И КОГА ПРАВЯТ КАСТИНГИ ЗА ПОСЛАНИЦИ. ПОМОГНЕТЕ! П.П. НЕ СЪМ БИЛ У ДС. НИКОГА.

75

93

преди 12 години

айде отвори си учебника за 2 клас и прочети урока - с кой или с кого ?баси недоучените и неграмотни хора

74

до 86

преди 12 години

та тогава НЕ НИ ТРЯБВАХА чужди инвестици,за които любимците ти сега лижат турски и гръцки дирници,и заплати навреме се плащаха,и така,и са като маймунки при ***,а за т.нар комунизъм ЗЕЛЕНИ СИНЕ-,ЗАПАДА казваше,че това държавен КАПИТАЛИЗЪМ,а не комунизъм-та сега си земи дозата-и се кротни...верно,тогава дозички немаше та затова наркоманите така плюете,що ли се чудя

73

до 90

преди 12 години

А ти с кой си пишеш тикво? Само с чугунени тикви като теб ли? *** разни, квичащи от глад изпедерастени позитанци :))) ха-ха-ха...махнаха ли ви доносчетата, а? Кеф, кеф, кеф...Лека-полека си заминааааавате, измирате, заменяме ви, *** гнусни :)))

72

до 86

преди 12 години

*** си ти,и не само ***-хахаха именно щото не са били назначавани родителите ти затова сега ревеш,аз може да съм ***-а ти си амеба,безгръбначна-и без мисъл,а квото ти свирят това играеш,е това,а през 70 , толкова много некадърници нямаше,моето момче, а и без валутен борд,марката беше по-евтина от лева и се търгуваше,а и ни уважаваха,за разлика от сега,щото нямаше толкона *** и наркомани като тебе,ясно ли ти е?Производно на тиква...И мутри нямаше,и *** стояха кротко

71

до 87

преди 12 години

На мен ли говориш бе ? Какво ти разбира на тебе главата . Пиши си с пуберите там не с мен .

70

до 86

преди 12 години

ха-ха-ха :))) ***! Значи 1950 са се назначавали верните на партия, а тези "кадърните" доносници за който говориш, кога са назначавани? - Може би 1970, пак при същата партия и пак верни другари а? Написал си логическа безсмислица, ама понеже си *** *** и не осъзнаваш, колко сте зле всички *** комунисти като теб

69

Анонимен

преди 12 години

Охххх меката китка може да се упокой вече. :) Смени ги и това си е !!!

68

до 85

преди 12 години

А ти какво искаш бе другарю? Да остави на Гоце Мезонета доносниците от ДС, за да са доволни чугунените Тикви като теб ли?

67

нормален,за разлика

преди 12 години

та така *** промити мозъци и наркозависими злобарчета-рразузнавачът не може да е доносник-бащите са ви били доносници на кварталните ченгета срещу комшиите-та сега се мъчите да се изкарате чисти...а те-както са работили срещу НАТО-но ЗА БЪЛГАРИЯ,сега могат да работят ПАК за БЪлгария,и за НАТО,а не да се назначават ***-като 70 процента от сегашното правителство-вие си ги виждате-КАЛИНКИ,МАЛИНКИ,и прочие...Хората ценят кадърните,а сега е като през 1950-верните на ПАРТИЯТА-Айде със здраве

66

Анонимен

преди 12 години

Развързаха им се ръцете на управляващите с новия президент . ДА ВИ Е ЧЕСТИТ!!! УУУРРРААА!!! Нови 24 парчета посланици , нов директор на НРС . Така се прави господин президент от вратата за краката . Сега остават другите служби за сигурност и военното министерство за да е пълен цирка :)