175

Анонимен

преди 11 години

mnogo got 140 ,a moje li da glasyvate za 160 zashto ne .

174

Анонимен

преди 12 години

140 ама искам камера на всеки 10км!

173

Анонимен

преди 12 години

Всички сме ги виждали ,тия "каскадьори",дето и двете платна са им малко.На такива като тях трябва да им спират предварително пари за поне 3-4 погребения.

172

bg

преди 12 години

^TO SI NEE,,,,,NA VAS BOKLYCI TYKA NE VI E MESTOTO ,,,XODETE SI NA SELO......

171

Loxy

преди 12 години

*** чакай малко бе "Шофьор", има ли всеки възможностите да си купи кола за 25 000 за да може на тебе да ти е комфортно на пътя и да не ти пречи? Кой та моли да караш в дясната летна зад тоя със 60? Ляв мигач и черта, никой не та е вързал на магистралата. Дай ся да се съобразяваме с такива както тебе, 'щото си ходещ некролог и караш кола за 45 000 лева. Съобразявайте се малко със статута на българина преди да пишете простотии.

170

ахахаха

преди 12 години

Боли ме фара, и без тва моята бричка не може да вдигне и 100.. ахаххахаха

169

101

преди 12 години

Абе то бива тъпотия и простотия от всички, които са против тези промени но сега минаха всякакви граници, независимо от това дали са червени сини или жълти. Абе аланкоолу, кой те кара да караш с тази скорост, която е разрешена за различните пътища, ти пак ще си караш разбрецаната Лада или Москвич с 60 и ще пречиш с присъствието си на пътя и навсякъде. Защо нямаше възражения на предложението на безмозъчните специалисти от КАТ за движение в населени места с 30 км. в час

168

Шофьор

преди 12 години

Както личи, комунистическата *** пак се разсмърдя:- всички да карат с еднаква бавна скорост щото на бай х... му скапана колата, няма гуми или е пиянМи не карайте въобще като сте толко слабоумни, разади такива като вас дето карат с 60 на магистралата, дето ги изпреварват камионите, стават най-много и най-тежки катастрофи.

167

ddd

преди 12 години

Господа журналистчета смешни,къде в България има така наречените от вас аутобани???По-скоро имаме някакви подобия на магистрали,че те в западна европа еднопосочните улици са с по-вече платна от нашите"магистрали"

166

Анонимен

преди 12 години

Никои ли не се сеща ,че на магистралите има едни ограничения на много места 90 при сняг които от КАТ не ги отчитат като такива ами си те глобяват за нарушение ако искат друг е въпроса ,че ДНЕС не може да караш и с 60 камо ли с 90 въобще е чудо на това ВРЕМЕ да стигнеш и за 5-6 часа .

165

Пак АСФАЛТ

преди 12 години

Стига си се хвалил бре " асфалтчо". А *** в Брюксел и се фали, че ти прокарваш ПЪРВИТЕ пътища в България.Ба ти ***!!!!!!!!!!!!!!!!А вие дет му лижите сичко, пръстчетата и на краката долу. Бравооооо!!!!!

164

55

преди 12 години

Хм, че то и сега си карат със 140, че даже и с повече...

163

Анонимен

преди 12 години

Държава на контрастите. На места безумни ограничения а на други решават да увеличат скоростта. Разликата с 10 км/ч не голяма, но масова практика е да се надвишава максимално допустимата скорост с 10-20 км/ч. Всеки го прави. Това неминуемо ще доведе до по често шофиране със 150-160 км/ч. И тук не е голям проблем скоростта, но нито магистралите ни като магистрали, нито шофьорите, ни пък колите ни. Масово се кара с лоши гуми, не работещи светлини и разбити шарнири. Е тази глупост, ще увеличи птп-та

162

лимонад

преди 12 години

моето предложение е да махнат ограниченията от 50 и 60 по първокласните пътища, вместо тях да има просто предупредителни табели.

161

Анонимен

преди 12 години

от много време нормални предложения и мерки! БРАВО БРАВО Бойко почва да ми харесва първо насоли куките, че неможе така защото видя как мнозинството им се присмива на прехвалените акциики в стил камората и сега ще вземе хляба на катаджиите. БРАВО

160

ДО 194

преди 12 години

ДО 194Катастрофите са главно заради ТИР изпреварващ ТИР единият с 60 другият с 80. И заради дядовци които карат жигулите с 60 и неможеш да предположиш какво става ако си с 120 защото си един пубертет

159

Анонимен

преди 12 години

заради хора като теб Кико ... на магистрала около 80% от катастрофите са заради майстори на волана с гоуф които се мислят за безсмъртни .... но от Боко какво искаш има си слабоумен електорат и на него си угажда

158

Кико

преди 12 години

Аз подкрепям всичките предложения. Който иска - кара в скоростната лента, който не - в другата. А и наистина има места, където позволяват много по-висока скорост от 90, зашо да не се използват?

157

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

Браво, страхотни мерки за намаляване броя на жертвите по пътищата!!!Ненормалници, що си мислят, че ние по Европа не сме ходили и не знаем те какви пътища имат?! Спенс: " положението отива от неясно към опасно" е опасното вече е на ход, остават резултатите!

156

просто изумително

преди 12 години

Ми кво могат да измислят ГЕРБ, освен поредната простотия! Наистина почвам да си мисля, че тия искат постепенно да ни ликвидират.