12

аз

преди 12 години

Аз рекох, че тоалетна хартия са направили, а те - тухли...

11

До 10

преди 12 години

Много си *** си завистлив. Не е англичанин, а ирландец. Има огромна разлика.А ноктите му се мръсни защото прави тухли.Абе тъпо българско племе...

10

.

преди 12 години

Колко от вас могат да направят тухла от банкноти ми е интересно или въобще енда рисунка да нарисува ? Между другото при влизането ни в ЕС на въпрос "България може ли да постигне ирландското икономическо чудо?" ни беше отговорено с усмивка НЕ , е на ви сега "Келтски Тигър" тарикати !

9

демос

преди 12 години

Опа,пак ми намирисва на комунистическа провокация.Ако еврото се е обезценило в тухличка с тоя размер,от БГ лева по Виденово време или рублата след перестройката,трябваше да правим цели панели...

8

Анонимен

преди 12 години

Бял ***!

7

БКП

преди 12 години

По наше време този *** ,артист без доходи, със сигурност щеше да има и работа и някоя друга лихвоточка...А за такива артистични изцепки се полагаше обществено полезен труд в някая тухларна... *** !

6

ЕС

преди 12 години

"за да купи жилище за 365 000 евро в покрайнините на Дъблин, въпреки че не е имал постоянен доход. Артистът се е разделил с жена си, която сега живее в къщата."Просто е един ***, мръсен /вижте му ноктите/ англичанин. И сред ингилизите *** манталитет е широко разпространен.

5

Абеее

преди 12 години

Номер 4 и номер 7 и двамата сте абсолютните кухи ***!!!!!!!!!!!! Ама много ***!!! Човекът казва, че живее в изоставена сграда, където е направил къщата от "пари". Няма и работа. Той си е в общи линии бездомник!!! Бездомниците на Шанел 5 ли миришат??? Вие ако сте така , сигурно на вкиснато зеле ще миришете ама айде... *** народ навсякъде, няма как да се отървем лесно то вас.

4

big mama до 4

преди 12 години

Прав си. Тоз е много скаран с личната хигиена. Освен ноктите, и косата му е много *** и сигурно смърди като бесен скункс. Жена му сигурно го е зарязала заради това. Хм, жилище от хартия! Как ще мие пода? Как ще ползва банята?

3

Анонимен

преди 12 години

Добра идея, но от снимката ми се гади, как е възможно да е с толкова мръсни нокти :(На острова хич не държат на личната хигиена :(

2

Анонимен

преди 12 години

не разбирам как някой ще реже така истински пар?

1

Анонимен

преди 12 години

Готвенето и отоплението ще му е постоянна заплаха да остане под открито небе.