121

Старшина Ушев

преди 12 години

Днес.бг защо не публикувате последните новини около този случай,разкритията които направи Васил Иванов от Нова ТВ ? Или това вас не ви интересува,важното е да се изсерете на труда на полицията,пък после друг да ви чисти ***.Ми то битото един час на земята семейство от 20 барети се оказа задържано от 4 човека за 4 минути без нито един шамар да им ударят.Има видеоматериал по случая и свидетелски показания на очевидци.А невинното семейство се оказа контрабандисти N 1 в София ,зареждат яко .

120

Ани

преди 12 години

Стига вече!Крайно време е да спре всичко това!!!Имам деца,внуци.Не желая на мен и на тях да им се случат нещата,които се случват през последните 1-2 години.Пределно ми е ясно,че всяка власт си прави каквото иска,но сегашните прекалиха по всички направления.Обърнахме се на скотове.Да,всеки народ си засллужава управниците!!!Хора,време е да кажем СТОП на всичкото това насилие!Да помислим за децата и внуците си!!! ИСКАМ СПОКОЙСТВИЕ,СИГУРЕН ЖИВОТ ЗА ДЕЦАТА НИ!!! Не ме инте

119

АНОНИМЕН

преди 12 години

ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО

118

анонимен

преди 12 години

За тези 3мата на снимката снощи по телевизията тяхни съселяни се изказаха много лошо за тях.Били са богаташи имат скъпи автомобили много голяма и много хубава къща като един от коме-нтарите беше че с това мъничко магазинче не може да си толкова богат ако нямаш бизнес в ся-нка.Не ме разбирайте грешно ТОВА го казват ХОРАТА КОИТО СА ИЗРАСНАЛИ С ТЯХ от години.

117

а

преди 12 години

Момчета защо едни коментари са оцветени в синьо а други в бяло.Моля за коректен отговор.

116

ДО 128

преди 12 години

Твоите искания са АНАРХИЯ а щом се криеш когато мине полицейски автомобил си гузен.В ЗАТ-ВОРА имат една много хубава поговорка ТРЕВАТА ЩОМ СЕ КЛАТИ ИЛИ ГУЩЕР ЛАЗИ ИЛИ ВЯТЪРДУХА.Започни да живееш позитивно и няма да се криеш вече.Но знай че по-лошо от АНАРХИЯТАняма като политика на управление.

115

За всите циганета

преди 12 години

Правя ефтинУ групи в туитъра и фейаса против власта, ако ви фанат га крадете или продавате ментета започвайте да рИвете - аз съм против правителството -това е полицеищина...само 200 лефа с без ДДС

114

Цветан Караилиев

преди 12 години

След следващите,не толкоз далечни избори гла са на г-н Костов ще бъде като шепот,а влиянието на ДСБ ще бъде не-повече,отколкото на крайпътна безиностанция.Нека сега поне си мислят,че нещо зависи от тях

113

Анонимен

преди 12 години

И мойта чаша преля. Като мине полицейска кола покрай нас се крия под креватаот страх! Не се търпи вече. Искам оставката на Борисов, Цветанов, Дянков,Плевнелиев, ...... а, даже на всички от ГЕРБ. Е, може и да се откажа от исканията се, но никакви полицейски коли повече!

112

Анонимен

преди 12 години

Да се чуди човек от толкова бой как си стоят на краката?

111

Анонимен

преди 12 години

Тримата *** от снимката са политически ***.БСП и ДПС са ясни - крадци от класа, но най-гадния е Костов!Смърди от разстояние - политическа ***.

110

Анонимен

преди 12 години

Вижте *** от пикчерса-станаха за смях на цяла България и пионки на шепа бандити нарекли се опозиция.

109

Анонимен

преди 12 години

До кога Мафията в България ще се нарича опозиция?

108

Анонимен

преди 12 години

Аз от години не съм видял жив полицай!Само по телевизия и вестници.Не вдявам и за какъв полицейски произвол се говори.

107

анонимен

преди 12 години

Тези *** са много важни!Когато полицаите влязоха по погрешка в апартамента на Краси Аврамов, какво стана?Извиниха се, даже бяха почерпени от човека глас.Който не нарушава закона няма от какво да се страхува!

106

1234

преди 12 години

Бре Иване,бре Костов, що се обаждаш като никой не те пита???Ако наистина чашата беше преляла ти не уважаеми трябваше отдавна да си постоянен гост на централният софийски затвор. Хайде моля,трай си и не се обаждай!

105

анонимен

преди 12 години

И Първанов си отиде!БСП напусна властта и настървено купува хора да реват срещу правителството!Тези на снимката трябва да бъдат съдени, дори и за една кутия цигари без бандерол, а не да дават пресконференции!

104

do 114

преди 12 години

Ти пък откъде знаеш че са ходили на скъпи почивки

103

petq

преди 12 години

Защо няма оставки затова, че службите не си вършат работата-да разчистят продавачите на такива цигари-или те са "дребни играчи"-ами минете през *** махала (която и да е) и ще видите как ще ви наобиколят поне 20 *** с цигари без бандерол. Веднага скочиха много хора да защитават престъпниците,а никой не реагира на тяхната наглост!

102

Анонимен

преди 12 години

Чудно ли е защо по държавните учреждения има опашки и висиш като пуяк,да свършиш някоя работа,като всички чиновници са мобилизирани да пишат дитирамби за правителството.Да сте видели днес полицай по улицата? всички в районните и пишат в нета славословия.