95

хаха

преди 12 години

интересното е, че там (който познава района) няма как 2 часа никой да не забелеи, да не говорим, че точно тогава когато се е случвало беше адски студено и имаше много сняг :) хайде един мъж тука да каже как ще му стане в този студ върху снега Играта тука е друга според мен.......

94

Анонимен

преди 12 години

Гнусен непотребен ***! На такива да им режат половите органи,и без това не им служат за нищо добро,чикиджии долни!

93

Анонимен

преди 12 години

Какво жестоко изкривяване на психика и нрави виждам тук! Вместо да се обедините и да не позволявате да се измъкват леко подобни типове, да настоявате за промени в закона, вие като дива глутница се нахвърляте върху момичето. Какво е виновна- че е студентка, че преподавателите работят на 5-6 места и имат толкова късни лекции, че са на свобода болни мъже с животински нагони? Напънете си малко миниатюрните мозъци- тези жени и момичета с убита радост от живота утре може да са майки на вашите дъщери!

92

Анонимен

преди 12 години

Осъждам, неодобрявам постъпката на сириеца, но искам да ви запозная с едно становище на една професорка от СССР, чието мнение беше, в общи линии, че ако жената получи оргазъм, полово, сега сексуално удовлетворение, не може да се говори, за класическо изнасилване. Има логика, струва ми се, защото не удовлетворената финансови, или по друг начин сексуална връзка, може и се третира за изнасилване... Само за сведение.

91

REKTOR

преди 12 години

STUDENTKA IZNASILENA...TOVA E CHUDO...PROSTO ISKA DA IZMAKNE NQKOI KINT...

90

Грешка!

преди 12 години

Студентката е сбъркала като е разгласила случката и е потърсила помощ в полицията. Вместо това трябва да организира една патрулка от по-яки близки роднини и приятели, и да го хванат този изнасилвач. Защото той няма да спре дотук. Още по-малко, като чете какво пишат нашите нефели половинки от "силния" пол. Явно жените не могат да разчитат на закрила. Тук се вижда какво могат да очакват от бг-мъжете. Всяка изнасилена жена според тях "си го е искала". Жалки комплексарчета!

89

Анонимен

преди 12 години

Реално погледнато като се замислите колко от Новините са вярни на 100% и кой знае кое е истина и кое не ?????????????? никой.

88

daiana06

преди 12 години

Продължаваите да плещите небивалици невежества.Има във всеки университет които си плащат ,но има и деца ,които учат и посещават лекциите ,тъй като трябва да съберат нужния брой кредити ,а пък тия които не ходят си плащат .По интернет никой не ти зачита кредити не сте наясно не пишете простотии.Нов български е либерален по отношение на това ,че могат да работят и има гъвкави програми .По другите университети са по цял ден и не могат да работят.Та НБУ не е само за мамини синчета и дъщерички.

87

daiana06

преди 12 години

До 61Продължавайте да плещите небивалици невежества.Има във всеки университет които си плащат ,но има и деца ,които учат и посещават лекциите ,тъй като трябва да съберат нужния брой кредити ,а пък тия които не ходят си плащат .По интернет никой не ти зачита кредити не сте наясно не пишете простотии.Нов български е либерален по отношение на това ,че могат да работят и има гъвкави програми .По другите университети са по цял ден и не могат да работят.Та НБУ не е само за мамини синчета и дъщерички.

86

Крило

преди 12 години

Такива кат тоя трябва да ги пръскат от бой всяка сутрин, да ги поддържат живи само.Друг е въпроса, че като излезеш по заведения през нощта е пълно с курв*, които си го заслужават ...

85

Are`

преди 12 години

Не, правили са секс, само че там е модерно преди да пробват с жена да видят как е с овчиците на Бай Шиле :)

84

а

преди 12 години

учещите от НБУ май не са се научили да пишат още грамотно.СРАМ!

83

Анонимен

преди 12 години

...чудя се дали заплатата отредена за "Говорител на МВР" я присвоява цецко, или той само това работи....

82

.

преди 12 години

Тия дето идват тука от пустините , да се държат строго в бежански лагери, тия не са правили секс никога там им забраняват до не знам си колко години , а тука няма кой да им върже ! Жалко , че нямаме адекватно правосъдие , едни 20 години добре биха му дошли на тоя ***!

81

Анонимен

преди 12 години

Сега Цветанов да покани контрабандистите от Мировяне в ТВ то на Диков и да вземе разрешение от тях какво да го правят-да му слагат ли белезници или не,а ако не изпълнява полицейски разпореждания и не слезе от колата,да го слагат ли на земята или не,коя песен да му изпеят,кое хоро да му изиграят,мацката доволна ли е от запитването или не ,защото пак ще има Скандал,скандал!

80

Анонимен

преди 12 години

TITO,FIDEL,FRANKO MOGE I STALIN MOGE VSEKOI KOITO IMA HARAKTER I BIE PRES RACETE A NE GALI PAK SHTE VIDIM TOGAVA DALI SHTE SKACHAT TAPITE GLAVI NA HORATA DAGE NJAMA I DA IM HRUMVA DA SE ZANIMAVAT S TAKIVA RABOTI

79

anton

преди 12 години

EI SAMO EDNO SPASENIE IMAZA TAZI BEDNA ,SIVA I SMESHNA DARGAVA EDIN KATO FIDEL KASTRO I SHTE SEDIM CJALA BALGARIA MIRNO .....SAMO EDIN KATO NEGO MOGE DA SLOGI TOVA NARECHENO PLEME BALGARSKO KOETO NE SI ZNAE NITO INTERESITE NITO SOBSTVENOTO BALGARSKO ....

78

До 98

преди 12 години

От 18.00 до 20.00 да е разписанието на лекциите, в НБУ има специалности - хуманитарните, при които само от записки без ходене на лекции си взимаш изпитите. Нивото на студентите в НБУ е - и *** да влезе ще завърши, неоспорим факт, всеки първи дипломиран *** е завършил НБУ. Късните лекции могат да са онлайн, седиш си пред компа и зяпаш лекцията, както е в много престижни университети в Европа. То трябва и освен да се взимат пари, и да се инвестира.

77

до 97

преди 12 години

А някои сами записват и посещават вечерните лекции за да могат да работят през деня.

76

Анонимен

преди 12 години

Сега да го изнасилят него! А скапаните студентчета, които не са се притекли на помощ и тях!***!