554

Анонимен

преди 8 години

Какво извинение искаш бе ? А 500 години под турско робство ??? И аз искам извинение от Турция !!!! Абе я се грамни - мошенник!!!

553

Анонимен

преди 8 години

Пазете се от този Мюмюн - професионален мошенник, гледа как да открадне пари не му пука нито за турци нито за българи! Важно за него е да вземе парите ! Голям мошиннин, моля пазете се!

552

НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Какъв създател на ДПС е този ***,който години наред се кланя на Иван Костов ? Касим Дал е човека, който изгради инфраструктурата на партията ДПС ! Всички вече разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност при МВнР, от 1965 г. Когато Касим Дал лежа по затворите в София,Варна,Бобов Дол и Стара Загора за да се създаде ДПС къде бяха тези подлеци тогава ? Изпрати писмо до всички структури с тези факти,но вместо да го подкрепят предпочетоха да си замълчат и да останат на креслата си .Доган май не разбра, Ердоган го предупреди, ДПС ще има нов лидер и той ще се казва Касим Дал ! Тези лицемери си играят последните козове ! КОЛКОТО И ДА НЕ МУ СЕ ИСКА НА АГЕНТА ДОГАН КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е НОВИЯТ ЛИДЕР НА ДПС !

551

ххххх

преди 12 години

Познавам го този Мюмюн, внимавайте той е професионален измамник.

550

....

преди 12 години

и ние искаме извинение от Турция за петстотингодишния геноцид над българския народ, на който са избивали децата, безчинствали с жените му, сменяли са насилствено вярата му, а не са му сменяли само имената,за които вече 22 години ни карат да се извиняваме.

549

sss

преди 12 години

До 637 ени4ер Много неграмотно *** си бе!!!!Хвани и прочети кои са ЗАПОРОЖКИТЕ КАЗАЦИ.

548

ени4ер

преди 12 години

сини очи ,руси коси,,,,можем ний любим вас !!Стар Венециански куплет ,от едиин хубав ФИЛМможет мъй любим васизвинявам се за клавиатурата

547

ени4ер

преди 12 години

до???ссса къде са сега тези задунайски КазациДраги ми ссс ??Запорожието се е изселило в БЕЛОМОРИЕТО. КО да праиш ,ПАРИ ПАРИ ПАРИ

546

sss

преди 12 години

Тези писма са взети от историята на И. В. Европитски, стр.69, пазеща се в бившата обществена библиотека в Петербург.В същата се намира дословния оригинален текст на предложението на султан Ахмед IV до Запорожските казаци.Така също и дословния отговор на запорожците.От тези документи гениалния руски художник Репин е нарисувал прочутата картина "Запорците пишат писмо на турския султан".ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА АХМЕДАз, султана, син на Мохамед, на бога и на слънцето и на луната, внук и наместник божи, владетел македонски, вавилонски и на ерусалимското царство, на великата пирамида на Египет, цар на царете, владетел на владетелите, необикновен рицар, от никого непобеждаван, непреклонен пазител на гроба господен, почитател на самия бог, велик застъпник на християните, заповядвам ви запорожци и казаци да се предадете доброволно, без всякаква съпротива, защото аз от вашите нападения не се страхувам.ОТГОВОР НА ЗАПОРОЖЦИТЕТи султане, дяволе турски, на проклетия дявол брат и другар, на самия Луцифер секретар, какъв си, дявол те взел рицар, щом като не можеш с голо дупе таралеж да убиеш.Дявола ***, войската ти яде.Няма ти *** сине да подчиниш на своята власт християните.От твоята войска ние не се боим.С вода и земя ще се бием с тебе дваж и триж проклети сине.Да ти *** мамата, македонски саламджия, вавилонски готвач, ерусалимски скопец, александрийски самотник, арменска ***, татарски разбойник, хамеински котарак, съблазнителен дупедавец на този и на онзи свят, на самия дявол внук и на нашия *** закачалка, свинска муцуно, кобилешко дупе, улично куче, да ти *** майката.Ето така ти отговарят запорожците.Ти не си достоен и *** християнска да храниш и пасеш.За всичко-целуни ни по ***!И. В. Сирко,Всички запорожци подписал

545

еничер

преди 12 години

А, еврото си го скатайте и си го сложете под възглавницата. Ще дойде време и нумизматите ще си го колекционират. Като мен ,търся 1 лев напечатан през 1962 г.Давам 10 000 евро

544

ени4ер

преди 12 години

(((да плаща 5 франка и 31 стотинки))!!!! И още, ЕС да уволни технократите и да назначи само тези които са завършали Харвард в КАСПИЧАН (ИКОНОМИКА) И Оксфорд в ДОЛНО ЕЗЕРОВО(ФИЛОСОФИЯ).Ако, има българин с високо IQ (над 53 требе да е) да ме посаветва!!!!!!!

543

ени4ер

преди 12 години

Възхитен съм от интелекта на българина.От неговия начин на мислене.От количеството сиво вещество и релеф, събрано в една кутия наречено ЧЕРЕП НА хомо сапиенс. Възможно ли е?..... Не ми го побира ума.... Как не се досети президента на САЩ да си смени името и да стане Хусеин Бараков Обамов,,, Ами Канцлера защо не се казва Ангелинка Меркелова??И кога Николай Саркозиев ще натисне ФР парламент да гласуват закон коЙто ще е така((( ВСЕКИ ФРЕНСКИ ГРАЖДАНИН КОЙТО НЕ СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН)))

542

АНОНИМЕН

преди 12 години

Това, което направи БКП през 90-те години си беше престъпление. Друг е въпросът, че е най-добре повече да не се използва за противопоставяне между двете страни, на които от географията е писано да са съседи.

541

Мюмюн

преди 12 години

Айлекум селям.И за 1912г ,1927,1945 г да се извинят.

540

Баш Манаф

преди 12 години

Аз съм готов да се извиня на г-н *** Мюмунски.Да си носи вазелин.Стружките ще му бъдат добавени благотворително, за да му подействат обещетително.Анадън му?

539

Аферим

преди 12 години

А ние искаме възмездие за 5-те века робство и геноцид. За хилядите убити мъже, жени и деца, за хилядите изнасилени жени и деца...за травмата да отнемеш на някой детето и после да го пратиш да убива родителите си... Искаме и възмездие за терористичните атентати предизвикали насилственото преименуване и изгонване на българските турци...Ей, ама много отворени взехте да ставате бе. *** искали, вие искате....искайте си другаде. Малко ли е, че сме ви оставили да живеете тук??? Аре чао !

538

феникс

преди 12 години

Месия Махди-жена преди 1 минута - Точно така!!! Никакво разделяне, никакво насъскване един срещу друг! Вън от България всички, които ровят и насаждат омраза, нетърпимост, комплекси на българския НАРОД! Да останат свестните хора.

537

Месия Махди-жена

преди 12 години

Мърляв мюмюн, вземи си извинението от станишев, не ми бъркай България с тая комунистическа ***! Впрочем, аз съм потомка на Мохамед, тоест минавам за турчин, а сега съм и влюбена в турчин...

536

Една

преди 12 години

Относно психическите травми - българите и до ден днешен се носят психическата травма на робската психика и обезкървяване. Няма да зачеквам от къде идва тази травма, всички се сещате. Мисля, че е по-разумно да се спре с това ровене в миналото и да се види какво ни чака в бъдещето. Защото и България и Турция са на един г.з растояние и зависят от икономическата нестабилност на региона. Каквото и да е миналото, хората искат да живеят в бъдещето и то в добро бъдеще. Важи за българи и турци, на бас!

535

До № 615

преди 12 години

Малии, големи войни, са русите... Да, ама не! Те, под заплаха за избиване на деца и жени, на войниците си и с опиване, с водка, са пращали на явна смърт, с огромно количество хора на явна смърт! И не руснаци, а други народи са понесли тежеста, на войните! За тях, руснаците, не са важни жертвите и страданията, а тяхните шовинистически, експлоаятаторски цели! Защо Сталин е обявил война на България? За да ни експлоатира, един от примерите, на руската политика, спряма нас, Великите българи!