16

Анонимен

преди 12 години

Да си намерят частни детективи, които да решат случая и после родата да изпозастреля истинските виновници.

15

Анонимен

преди 12 години

Горкото момиче. Сега ако има мъже в родата и, да вземат пистолетите и *** и да застрелят в главата много пъти втория заподозрян, дето се прави на луд.

14

Анонимен

преди 12 години

Чудя се, на това събиране, дали родителите и сестрата на убитата Мирослава ще поканят някой друг от приятелите си-убийци? Не винете никой, че другарувате с мафиоти, престъпници и убийци....защото те няма да ви пожалят. Не в(може да имаш приятели убийци и мафиоти, а после да обвиняваш всички за това, че същите приятели са убили детето ти............

13

Анонимен

преди 12 години

А ние ушевите, какво ще копаме?

12

Анонимен

преди 12 години

След тези изявления на Цветанов става ясно, че случая няма да бъде разрешен. Нещо повече - ще бъдат заличени всички следи, водещи до истинския убиец и като цяло ще се повтори случая Белнейски. Най-вероятно са замесени доста "големи" хора от върховете на властта или на мафията.

11

СЕРГЕЙ

преди 12 години

ЦЕЦИ да си ходи да се разкарва по апартаментите си----долен некадърник

10

до Алов

преди 12 години

що не идеш в Перник да им го кажеш ли4но 4е прекаляват а г-н Убит Х.й да ти направят малко разтривки по гърба да те направят като пешеходна пътека понеже нещо си недоволен от протестите Омашляк....... К.ра ми да те убие :)

9

до 7

преди 12 години

Никой не се подиграва с мъката на хората по принцип, но в конкретния случай с това момиче от Перник нещата са по-различни. Вече стана ясно, че цялото убийство е проста пернишка семейна драма и на всички ни писна да ни занимават с личните си драми.

8

До 7

преди 12 години

Нашия българин по природа е завистлив и просттака че не обръщай внимание на тези *** потребители!

7

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

До *** потребители, които открито се подиграват на мъката на хората там, а и не само. Искам да кажа едно: Неминуемо ще страдате и даже няма да разберете за какво!

6

Анонимен

преди 12 години

До БайГаньоКой ти плаща за тези глупави "писания"?Дай линк , за да мога и аз да се включа и да изкарам някой лев!

5

БГ Съдия

преди 12 години

Протест за по-ниски цени на резервни части от VW не искат ли ?

4

Алов

преди 12 години

Прекаляват вече тези в Перник. Какво ще постигнат? Ами аз ако взема всеки път като пее ходжата за умряло да протестирам , до къде ще я докараме?

3

do 1

преди 12 години

Ти смяташ ли, че е нормално в малка държава почти през ден-убийства и изнасилвания? За мен това е чудовищно, за теб- нормално. Затова бг. е раят на престъпниците. Ама и ти с твоите изказвания......

2

БайГаньо

преди 12 години

ЦЕЛИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ В БЪЛГАРИЯ ПОД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА СЕ ОПИТВА ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА СВАЛИ ГЕРБ.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БОЙКО И ЦЕЦО РАБОТЯТ ЗДРАВО И СА СЛОЖИЛИ СКОБИТЕ НА ТРАКТОРА.И ТОЯ ПУНДЬО СЕРГЕЯ И ТОЙ НАРЕДЕН ..БАРАБАР ПЕТКО С ...ЖЕНИТЕ А ПЪК ЖЕНА МУ-С МЪЖЕТЕ....ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ НАПЪНИ НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С ГОЦЕ И ТРАКТОРА.

1

Ц.Ц.

преди 12 години

Убийства е имало и ще има. Това е характеристика на "хомо сапиенс", а не - българско изобретение!