113

Az

преди 12 години

Индекса на България е висок и се покачва, цената да си жив също се покачва ежедневно, енергийните ресурси са в началото на пирамидата, от тяхното поскъпване всеки намира мотив и оправдание да покачи продукцията си. Изглежда, че за да останем в БГ и/или да се върнат приятелите и роднините ни трябва ИНДЕКСА на страната да се понижи.

112

БАЧКАТОР

преди 12 години

Бойко , не ти ли пука поне малко за глупаците които ти повярваха ? За благодарност че ти дадоха властта ти им показа среден.

111

СЕРГЕЙ

преди 12 години

Ще си го преместя, пак няма да плащам ток

110

.....

преди 12 години

Nemoga da gi razbera teq alchni *** ne se li naqdoha veche oniq ....l oshte si go spomnqm kato zatvarqha blokovete i kaza che cenata na toka nqmalo da se vdiga 10 puti se vdigna ot togava maika im lujci da ....

109

Анонимен

преди 12 години

"-АЛООООО..........ТОПЛОФИКАЦИЯ ЛИ Е?-НЕ ЕНЕРГОТО Е.-ААААА И НА ВАС ДА ВИ .................."

108

nana

преди 12 години

То България е остров на НАЙ-евтината работна ръка....

107

Анонимен

преди 12 години

При управлението на Цветан Цветанов, Симеон Дянков и Бойко Борисов се чувстваме по-сигурни, станахме по-богати и живеем по-добре.Това е факт, който не може да бъде отречен.

106

NoName

преди 12 години

Колко десетки пъти поскъпват разходите ни за живот "само" с по 7-8% на година. В същото време всячески се опитват да намалят заплатат ми. И на всичкото отгоре се опитват да ми втълпят, че трябва да съм благодарен, че имам работа, защото други и това нямали. Заявявам без да преувеличавам, че живеем живот на БЕДНЯЦИ, но и никой нищо не прави по въпроса. ДОБРЕ ДОШЛИ в БЪЛГАРИЯ - ГОРД ЧЛЕН на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

105

Анонимен

преди 12 години

До 121Твоите господари 50 години ни лъгаха с тези лозунги които издигаш,а през това време те си уредиха живота ,организираха си прехода от социализъм към капитализъм.Чувал ли си че при социализма всичко ще е общо,и всеки ще гребе от общия казан колкото му трябва,за това ли си мечтаеш,или си слушал от баща ти -партийния секретар,колко е хубаво при социализма.Аз знам че на вас ви е много добре и при капитализма, а "пролетариите" все са използвани и са зле!

104

333

преди 12 години

Eдна стотинка увеличение на водата в София води до един милион печалба за Софийска вода. Те искат 10ст. значи десет милиона на месец, за година120 милиона печалба изпратена в чужбина. Това е башка базисната цена. Какви инвестиции г-н Семерджиев да ги съжали човек тези консионери с 17% рентабилност. Нямаш стил драги, нямаш, дребен нагаждач за облаги.

103

стоян до 124

преди 12 години

прав си и европа и америка ни донесоха само високи растящти цени на хранителните стоки и на ток,парно,вода и всичко.цените растът с часове а управляващтите си гласуваха високи заплати и пенсии а на народа застопориха заплатите и пенсиите.и аз твърдо казвам-не на европа и америка те ни погребаха и наистина е време да направим завои към русия или към китай.това е последния шанс за българия и народа.ако изпуснем сега да се закачим за русия или китай вече и господ няма да може да ни помогне краи....

102

Анонимен

преди 12 години

Ей,престанете да сравнявате цените в България с други страни.Кажете поне веднъж колко % от заплатата си дават в другите страни за ток,парно,храна,консумативи,почивка и т.н.И тогава сравнявайте.Защото няма по-голяма мизерия в европейския съюз и извън него от нашата.Търпението ни не е безкрайно.Повярвайте.

101

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи който беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китай.

100

111

преди 12 години

Какво стана с прословутия брифинг на г-н Семерджиев за издаване на наказателно постановление срещу Софийска вода. Май ще стане обратното ще повишат цената на най евтината вода в България. Шуши поне имаше стил.

99

Иван

преди 12 години

За кого България е остров на евтина електроенергия?За пенсионерите,които получават по 160 лв.пенсия или за работещите с 500 лв.заплата??Безумна арогантност.Ако бяхте платили на миньорите договореното,нямаше да има стачка,милиони лева загуби и оправдания за повишение на цените.Ама за това трябва малко акъл,господа управляващи.

98

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички стани съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да въстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпращта спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба.

97

33

преди 12 години

Няма ли да излезе някой от правителството, например министър председателя да обясни накъде отиват цените на тока, водата, парното какво става със здравеопазването и реда в държавата или той не отговарят по тези въпроси за тях са виновни клакъорите от ДКЕВР.

96

На тоз педю ....

преди 12 години

няма ли кой да му запуши устето? Меки китки, що не си гледате работата и оставяте такива тиквочи да ни мърсят ушите?Цялата тая *** от ДКЕВР са слуги на " честните" МОНОПОЛИСТИ. Не се заблуждавайте, *** са!!!

95

шитко

преди 12 години

"Само" да ви таковам у таковата

94

иво

преди 12 години

И на мен да има един "Семерджиев" та да ми вдигне пенсията или заплатата само" със 7-8% Що не чух , че някой нещо ще свали????