10

*

преди 12 години

Айде бе братя по оръжие, ударете едно рамо, подкрепете коментар 9, че от много минуси скоро *** ще го затрият... ;(

9

Анонимен

преди 12 години

номер 3 даде най- точния коментар. те за това свекитата следят да не би снахите да кръшнат, ако разберат че синчето си има друга. Това пък е още по-т.ъ.п.о. хем детето им направило глупост, те снахата да пазят, ха-ха.

8

До № 8 от 2

преди 12 години

не съм писала подбоно нещо, май не четеш! 8

7

до 2

преди 12 години

Това пък е още по-т.ъ.п.а констатация, че съпругата била засегната от заплахите и набезите на любовница. На това не му се казва засягане, а право на всеки човек да си живее както иска без някой да го притеснява за проблемите, които сам си е създал. Т.е съпругата не е виновна на любовницата, че не я искат, за да я притеснява. И това "ха-ха смях" е също т.ъ.п.о.

6

Анонимен

преди 12 години

Това наистина е доста тъпо. Обратният ефект от 2 следва да бъде не да крие по-добре, ако е невинен, а да ти тегли една майна и изобщо да не му пука какво пищиш. Че аз ако имам какво да крия е нелепо да искам множестяо доказателства за да си призная. Тъпо.И ако има толкова много доказателства, какво има да спориш - вдигаш капата и всеки да си мисли.Рядко *** "статия"

5

Анонимен

преди 12 години

Оки де, но не разбрахме какво ТРЯБВА ДА ПРАВИМ! Няма да викаме, няма да крещим , няма да обиждаме....да си стоим кротко и да чакаме бързия влак?! Да бе! Номер 3 като че ли е най-близко до истината. :) айде сполай и по-рядко да изпадаме в такава ситуация.

4

до 3

преди 12 години

Може да кръшнеш, ама го направи тарикатски никой да не разбере

3

Разведена

преди 12 години

На моя пък,любовницата дойде да ми се оплаква, че за нищо не ставал.........

2

ХА ХА ХА смях

преди 12 години

1 Явно си засегната съпруга!!!До днес .бг вие сте новинарски сайт! УЖ. Къде е новината тук??Не обобщавайте! Аз съм жена и никога не съм действала така.Написаното тук е доста тъпо.А ТОВА ОЩЕ ПО-ТЪПО!""Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник" ха ха ха .Обвинения да НЕ отправяш, НО може да го наричаш ИЗМАМНИК-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ- сте написали , да знаете :)))

1

Анонимен

преди 12 години

A когато любовницата иска среща с теб или започва да те преследва, за да го оставиш? Или ти идва в дома, заплашва те? Сведенията Ви са остарели. Има такива нагли типажи, че съветите Ви за тях са просто неприложими. К.у.ч.к.и.т.е са си к.у.ч.к.и, независимо как изглеждат, имат едно общо качество: чустват се значими за сметка на друга жена, защото са жени с комплекси и без задръжки.