69

Someone

преди 12 години

71 suglasen sum s teb samo za edno neshto , 4e te ne sa mislili za pari a za ocelqvane ! A ako ne parite koe drugo shte ti podsigori tova ocelqvane `?

68

гага

преди 12 години

Същото като Титаник

67

Руснак

преди 12 години

Ще дават разбира се. Матрозов, паметници, прегръдки и целувки вече не играят. Трябваше да оставиме цяла Европа в концлагерите на чичко Адолф за да ни уважават и да сме по-добре. Ще даваме, защото имаме (и ще имаме). Нищо вече без пари. "Вечна" дружба! Вече да се жертват хамериканците.

66

Найденов

преди 12 години

Това доказва кооооолко ама кооооолко много са бедни руснаците и коооолко ама кооооолко зле живеят!!!!!!!

65

краси

преди 12 години

Руснаците с пачките имат собствени яхти.

64

Анонимен

преди 12 години

Муцке Ивска, ти за културата по себе ли съдиш.

63

Ивска

преди 12 години

Като им върви номера що да не го правят. Трябва да са давали на нашите и италианците от екипажа, другите имат някаква култура обикновено.

62

до 73

преди 12 години

Аз ще го напиша за 500 евро.Става ли???

61

Анонимен

преди 12 години

За 1000.00 евро ще ви намеря човек дето ще ви напише статия как американците с подводница са избутали кораба върху скалите. може и снимка как пикаят от самолетоносач върху горките, себеотдайни италианци.Дневник, мисля ,че не сте жълт вестник,повече достойнство при подбора на статийте.

60

Киров

преди 12 години

Всеки който е работил на кораб - ще ви каже че това е невъзможно !!!! Има екипаж , има офицери ... на кого са дали пари ???? В тая суматоха ... кой мисли за пари ???? Преживял съм пожар на пасажерски кораб ... в такива моменти не се мисли за пари ! Някоя баба е решила да изкара пари от весникари - жадни за сензаций ! хахах ЖЕНИ В БАЛНИ РОКЛИ ... те да не си мислят че се разхождат всеки ден с бални рокли ??? има си дни в които има дрес код за ресторанта ... но не и такива простотий ...

59

Анонимен

преди 12 години

А руснаците оплюха италианците ,че като се качили на борда им отнели документите .А и не е възможно да са били всичките близо 120 руснака в първите лодки Казаха ,че докато не са почнали да дават инструкции на руски ,не са знаели какво да правят Дано сега руснаците да не стъпят в Италия ,и без това дават много пати в тъпата Жабария и хранят макароните

58

славянин

преди 12 години

Всеки богаташ би направил това, даже и капитана на кораба е бил един от първите напуснали го!

57

152

преди 12 години

Еми много ясно, че то на Титаник да не си мислите,че е било по-различно,само където там в океана ако ще и тонове злато да имаш пак не те спасяват...и аз да съм и аз ще направя така....който може оцелява, който не се дави...елементарно..няма добро и зло,правилно и неправилно...има само сила или слабост..независимо в какъв аспект...всичко е подчинено на хаоса и късмета,шансът и момента, дори няма такова нещо като баланс...това простотии...

56

Пак Иван

преди 12 години

Не ми харесва това, че в този сайт прекаляват с "материали", които провокират противопоставянето. Много често провокацията е на гърба на руснаците - народ, който тача и обичам. Пример - колко пъти се писа за Лада -Гранта. Като че ли е най-значителното събитие в автомобилостроенето! Ама не - веднага пачват едни мнения, едни излияния! Понеже добре познавам руснаците, ще кажа, че техните "нуворыши" са отврат! Както и нашите. Още нещо - не познавам руснак или рускиня, които да не са добри плувци.

55

Хамериканец

преди 12 години

Така като ви гледам хайванчета от Днес - да взема да дойда да ми ударите един език и на мен - нали съм си Хамериканец - нали за това ви плащат?????

54

rusnak

преди 12 години

А пък Молдовската мадама, явно агент на КГБ, била спомогнала да се потопи кораба. По странното е как така е успяла, при такива невероятни космически навигации и технологии в съвременният кораб. Последно, ние от Изток, неандерталци ли сме, или не, не става ясно:)))))))

53

Анонимен

преди 12 години

хм, той капитана дезертирал пръв, вие тук сте тръгнали да се оплаквате заради факта, че дадени пасажери са давали подкуп за да ги спасят първи. А екипажът защо е приел парите???

52

Анонимен

преди 12 години

Имало е обаче и други руснаци, обяснява Емелянова, които са помагали на други пътници, включително деца, да се евакуират, които са благодарили на местните жители за оказаната им помощ и които не са поискали никакви привилегии за себе си, пише NEWSru. Защо ли никой не ги е видял тези благородни руснаци освен NEWSru? Сигурно отново има империалистическа провокация и платени агенти на империализма, които клеветят новия съветски човек и морал.

51

Иван

преди 12 години

"Не намъ, не намъ...!". Поредната антируска простотия! Забравили са да напишет как руснаците още на лодките са мезели с дечица, а после пяли химна си, както в един филм, върховна тъпотия, който пускаха 7-8 пъти по българска телевизия...

50

освободител

преди 12 години

хаххахаха , руснаците плащали за да се имъкнат хахахха е тва кой го е казал е инвалид , а американските братя гордо са помагали на децата и са ги спасили от лошите руснаци ....хаххахахах хепиенд , че има много *** народ се видя и тука