192

Анонимен

преди 12 години

И какво ще прави пожарната там? И какво ще пускат пожарникарите преди полицаите да им отварят ли? Ами ако онзи вътре е луд и почне да стреля по пожарникарите??? Логиката както винаги е на висота.

191

до 233

преди 12 години

Да и като дадат на реверс ще го превърнат в ***!Ужасна работа!!!!!Тогава и адвокати няма да могат да си намерят заподозрените.

190

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

КОНСИЛИЕРИ ЦЕЦУЛЯ, ДОН БОКИКИО НЕ ТИ ЛИ Е КАЗВАЛ, ЧЕ БРОНЕТРАНСПОРТЬОРИТЕ И ТАНКОВЕТЕ СА ПО-ЯКИ ОТ ЛЮБИМИТЕ МУ ПОЖАРНИ !!!

189

камен

преди 12 години

На следващата акция ще идат лайновоз.

188

Анонимен

преди 12 години

А ако мутрата бе ше моряк,щяха да ходят на акции с кораб???!!!

187

Случаен Минувач

преди 12 години

Г-н Цветанов послушайте премиера преди да е станала поредната беля. Проблема не е в това дали са бити или не - проблемът е в съотношението 25:1. Това че са 25 пъти в повече не им дава по специални права. Това съотношение на улицата лесно се преобръща. Утре може да стане 1:2500. Насилието не решава проблеми. Послушайте премиера и искайте оставки

186

Анонимен

преди 12 години

снимката е трепач - откъде наднича ?

185

Анонимен

преди 12 години

"Цветанов бе категоричен, че и без намесата на премиера Бойко Борисов е щяло да се стигне до подобно развитие на нещата - две "порицaния" и едно "мъмрене"."абе той съвсем ясно каза "оставки", ама явно толкова му и обръшате внимание какво казва, г-нЦветанов, що така ? с какво го държите ?

184

Анонимен

преди 12 години

"полицията вече ходи на акции с пожарникарски автомобили"това по какъв повод, щото премиера е пожарникар ли ?

183

Анонимен

преди 12 години

Тия *** селяни ни заливат с присъствието си трети ден-който и сайт да отвориш-зак-*** иска оставка,пускаш ТВ същото.Няма спасение-Агресивна простотия.

182

Анонимен

преди 12 години

Аферим машала на смелата мафиотска фамилия-пет кутии-вярно не са много,но това е въпрос на принцип!

181

Анонимен

преди 12 години

Има ли някой,който вярва на тия прости селяни,дето ги разхождат ,като маймуни от телевизия в телевизия-и всеки път говорят простотии и различни версии.

180

Анонимен

преди 12 години

Той знае всичко ! Дори , ако требе че наднича праз ключалката ! Афферим , машшалла !

179

Анонимен

преди 12 години

ПОлицията им пресече далаверата с цигарите и те искат оставки-оперетна постановка на селска вечеринка с евтини,неграмотни актьори и прости режисьори!

178

отвесно

преди 12 години

дървен духов музикален инструмент

177

МУ Е МАЛКО УМА

преди 12 години

99% ОТ ТЪПИТЕ АКЦИИ С ОЩЕ ПО-*** ИМЕНА НА ЦЕЦОВАТА ПОЛИЦИЯ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ.ОСТАНАЛИЯ 1 % Е ЦЕЦО ДА СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУЖДАВА СЕБЕ СИ И ТЪПИТЕ СИ ФЕНОВЕ, ЧЕ Е СВЪРШИЛ НЕЩО.ТОЯ ДОКАЗАНО ЗЪЛ,ПОРАДИ АБСОЛЮТНАТА СИ НЕПРИГОДНОСТ *** СИ Е ВЪОБРАЗИЛ, ЧЕ КАКТО МУ СЕ РАЗМИНА(ЗАСЕГА) ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ И ХОНОРАРИТЕ, КОИТО СА КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, ЗА КОИТО СЕ НОСИ И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ,ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ТЪРПЯТ ДА ТОРМОЗИ НЕВИННИ ХОРА. АМИ ДА БИЕ ЖЕНА СИ,КАТО МУ Е В ПОВЕЧЕ АНДРОГЕНА И

176

Анонимен

преди 12 години

Ами ако се опънеш на американски полицай има право и да те застреля. Тея да са благодарни че не са ги арестували в Щатите. Можеха да отнесат 5 години затвор за възпрепятстване на арест.

175

до 199

преди 12 години

цитирам те. 199 ти"За мен Цветанов е като икона. Вечна слава за него. Да- премиер. Наистина заслужава.Искрено се радвам на успехите му." При това положение, си представям пък колко може да е твоя умствен багаж....И какъв интелект притежават и другите, които фаворитизират ***, стояща и ръководеща ГЕРБ...

174

Анонимен

преди 12 години

Снимката кърти!Да се качи на десктопите на всички ченгесарски компютри.С надпис отдолу:"Министърът те гледа!"Ако президенстките избори бяха проведени година и половина по-рано, цвъки щеше да ни е президент и главнокомандващ.Щеше да си имаме министър мутра и президент физкултурник.

173

Анонимен

преди 12 години

Ей Новачков , ела аз да те набия по главата и тогава се оплаквай ! Ако те боли щото снощи си препил това е друг въпрос ! И престанете да грухтите по медиите , ти и останалите прасета !Ставате смешни бе ! Във вашия , а не в моя магазин са намерили цигари , без бандерол, в *** на дъщеряви пак откриха макар и 5 кутии ! Какво ми се правите на честни игуменки , прасета нагли такива !