16

gkzzbumk

преди 11 години

48JgWu , [url=diqmsxiwcmyz/]diqmsxiwcmyz[/url], [link=ogbmmezvdwuz/]ogbmmezvdwuz[/link], euipshptkqmq/

15

lqnrihx

преди 11 години

UkW3Cl , [url=wjlhwtdioglc/]wjlhwtdioglc[/url], [link=xdtgctxunhjm/]xdtgctxunhjm[/link], bpljcrazfiep/

14

3d

преди 12 години

Трябва да се преследва сводничеството, а не проституцията. Ако на някой/някоя му харесва да работи това и си плаща данъците - какво лошо?

13

пешо

преди 12 години

Евала на немеца ! Тка се прави ! Итук трябва да се въведат тези правила !

12

Анонимен

преди 12 години

Дотам ли я докарахте бе демократи.Позволихте на лихварите да си раздадат милиардите и сега се чудите от кого да събирате стотинки,за да понапълните празната държавна касичка.***.

11

))

преди 12 години

и тука ни е по добра макроикономическата рамка - нашите дават по 10 евро на куките ))

10

Анонимен

преди 12 години

do 6:изключително деградирал и ограничен тип като теб няма място във форума тук... !!

9

solidaren

преди 12 години

облагане на девоиките с тротоарно,магистрално и банкетно право,но НАП да си минат с апаратчетата е че някои пак ще са облажи да ,ама маината му

8

...

преди 12 години

А тези, които това работят, как ще се изхранват? Още повече при 12% безработица? Не стига, че са честни и си изкарват парите без да крадат и лъжат.

7

Мислещ

преди 12 години

7, нещо много лично го прие. Това е и идеята!:-).

6

Мислещ

преди 12 години

Уважаеми жентълмени, най-големият МИТ е че ще се съберат пари ако се легализира проституцията.Проституцията е ГАВРА с човешкото достойнство. Трябва да бъде забранена, или тези които искат тя да се легализира, да ги легализират и да се задължат да задоволяват потни тираджии на околовръстното, така че в по-дълбок аспект да разберат тази древна "професия" и друг път да не говорят глупости.

5

анонимен

преди 12 години

Германците са си германци , ред и дисиплина и най-вече прости правила но ефективни.

4

до 3

преди 12 години

аз това имах в предвид по въпроса ".... и на кой в джоба ще бръкнат ако го направят..." :))на всички ни е ясно, защо вече толкова години не искат да го узаконят

3

до 2

преди 12 години

ти пък какво говориш.те и сега си вземат пари от този занаят,самоче си го слагат в джебчето.ако се легализира както в Бон,ще отидът парите в касата на града.а н е ли по-добре да си ги слагат в тяхните джобчета?

2

Анонимен

преди 12 години

Чиста работа.Само един въпрос:-Защо в България не се узакони проституцията и не направят публични домове + облагане с данъци ?! - Тема за размисъл, защо не го направят.. и на кой в джоба ще бръкнат ако го направят...няма корупция в БГ ...Вместо да се чудят как още да извият ръцете на нормалния данъкоплатец да помислят и за този доходоносен бизнес от който могат да вземат някой лев..

1

Анонимен

преди 12 години

Евро-атлантически-християн-демократични ценности.