156

tetovae

преди 12 години

Tozi izpechen prestupnik e za 300 godini zatvor !!!

155

бай Ганьо

преди 12 години

Братя българи ,турци , *** ,арменци ,и всички Вие който стъпвате на тази земя моята майка България , кажете ми колко години трябва да минат за да се осъзнаем че проблемите ни са от тези така наречени политици който с властта която има дадохме Ние през годините натрупаха големи финансови ресурси и продължават да трупат а за заблуда на нас обикновените хорица ни пускат по някой и друг междуетнически конфликт за който после плаща нечий родител с цената на живота на детето си ........ДО КОГА ..?

154

Анонимен

преди 12 години

Абе този кайто е писал статията няма ли да спре с това 'ЦАР' или 'ЦАРИЦА'.

153

Yordan

преди 12 години

абе прости журналисти написали статията НЕ Е ЦАР ТОЯ МАРСОЛИВ *** *** вие тапаци ли сте какви сте

152

fck

преди 12 години

3 Години за тоя *** !? Вие нормални ли сте *** АБСУРДИСТАНА КЪДЕТО ЖИВЕЕМ В НЕГО.. излиза след 3 години о почва пак да си строй ПАЛАТ ... пука му на черупката... *** и *** РАШКОВ УУУУУУУУ !

151

Андрей

преди 12 години

Стига с този ЦАР бе ***..........

150

Анонимен

преди 12 години

Червените кухоглави комуноиди не спират да се подиграват на Бат Бойко въпреки, че където и когато ги хване, дали на избори, дали в някой спор или в някое от многото му точни и на място изказвания, но винаги така плътно им слага тапата в иначе добре разработените и разширени пърдалници, че смръдливите им газове започват да излизат през лъжливите им уста и усмърдяват всичко наоколо, медии, форуми, всичко! Но въпреки това, тия червени кратунковци още не могат да проумеят, че колкото повече се напъват да плюят по Бат Бойко, толкова повече смрад излиза от продажните им душици и хората вече тотално се отвращават от смръдливата им скапана, крадлива и лъжлива *** партия сбирщина от измамници, крадци, червени капиталисти и прости онанисти като главния лайногълтач на републиката Славчо Трифонов от БТВ-тои т.н.!

149

Стефка

преди 12 години

Смях в залата...той ще се разболее,после ще има добро поведение и ХОП след половин година си е вкъщи!

148

do 172

преди 12 години

:)))

147

))

преди 12 години

*** -това е първа инстанция - нали се сещате, че има още две -еххх калтаци....

146

teo

преди 12 години

ПРАХ В ОЧИТЕ НА "ПРОСТОЛЮДИЕТО" !!! КОНТРАБАНДНИЯ АЛКОХОЛ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВА, НАМЕРЕНОТО ОРЪЖИЕ ЗА ЦЯЛ ВЗВОД В ЕДНА ОТ НЕЗАКОННИТЕ МУ "КЪЩИЧКИ" , НЕПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ И ОЩЕ КУП ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ТОЗИ МАФИОТ "ЦАР" КИРО СА ЗАБРАВЕНИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ, КОИТО НАВЯРНО СА ИСКАЛИ ПАК УСЛОВНА ПРИСЪДА, НО НЕ Е ЛОШО МАЛКО ПРАШЕЦ В ОЧИТЕ,ОК??? КОВАЧЕВА, НАРОДЪТ СЕГА ТЕБЕ ГЛЕДА И ОТ ТЕБЕ ЧАКА П Р А В О С Ъ Д И Е !

145

до Калин

преди 12 години

Калине, верно ли си бил педофил, бе ? ***, аз те взех за нормален човек ти какви самопризнания правиш :)

144

Анонимен

преди 12 години

Ще го пуснат тихомълком след 6 месеца за "добро поведение". Гаранция!

143

Анонимен

преди 12 години

Този си е за затвора, но за други неща. В интерес на истината, съдът се подаде на обществения натиск и затова му дадоха ефективно наказание. Най-лошият начин за определяне на присъда е това да стане от "улицата" и "пропагандата". Какво ли щеше да стане с медицинските сестри в Либия, ако ги бяха оставили на "общественото мнение"? Дано горните инстанции го съдят като всеки друг, заплашил някого.

142

мими

преди 12 години

Стига с този ЦАР, журналистите вие българи ли сте, *** и ***, цар ще му викат на ***

141

Анонимен

преди 12 години

Или пък агентите на ДС, визирам тези писали доноси срещу хората и навлизали им в личното пространство. Отново се проявява толерантност към тях, не можели да пътуват навън, ако не писали доноси. Ама моля, тях ги е било грижа само за себе си, а за това, че са съсипвали чужди животи въобще не са си давлаи сметка. И отново обществото ги толерира. Ами като ги толерира обществото после да не се оплаква това общество, че хората бягат от тук и търсят по-добър живот.

140

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера каква е тази толерантност към убийците в това общество? Или ще ги изкарат невменяеми, или мотивите им били не знам си какви (17-годишният Джуни) или нямало доказателства. Ами напънете се малко и свършете работа. В здраво общество няма място за убийци. Убили хора, пък ще им търся сега оправдания! Стига с тази толерантност към убийците! Те са заплаха за всички, един път са го направили и са си заплаха за всички нас!

139

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да спрете да наричате тоя наркотрафикант и убиец ЦАР! В двора на древната църква "Св. 40 мъченици" в Царевград Търнов има паметна плоча с имената на всички истински български царе. Името на тоя *** липсва там, нали?

138

българин

преди 12 години

РАБОТНИЧЕСКО ОБЩЕЖИТИЕ ОТКРИТ ТИП СЪС СВОБОДЕН РЕЖИМ в кой ли хотел по черноморието ще да е това

137

Анонимен

преди 12 години

утре Холандия може да каже и ето къде живее *** цар, всички *** да се преселят там. *** обяснявай че прости чалгарски мозъци обичат да се хилосват просто у живота