9

колорадски бръм.

преди 12 години

Дано само вируса не удари прочутия самоковски компир!

8

vanze

преди 12 години

Ваканция народееееееееееееееееееее :D:D:D:D:D:D:D YESS

7

чичо Тиквичка

преди 12 години

В самоков епидемиите започват по принцип от *** махала.

6

mww

преди 12 години

В Самоков само някой училища са ги пуснали 1-2, !!!а другите какво чакат !!!!! децата ни да се разболеят та тогава ваканция !!!!!!!!!!!!!!!! е тогава какъв е смисълааа ???? товваа е просто... моят въпрос е защо всички чакат ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ .... !!! адски тъпо , много съм ядосана!!!!!!

5

kosmosa

преди 12 години

Много ми е чудно как такива върли Шопи като Самоковци са се разболели. Това хора трябва да е най- смъртоносния грип, че да повали такова животно като баш Самоковеца :). ///// Пазете се ! //// ТОВА Е АПОКАЛИПСИСА :):).

4

Искам си ваксината!

преди 12 години

Брях! Тъкмо тези дни си мислех, че за този сезон една новина не прочетох как всеки момент ще плъзне поредния "животински" грип. Че ако не се ваксинираме веднага, току виж гушнем букета... А като гледам и тук не ме призовават веднага са се инжектирам! Тц, тц, спи ли фармакологичната машина?

3

Анонимен

преди 12 години

Хора, излезте навън и вдигнете очи към небето! Вижте хилядите полети, денонощно на кемтрейлс танкерите, които отравят всичко над България и ни разболяват чрез разпиляване на алуминиеви наночастици, изключително опасни и проникващи в клетките, отравящи и превръщащи ги в КАНЦЕРОГЕННИ, вируси и канц. бактерии, бариев оксид, диетилен бромид и т.н. Болниците са пълни с все по-млади хора раково болни, а багерите по гробищата копаят ли, копаят!!! Жалко, България загива! Кой разрешава тези полети?

2

пишман ученик

преди 12 години

Искаме грипна ваканция!

1

Анонимен

преди 12 години

Свински грип, птичи грип... Сега е ред на козята кашица! Стига сте плашили народа!