29

Мюра

преди 12 години

Не, няма никаква опасност. Хайде да не се надценяваме :)

28

Владислав

преди 12 години

Искам да попитам при война с Иран България застрашена ли е по някакъв начин? До колкото знам иранците имат слаби ядрени бомби и са малко на брой , как мислите има ли причина да ни атакуват нас с ракетите Шахаб-3?

27

Ястреб

преди 12 години

Лицемерието на западните държави край няма! Ще подпалят света, само и само да угодят на шепа евреи!

26

Turkey

преди 12 години

Иран ще си го премести на другия крачол, само не бъркайте Персите с ония червеи Арабите...

25

Анонимен

преди 12 години

иранския петрол може да тече и през Русия

24

Анонимен

преди 12 години

САЩ и Франция провокираха размириците в Северна Африка. Спонсорираха ги, внедриха свои хора за блек опс операции, атакуваха редовна армия. ЗАПАДА РЕАЛНО СМЕНИ РЕЖИМИТЕ В СЕВЕРНА АФРИКА. Сега в Египет управляват Мюсолмански братя (от вчера). В другите държави - от радикален ислямист НАГОРЕ !!! Чекайте третата световна. КРИЙТИ СА ПО ДУПКИТЕ СИ ЧЕРВЕИ ТАКИВА !

23

Анонимен

преди 12 години

Промития мозък си ти , атентатите на шийстките активисти в ирак са финансирани ои подкрепяни от Иран. , вижда се колко си наясно с темата след като можеш да защитатаваш режим подкрепящ радикалния ислям , само като се наближи това чудо нашите граници ще те видя каква песен ще запееш

22

ALLIGATOR

преди 12 години

до 17 - виж момче не знам ккаво лично не съм разбрал , но съм наясно с темата много повече от тебе , а що се отнася до подкрепата на тероризма къде пише че Иран я подкрепя да те питам и кой тероризъм по точно , този който американците вършат спрямо целия свят ли , аман от промити *** мозъци на хора които не мислят

21

Анонимен

преди 12 години

Има достатъчно алтернатив поне за сега , а цената ще скочи , така е било 74 и 79 и 90 и 2001, но няма начин

20

до Мюра

преди 12 години

Да така е но ,иранците няма да нападнат никой малко сложно е за обяснение и не ми се и пише толкова де, но най-вероятно Израел ще удари Сирия затова все още не се намесват там. А го отлагат някои казват защото няма петрол но не е така във войните се печели също от оръжие замислете се и ще разберете каква е целта.

19

до 17

преди 12 години

Хмм защо няма да се подновяват, хората как ще си движат колите. Hапротив най-търсеното нещо ще бъде петрола даже да го замразят ще е по-добре за която и да е държава след 10 г. да речем най-търсеното нещо ще е петрол не знам на каква цена.

18

Мюра

преди 12 години

След като, американците не могат да извършат агресия срещу Иран, основавайки се на спорната им атомна програма, САЩ са решили да провокират иранците първи да започнат силно неприемливи действия за целиа свят, с цел да получат подкрепа за удари срещу Техеран. Почват натиск и над други страни да спрат купуването на ирански петрол, ако това стане Иран ще е принуден да започне пръв войната, докато има все още достатъчно сила, преди ембаргото да ги отслаби. Война ще има, лошото е за нас и цяла Европа

17

анонимен

преди 12 години

Аигаторе пак нищо не си разбрал има сключени договри по които тече изпълнение, тъй като в момента се внася петрол от тях , когато изтекат просто янма да се подновят и доколкото знам Иран подкрепя международния тероризъм а не обратното.

16

Анонимен

преди 12 години

Ми не знам, щом иранците са казали, че могат значи могат това са начините, всъщност не е никой доколкото се знае Русия и Китай са наложили вето в съвета за сигурност и Русия има 3 кораба някъде наблизо за да следи какво става и да не се затваря прохода, а да се решат нещата по разумен начин, но ще видим.

15

ALLIGATOR

преди 12 години

напълно съм на противоположно мнение по въпроса , не само че могат да го затворят което е най -лесното и няма кой да ги спре а и американските терористи от това ги е най страх , за капак др нещо ми направи кефа как европейските страни се договарят кога и след колко време да въведат санкции, всъщност когато на тях им отърва а мнението на Иран е без значение , днес ни трябва петрол -ОК няма санкции ще ги блокираме утре , проблема на тия смешници е чеглавен износител на петрол не са те а Китай ....

14

Анонимен

преди 12 години

Грешка на езика , но в интерс на истината не е и проход , а пролив и иранците нямат втори бряг така че няма как да разположат ракети на втория бряг и най-накрая никой няма да им позволи да напраявт какво и да е

13

до 12

преди 12 години

Не е залив, а проход около тоя проход има два бряга и по средата вода, по която плават танкерите, като разположат на двата бряга ракети, а във водата мините танкер няма да премине, но аз не съм военен експерт не знам какво ще решат, но ще е нещо такова дори няма да е нужно да пускат подводниците и дори само мини са достатъчни.

12

Анонимен

преди 12 години

Как по точно си го представяте това затваряне на залива

11

do 7

преди 12 години

Shte zatvoriat ama shte iadyt shamarite ot vsichki strani :D

10

до 8

преди 12 години

Защо за Европа ще е полезно да купува скъп петрол това ти казвам и затова ще затворят прохода за никой не e полезно да купува скъпи горива, а Иран е основен доставчик на Китай.