31

///

преди 7 години

На мен ми е интересно, зАщо забранявате коментарите под статиите за фолксваген? В статията "Парите изтичат през ауспуха" в началото те бяха разрешени. После в коментарите под нея бяха засегнати някои теми от сорта на колко трошливи са колите на ФВ, в частност "колко голям *** е DSG трансмисията", цената на батерията в ел. автомобилите на ФВ и накрая, но не на последно място - Дизелгейт и лицемерието на фолксваген да говори за екология. След което коментарите под статията бяха забранени.

30

1453

преди 12 години

Пешо 207 -след добавка от 700гр алкохол става 4х4

29

Стоянов

преди 12 години

До: 14Що се излагаш с тая Хонда тук не мога да разбера?1.Фолксваген е в пъти по-надеждна машина от Хонда.2.По-скъп е от Хонда (замисли се сам защо)3.Много по евтина подръжка.4.Части във всеки магазин (масов автомобил) МАСОВ чети внимателно!Като ти се счупи Хондата и като ти кажат части в момента няма , ще има с поръчка след 2 дни , какво правиш? Аз като не мога да я ползвам тая кола 2 дни за какво ми е (отделно колко са и скъпи частите)Айде карай си със здраве Хондата , не плюй така!

28

учуден

преди 12 години

какъв е този модел кола Пешо 207

27

Анонимен

преди 12 години

голф 2 е нужник.....

26

Анонимен

преди 12 години

Спешно купувам/заменям Гошо за Пешо 207

25

До 22 от 21

преди 12 години

Да точно Голф-2, но не беше дизел и като цяло беше доста запазен за 10-те си години. Това, което казвам, е че голфът не може да се мери с автомобилите от неговия клас, а още по-малко с колите на същата цена.

24

Анонимен

преди 12 години

Ражда се в Германия и умира в Перник. 6TO E TO ?

23

Кире-голфо

преди 12 години

Благодарение на перничани ! От фирмата им благодари и ги награждава с по една емблема ,която ще могат да си заврът където поискат .

22

Mishkoff

преди 12 години

Тия Пешо не ги знам

21

Drazni me ZAVISTTA

преди 12 години

Tolkova ste mi smeshni vsichkite, koito pliuete po kolata... Napravo nqmam dumi! Pulno e s kompleksari ama napravo preliva veche!!! Polovinata ot vas koga sa karali takava kola i koga sa se vozili v takava kola che pravqt takiva komentari? I sum po4ti obeden, 4e 90% ot tiq otricatelni komentari sa napisani ot "Stolichani", koito mislqt 4e sveta e tehen q se osuznaite be! Neznam tezi koito sa si kupili golfVI dali sa selqni ama garanciq, che ne sa takiva sduhani *** kato vas ...

20

do 21

преди 12 години

sigurno si karal golf 2 chist dizel i e bil nqkade za 600 lv prodajna cena (mnogo dobur) .... neka ebokluk

19

до Флаш - 14

преди 12 години

Верно е *** въпрос. А иначе - голфът е ***, който е карал първо голф (като мен ;-) ) и после е минал на нормална кола като хонда, да речем, знае за какво иде реч. Да не говорим, че голфът въобще не е евтин.

18

стефан

преди 12 години

голфа е *** за хора без капка естетика.прагматични ***

17

nqma

преди 12 години

А най - на края е Пешо 207

16

Анонимен

преди 12 години

фолкщатен гоуф....ха ха ха.....ега ти каруцата....................

15

The Power Of Dreams

преди 12 години

аз си карам VTI-ката вий си карайте голфовете ... :)

14

до 14

преди 12 години

Ако е за бъзика с Голфовети и Перник съм чул история от един полицай.Тя е станала преди доста време около черноморието полицай преследвали некакви бандити по магистралата ,и в това време и бандитите и полицайте били изпреварени от Пернишки голф....останалото са интерпретаций.

13

флаш

преди 12 години

Аз като човек от провинцията може ли да задам един *** въпрос. Защо все се бъзикате с Перник? Сериозно питам, интересно ми е. :)

12

Анонимен

преди 12 години

Голф, разбира се! А кой му поддържа имиджа? Перник, прочут в цяла Европа.