92

Анонимен

преди 12 години

Наистина, прави са тези, които твърдят, че само кучето, при това заето от Червения кръст, си е свършило добре работата. И защо изобщо е било необходимо куче и дълго търсене на трупа, след като Стоев уж си е признал участието в убийството? Частична амнезия ли е имал по въпроса къде е захвърлено момичето? Горкото дете!

91

Анонимен

преди 12 години

Не на нас тея лафове. Защо бият невинни хора в центъра на града и им слагат белезници, а се доверяват на един убиец "най-големите професионалисти"? Защо му трябваше на Чочо да се "самоубива" с три куршума? Цветанов ли нареди да се самоубие Чочо?

90

Анонимен

преди 12 години

Цветанов,престанете с цирковете и кажете защо убихте Мирослава

89

Анонимен

преди 12 години

Цецо си мисли: какво ли ме чака, като падна от власт?

88

Българин

преди 12 години

Правителството изспуска контрола в държавата ...народният гняв ше излезе на улицата тогава да му мислят ....МИЛИЦИОНЕРИТЕ ...те са престъпниците в държавата всичко става под техно командване което е поръчано от настоящето правителство ...МАФИЯТА В НАШАТА ДЪРЖАВА Е НАСТОЯЩЕТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!

87

кучето

преди 12 години

От цялата история човек си прави извод ,че само кучето си е свършило работата За предоверилите се *** милиционери --оглозгани кучешки кокали ,а за *** им министър--затвор

86

Анонимен

преди 12 години

Снимката на УРОДА по-горе е взета от рекламен плакат на хапчета против запек.На същия плакат е написано--с герб изхождането е приятно ,гласувайте за герб

85

Анонимен

преди 12 години

Яяяя! били се предоверили! Ново 20:) Щеше да е много смешно ако не е тъжно!

84

Бай Ганьо

преди 12 години

"Най-големият ни критик бави дело срещу наркомафията"Това е типично за милиционерите - ти им казваш не си вършите добре работата, те ти отговарят: "А вие защо биете ***"

83

Анонимен

преди 12 години

има дела които се бавят с години и то нарочно, а не по случайност.

82

Анонимен

преди 12 години

Abe po-dobre che sa go samoubili..inache shteshe da leji uslovno, za pogubvaneto na sportistka, za koqto se kazva, che e imala golqm potencial. Da ne govorim, che nqma ABSOLUITNO nishto obshto s cqlata istoriq za nsledstva i t.n. Mlado momiche si otide, zaradi alchnostta na razni neshtastnici. Da go samoubiqt i drugiqt, nai-dobre shte e.

81

Анонимен

преди 12 години

В този случаи са се предоверили а в случая с 5 те кутии цигари са се презастраховали като са ги набили предварително !Като в приказката за стомната защо да го биеш след като я счупи .

80

rumen221

преди 12 години

ЧОКО,- ВИЖ КОЛКО Е ПРОСТО...- ЕДНА РАБОТА, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРШИ, ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА Я СВЪРШИ Е ...:- ИЛИ НЕКАДЪРЕН ИЛИ... ПОДКУПЕН...- САМО НЕ КАЗВАЙ, ЧЕ - ЗАМ. НАЧАЛНИК ГДБОП И ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР, ПРИДРУЖАВАНИ ОТ ПОНЕ НЯКОЛКО ДРУГИ "БАШ ПОЛИЦАЙ"... СА..., - НЕКАДЪРНИЦИ...!!!-

79

Старшинка Цекича

преди 12 години

"Най-големият ни критик бави дело срещу наркомафията", разкрива в интервю за "24 часа" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. ...........ТОЕСТ СРЕЩУ КОНКУРЕНЦИЯТА .. Е ТА ЗА ТВА ЛИ ВЗЕХМЕ ВЛАСТТА И ФАЛШИФИЦИРАХМЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ , НЕКВА СЪДИЙКА ДА НИ КЛАТИ ............ВСИЧКО ОТ НАРКОТИЦИ ...ДО ОРЪЖИЕ , КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ И КВОТО СЕ СЕТИТЕ , ТРЕБА ДА МИНАВА ПРЕЗ НАС ...........НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ , ЯСЕН ЛИ СЪМ ....

78

Анонимен

преди 12 години

да се предовериш означава да имаш на някого довеврие, та да е в повече от нужното или което той залужава... пита се защо полицията вярва и се доверява, та чак се предоверява на потенциални или действащи престъпници, а не вярва на нормалните хора ? в един отбор ли играят с престъпниците, та да си вярват до степен предоверяване?

77

Темерут

преди 12 години

Стара българска мъдрост: Човешката лудост си е за човека, но лудостта на правителството, е за целия народ!

76

rumen221

преди 12 години

ЧОКО,- НЕ ТЕ ПИТАМЕ... " - КАК ГО УБИХТЕ...?"- ПИТАМЕ... " - ЗАЩО ГО УБИХТЕ...???"НЕ СЕ ПРАВИ НА ДЯДО ТЪПЧО, ОТ ГОРНО ***...

75

rumen221

преди 12 години

БОЖЕ КАКВИ НАИВНИ ДУШИЦИ..."... - По случая Мирослава министърът на вътрешните работи признава, че е имало предоверяване към единия заподозрян за убийството Стойчо Стоев Чочо..."- БОЖЕ КАКВИ НАИВНИЦИ РАБОТЕЛИ В МВР И НСБОП..., ДОБРОДУШКОВЦИ..., ПОЛУОЛИГОФРЕНЧЕТА... ДАЖЕ *** ДЕСЕТИНА ГОДИШНИ "МЕКИ КИТКИ" НА ПОДУЕНЕ... ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ПРОФЕСОРИ ПРЕД ТЕЗИ "НЕВИННИ ДЕЧИЦА НА ПРИРОДАТА"...

74

Анонимен

преди 12 години

"Внимавайте какво пишете срещу ГЕРБ , защото родната полиция проверява къщите на хората против ГЕРБ и Бойко Борисов ! "Проверяват, когато единици пишат. Като всички пишат срещу ГЕЙБ, кого да проверят по-напред?

73

Анонимен

преди 12 години

С появата на Вапцаров за първи път социалните стремежи на епохата след Първата империалистическа война зазвучават така открито и наложително като израз на народна съдба, като историческа повеля на народа. У Вапцаров необходимостта от социално преустройство на обществото разкри напълно дълбоките си корени в историческия живот на народа. Участта на отделния човек, тревогите на днешния ден, вечните, мъчителни въпроси за смисъла на нашия живот, очакванията от утрешния ден, оправданието на духовните мечти и ламтежи у човека в поезията на Вапцаров като в ярък фокус намериха изведнъж истинска реална цел, добиха истинската си жизнена яснота. Човекът със своя животворен, обновителен труд се изправи с целия си ръст като герой творец в живота и в поезията. В песните на Вапцаров обикновеният човек от народа получи ново високо призвание. Народът истинското си утвърждение.Творецът, който създаваше този нов свят в поезията, не можеше да няма свои определени възгледи върху поетичното творчество. Щом правиш революционна поезия казва Вапцаров.. ...трябва да отбраняваш и да нападаш с нея." Затова и за Вапцаров поетичното слово беше слово-оръжие. Но за да може словото да се превърне в оръжие, то трябва да бъде убеждение, вяра, страст. Ето кое придава на Вапцаровата поезия онова магическо действие, което ви кара почувствате как растат крилата на вярата и у вас. Поетът не размахва пред врага меч. Нищо в поезията на Вапцаров не ни напомня бунтовния зов на Чинтулов: Вятър ечи, Балкан стене. .. всички на оръжие!" В нея няма да срещнете и разбунените тълпи на Смирненски, които Спартак повежда за разплата желязна" с метежния зов: На крак, братя роби, на крак!" Борбата е започнала отдавна. Тя се води на живот и смърт... и в нея няма пощада. Сега най-силното оръжие е вярата.