76

Анонимен

преди 12 години

Е това пък за кой има значение,много важно чернилката какво прави..

75

антиЕС

преди 12 години

ще си го преместя

74

до 72

преди 12 години

защото няма кой да им наложи една хубава глоба, иначе ще са доста по - внимателни в проверката на коментарите - за някакъв морал и етика в българското подобие на журналистика няма смисъл да говорим. Относно злобните коментари по - долу - чиста завист - явно не могат да се похвалят ни с голям, ни с пари, ни с талант, ни с жена като Клум.

73

До Полина

преди 12 години

Ще има възражения само от *** расисти, комплекасри или просто от хора, които си нямат друга работа, освен да си чешат езиците из форумите..

72

Полина

преди 12 години

...да коментираме. Белите мъже явно се чувстват доста застрашени от ( явното или мнимото ) превъзходство в сексуално отношение на черните мъже ! Жени има за всички - не се налага да се конкурирате и да се мразите толкова ! Едни харесват бели,други черни,други жълти ! Света е шарен и голям ! Да не се ограничаваме до разбиранията ни от миналите векове. Предполагам този мой коментар ще предизвика яростни възражения...

71

Полина

преди 12 години

Сийл има страхотен глас ! Не го познаваме какъв е като човек,нито пък Хайди - така че да не коментираме ! Лицето му е такова,защото има белези от лайшманиоза - една белязваща тропическа болест. Не може ли да наскочим елементарното повърхностнно възприемане на хората по външния им вид. По тази логика,всички инвалиди и просто не особено красиви външно хора за гадни,лоши и не заслужават да бъдат щастливи ! Колкото за коментариите черен мъж - бяла жена или обратното - даже не си заслужава да ...

70

oooo

преди 12 години

ВСИЧКИ ЧЕРНИ - НА ЧЕРНИЯ КОНТИНЕНТ!

69

Анонимен

преди 12 години

Елементарно, Уотсън! Хайди е била с него само заради неговия BBC (aka big black cock), обаче сега се е наситила и е решила да гризне някоя нова мръвка

68

Анонимен

преди 12 години

В тази няма женственост, прилича ми на кльощав травестит.

67

БББ

преди 12 години

ОМРЪЗНАЛО Й ДА *** ДЪЛЪГ ДЕБЕЛ ЧЕРЕН ***...ЩЕ ТЪРСИ НОВ,БЯЛ..ИЛИ ПОЛУБЯЛ,ХАХА!! КОЛКО ПЪТИ МУ ГО Е ЛАПАЛА-ТОВА МЕ ТЕРЗАЕ? ПРЕДПОЛАГАМ ПОНЕ 3000 ПЪТИ,ХАХАХ... ЛАП-ЛАПО..СТРАХОТЕН ВКУС!! ХАХХА..ИЗВЕРГИ ЛУСТРОСАНИ... ЕДИНИЯТ КУРАВЕЛКО ЧЕРЕН ГАДЕН...ДРУГАТА БЯЛА КУРВАРЕЛКА..И ТЯ СЪЩАТА СТОКА!! ХАХАХХА А БАЛЪЦИТЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И ДА ГИ ПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ,ХААХ!! ЛАЙНАРСКИ СВЯТ!

66

Анонимен

преди 12 години

Za6to dopuskate rasistki komentari????

65

jeko

преди 12 години

Не мога да разбера защо се възмущавате от избора на една златотърсачка ? Такива като нея и с магаре ще флиртуват ако им е обещана голяма сума. Сийл си е добре, Хайди е за бой !!!

64

Azzz

преди 12 години

Toia e ne samo grozen... a gnusen i strashen... Ako go vidia na jivo, sigurno edna sedmitsa shte sanuvam koshmari...!!! A taia....omajena za nego... ujas...

63

сдг

преди 12 години

*** му явно вече и идва малка.

62

Анонимен

преди 12 години

Абе за да родиш на някого три деца-има любов...Но нещо е станало...Жалко,бяха хубава двойка-като мляко с какао...

61

Мюмюн

преди 12 години

Аз съм Мюмюн ***,държа третото сергия ха пазара.Аз шъ я зема туй Хайди Клум...

60

Белязания

преди 12 години

Пълен Скрафейс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Как ли й го набива?Като черен трън в бяла пета!

58

ККК

преди 12 години

За момент си представих как тази гнусна *** оре розовата нивичка на Хайди и честно казано не ми стана много приятно ... тези неща трябва да се забранят със закон, неестествени са!

57

Ох

преди 12 години

Това на Запад става все по-нормално. На мода е бяла жена с черен мъж. Всяко 4 на 10 деца в Обединеното Кралство вече е или изцяло черно или има поне един черен родител. Но какво да правим ние расистите, които вместо да помагат на негърчетата, са се загрижили че след 30-на години бъдещето на Европа са такива като Сийл. Нека, нека..Живков беше комунист, ама това, което сега се прави срещу бялата раса е Живков по 10. Целта е белите хора да изчезнат. Е, почти успяхте, които и да сте :)