157

анонимен

преди 11 години

Омъжих се скоро.Жена съм.Момичета отваряйте си очите.Уж гледах.Чужди езици не знае, но проблема е че не знае и български.То са едни правописни грешки.Ужас! Да побеснееш. Ако ще всички друго да е хубаво, това разваля всичко. За говора също. А още по-лошото е , че това той не го смята за недостатък и не му обръща достатъчно сериозно внимание. Далеч от такива!Късам си нервите и дано да се промени, а за вас момичета гледайте и си опичайте акъла.Ама преди брака не сме писали.

156

No Body

преди 12 години

90 % от жените са ку-ви с извинение и невиждам защо трябва да ги впечатлявам. Мина времето когато се опитвах да ги впечатлявам сега просто си гледам живота и съм на код червено ( свинско и винско ) . Много здраве на всички !!!

155

Жалко

преди 12 години

Жалко, отговарям само на 7, язък да му се не види. Сигурно за това съм сам.

154

Анонимен

преди 12 години

БРАВО 167 !!!!

153

nar до 144

преди 12 години

Жена съм, не съм мъж. Никакво значение нямат вида на танците - продължавам да държа на долунаписаното мнение. Винаги изглеждат карикатурно, освен ако не са професионалисти. Единственото изключение са салонните танци, но там пък е задължителна предварителната подготовка.

152

Анонимен

преди 12 години

само болка

151

една моя мисъл

преди 12 години

аз дадох на моя мъж всичко обичах го подкрепях го ,а той какво направи.....предаде ме вече не вярвам на мъжете от днес

150

до 149

преди 12 години

Брои ли се китайски ролекс от 15 долара,маратонки Адибас и 20 годишно Беемве тройка с продупчено с дрелката гърне(ремус)?Щото такива возят доста прилични наглед момиченца на около 18-20 години.

149

Анонимен

преди 12 години

Както казваше един мъдър таксиметър,за жените само бой,клецанье и никакви пари на ръка.

148

хаха

преди 12 години

заради същите тези неща, в различна последователност след това го и разкарва

147

Анонимен

преди 12 години

Така е, когато мъжа е умен винаги може да събере две и две и да намери изход от всяка ситуация. Наличието на пари, не е основният фактор - но тука пишат разни комплексарчета, на които мацката с екстеншъните и изкуствените цици не им е вързала в дискотеката. Като си търсите такъв контингент, няма как да ги привлечете с нещо различно освен с пари. Има жени, които се вълнуват от далеч по-различни неща, но те не ви влизат в полезрението, защото изглеждат твърде "обикновено". Нали така господа?

146

до 163

преди 12 години

Повярвай ми, не всички жени са празноглави, както и не всички мъже.Който е умен, ще ме разбере.

145

V

преди 12 години

143, bravo!

144

Хъм

преди 12 години

Не държа да знае чужди езици, но държа да знае перфектен писмен и говорим български, да чете книги, да е интелектуално съзрял, да владее нервите си, да премисля думите си, да е чистоплътен, да мисли за семейството си, да уважава чуждото мнение, да има богат речник, да е трудолюбив, да има чувство за хумор, да се представя добре в леглото, и ако не помага в чистенето, то поне да се старае да не цапа много. Да играе карти, табла и шах, да може да нареди рубик под 3 мин. Думата му да "тежи".

143

до жена 162

преди 12 години

Всички жени говорят така, но после като избират мъж гледат само парите, колата, имотите, подаръците... За 34г що не срещнах поне една различна от това?

142

жена

преди 12 години

Не е необходимо мъжа да притежава всички тези качества.Най-важно е да е умен и образован.От това следва, че ще има хубава работа и добри доходи, съответно ще умее да разговаря.Умния мъж знае как да се представи и в спалнята.Изклучително важно е да е чист и спретнат и да поддържа тялото си, като спортува и се храни здравословно.И понеже говорим за равнопоставеност на половете, жената трябва да отговаря на същите условия.За да получаваш трябва и да даваш, нещата никога не са еднопосочни. Хубав ден

141

Анонимен

преди 12 години

жената се впечатлява само и единствено от парите и колата. в някои случаи и от хубостта на мъжа на външен вид, то това последното е за кратко, като се насити *** и отива при друг

140

Анонимен

преди 12 години

не знам кво да ви кажа, това са глупости. факта е че откакто се ожених преди 3 години и започнаха да ми се лепят други жени, а да съм се променил нещо или да съм се усъвършенствал някак - няма такава работа.

139

Анонимен

преди 12 години

Отговарям само на 4 от изискванията... Да се разведа ли вече?

138

Анонимен

преди 12 години

Жените се впечатляват само от шума на парите