54

far

преди 12 години

ha zadarjan v kvartala na fenovete na millwall da e rejel tam prasti i ushi nemashe da isakra i tri dena, a sega v bg kak e plampal kvo li 6te go 4aka ????

53

ss

преди 12 години

днес излизам до магазина гледам българин на първа страница много горд се почувстваб :Д:Д:Д

52

Анонимен

преди 12 години

Нещо не схващам. Нали миналата година същия беше защитен свидетел на прокоратурата срещу Златомир Иванов - Златко Баретата

51

Анонимен

преди 12 години

сега англичаните ще го екстрадират и нашите ще го пуснат под домашен арест

50

Анонимен

преди 12 години

АБЕ 46 ти си страшен ***.Не знам каква смешна мутра си само знам,че си страшен ***.Седиш в Бг.,защото нямаш пара да отидеш никъде.Такива като теб смешници(мутри),вече замряха сега са бизнесмени,а ти "Софийска мутро" ходи да се гръмнеш.Хвана ли са твоя приятел ако го познаваш наистина,защото е пълен *** и ***.Спал е по улиците там и тоя добре,че го е съжалил,ама той поне е лаком *** и е дал да го снимат на плакат.Да изгние сега в затвора му пожелавам най искрено.

49

Анонимен

преди 12 години

Еееей,туй българина горд Аврупеец и евро-атлантик начи.Убеден при т'ва.Нек'ви джурналя на жълти вестници го наклепали.Абе серсеми,той човека затуй забегнал от тъмен ***,препитание да дири,справедливост.Толкоз време миткосвал по улиците немил-недраг,като хъш,ама не пъпис.Боксирал се човека,може някое ушенце да е гризнал-като оня бе,Тайсъна.И тез веднага-рязал уши,убивал...Няма таквиз работи,той кротък,хрисим,на мравката път прави...

48

Бат Жоро

преди 12 години

' Пуснат под гаранция от 20 000 лири, Георгиев успял да избяга в Лондон преди края на процеса. 'Откога гаранцията в България се плаща в лири???

47

гурбетчия

преди 12 години

Да го пратят да излежи присъдата си в турски или арабски затвор!Гаранция ви давам,че няма и да си помисли да продължи да прави престъпления!А дето убил собствения си наркодилър за неподчинение , ами дилърът е бил достатъчо глупав и е показал,че не е доволен от шефа си!Аз да бях,щях да симулирам,че съм много доволен за да не се съмнява в мен,и при първа възможност щях да го гръмна в топките, да не умре а да страда!Като съм добър съм по-добър и от майка Тереза, но като съм лош,съм по-лош и от Хитл

46

arhar

преди 12 години

' Пуснат под гаранция от 20 000 лири, Георгиев успял да избяга в Лондон преди края на процеса. '..............................................................................................Хайде сега Л. Груев да каже името на ' независимия ' съдия, който го е пуснал под гаранция ! Ама така да му каже името, че да се чуе чак в Брюксел и Страсбург ! Или сега Л. Груев ще ни каже, че Цветанов е виновен ?Ето затова никой не вярва на съдебната система в БГ !А въпросният ' независим ' съдия има ли си хотелче на Черно море или на Бяло море ?

45

Анонимен

преди 12 години

Бъгарския Съдя и Прокурор сега да поемат всички разноски по депортирането му и да му извартят една хуууубава *** на този лош престъпник дека си не мие патката.

44

Боби

преди 12 години

То хубаво че са го задържали там, ама тук ще го пуснат.Мотиви винаге ще се намерят - я че киха в килията заради "алергия",я че е много зле - заради клаустрофобията... Бе кво да изброявам и да им давам гениални идеи на продажните съдии...

43

ххх

преди 12 години

Само са се мъчили хората в Англия да го залавят.......Като го върнат сега в България до 1 месец ще бъде пак на свобода, че пак няма да има достатъчно доказателства......

42

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се уплаших че са хванали Винету! Пък те барнали аверчето. Олекна ми.

41

хахаха

преди 12 години

Издирван за убийство се снима за плакат на боксов мач.....смятай колко е лабаво там че така се е отпуснал.

40

муню

преди 12 години

и ТНЕ SUN е жълт вестник ама репортерите и журналистите си вършат работата,а не са страхливи мишки като нашите в БГ.ходят,разследват и действат хората.еваларка:))))

39

Police

преди 12 години

Бравона британската полиция.Ехаа цял свят полицията работисамо нашата бездейства

38

Съдията

преди 12 години

Охааааааааа......Такива най ги обичам.Сега ще вади пачките ......иначееее лошо,лошо ....отива в затвора.

37

valeri

преди 12 години

Сега е редно съдията пуснал го под гаранция да плати разноските по депортирането. И е крайно време НАП да се заеме с такива съдии и прокурори които явно са свързани с престъпниците. Някой сеща ли се за проверен съдия или прокурор от данъчните?

36

.

преди 12 години

Jestok Bulgarski Gangster haahaahahhah she me ubiete !!!

35

ha ha

преди 12 години

Малеееее, тоя сега като го запраскат с едни жестоки присъди, подписки, едни домашни арести, и условни до живот без право на ползване, не ми се мисли, ама да се връща по бързо, че някой трябва хотел да завършва, откъде пари ако не от тези без достатъчното доказателства.