37

Сашо

преди 12 години

Да ама тая музика е за твоето поколение , не за мене, така че кво да му е кофти на човека.....Вие като сте раснали навремето в соца си е ваш проблем,времената вече са други.

36

Анонимен

преди 12 години

проблемът изобщо не е в авторските права.под предтекст защита на американската интелектуална собственост искат да наложат тотален контрол,но мисля,че това вече е невъзможно

35

AcOrP

преди 12 години

34 Каква работещта правна система имат американците ? Я се запознай малко.... В САЩ 1% от населението са затворници... В САЩ има частни затвори. Затворниците в САЩ биват експлоатирани и търгувани като роби между частните затвори... заплаща им се нещо от сорта на 1$ на час което по евтино от заплащането в Южна Америка...Американските затворници произвеждат над 90% от мебелите, както и почти всички дрехи и други неща за нуждите на американската армия. доживотна за 3 дребни кражби.

34

до Blake

преди 12 години

Кофти ли ти е, най-яките банди са от САЩ и Англия, там е измислена най-яката музика, рок енд рол.

33

Blake

преди 12 години

Кои "велики" американци - тези, дето съдят феновете си ли???Да ходят да се праскат където намерят за добре, заедно с Ред Хот Чили Пепърс и всички останали алчни и лакоми ***!!!

32

до 36

преди 12 години

Великите американци "Metallica" са го казали: SO WHAT?

31

до 36

преди 12 години

Е, и? всеки трябва да си плаща за музиката или филмите, които слуша и гледа. Пиратството е подсъдно, защото е престъпление.

30

ключа за палатката

преди 12 години

Други двама много активни конгресмени - демократът Патрик Лихи и републиканецът Орин Хетч, които се обявиха против безплатните музикални борси в Интернет и настояват за съд срещу Kazaa, всъщност всеки месец прибирали доста добри суми от звукозаписните компании Sony и BMG. Двамата внесоха законопроект "Против пиратството", чрез който музикалните гиганти ще могат да дават под съд Интернет-потребители на безплатна музика от целия свят. Срещу тази услуга двамата касират месечно по около $18 000, които им давал лично президентът на Асоциацията на звукозаписните компании RIAA Джак Валенти. В сайта може да се види точната сума: Лихи е получил $178 000, а Хетч $152 000.

29

Анонимен

преди 12 години

Абе какво изобщо се коментира нещо, което си е изцяло вътрешен проблем на САЩ? Интернет, пиратство, Холивудска гилдия, авторски права, американска филмова и музикална индустрия, Google, Facebook - всичко това е Американско по произход, American origin, така че тия дето плюете американците, немате никва почва, ходете в некой червен вестник, проруски, анти американски и там се оплаквайте от квото си щете..

28

Анонимен

преди 12 години

САЩ имат работаща правосъдна система и затова и затворите са пълни. А в Русия престъпниците държат държавните лостове, властта, мафията, както и в България..А в затвора кой влиза, някой случаен некадърник, дето няма връзките да го избави..

27

с.до 31

преди 12 години

Абе последно дочух,че едни руски пънкарки нещо бъзикали Путин и ги прибрали за по 15 дни!Никой не отрича,че затворите в САЩ са пълнино това е неизбежно!Няма ала-бала!Сгафиш ли ти мятат райетата,ако ще да си не Парис Хилтън,ами марсианец!И така трябва!А не такива като Стависки да не лежат и ден!Мда!

26

с.до 30

преди 12 години

Какво ще рече,че не са американци!Родени,израснали,образовали се и творили в САЩ!Какъв е проблема!?Ти нали не си мислиш,че си пряк потомък на Хан Аспарух или нещо подобно!?От 1300 години история сме близо 2 века под византийско робство и 5 под турско!Това не ти пречи да си с българско самосъзнание,нали!?Стига глупости!Мразете си САЩ!Ваше право е!Но тоя рев и омраза с повод и без повод под всяка статия за Америка са супер смешни!

25

но комент

преди 12 години

Познайте коя е странатас най-голям брой затворници в света?повече отколкото Китай и Русия заедно?САЩ.Това-преди тези закони.Ако целта е половината население на САЩ да бъде набутано в затворите-да ги приемат.

24

хахаха

преди 12 години

Много ми е смешно, когато някой се смята за американец и защитава другите американци .....Момчета и момичета истинските американци са отдавна избити до нищожно малък процент.Всичко останало са имигранти било то X на брой поколение, и вие сте същите. Моля не сравнявайте, по тази логика ще кажа че всичките лауреати и интелектуалци не са американци ....

23

американофил

преди 12 години

Америка е на половин крачка от тоталитарна държава. Правителството им прави гигантски усилия да я направи тази половин крачка. Европа трабва по-скоро да се отдели от опеката на САЩ - иначе не ни чака нищо добро.

22

до 25

преди 12 години

нищо ново под слънцето..дай им на овцете нещо да плюят, особено америкън да е, и полудяват, а не се видят, че са едни мизерници в соца наречен България

21

с.

преди 12 години

Супер смешно ми е когато бантустанските оскотели *** почнат да обиждат,че тия и ония били ***!От каква позиция бе!?Че има *** и ограничени американци е факт!Но също така е факт,че културния живот в САЩ е на светлинни години от Бантустана!Я се поинтересувайте колко американци са лауреати на нобелова награда и колко българи!***,бедни,оскотели,злобни и завистливи!Това сте вие!

20

Анонимен

преди 12 години

Много от коментиращите, псуващи американците, май забравят, че интернет е измислен точно от тях..а автоските права наистина трябва да се спазват и ако има пиратство, то трябва да бъде стопирано..

19

с.

преди 12 години

Пак са се събрали *** американофоби да плюят!Дъжд от пейтриът за вас,***!Въпросните закони щяха да бъдат гласувани под натиска на заинтересованите собственици на авторски и интелектуални права,които си имат доста сериозни лобита!Хората,обаче се вдигнаха и о,чудо обърнаха им внимание и се отказаха!Вие бантустанските умници знаете ли кой депутат ви представлява и срещу кой точно закон нарушаващ правата и интересите ви се вдигнахте!?Търпите като овце!От каква позиция обиждате тоя и оня!?

18

Няма смисъл

преди 12 години

аидеее free for all