46

White Rabbit

преди 12 години

и ние не искаме туристи от Дания по нашите плажове ! :D

45

Badi

преди 12 години

"Според него след 30 години членство в ЕС българското население ще се радва на толкова високи доходи, колкото гръцкото население, ако не и на по-високи."Tova moje da se talkuva po mn na4ini naprimer ako standrta na Garciq edin den stane kato tozi na Albaniq.

44

галактика

преди 12 години

Тия са на принципа на маргаритката - "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича".... Когато е време за речи - всички ни хвалят, дойде ли време за гласуване - да, ама не. Ама пък и ние защо се сърдим - достатъчно е да обходим заглавията на новините в медиите, и сами ще видим колко сме готови и колко не сме. Темата не обхваща САМО състоянието на границите.... Е, за съжаление - така е.

43

Съседът

преди 12 години

Я се гръмни по-добре! Щял да възражда социализма... Заради тоя социализъм бившите д-ви от Източния блок са толкова зле, ***!

42

а ве, 2

преди 12 години

Коре Янсон ни иска у Европа" По думите му основните усилия ще бъдат насочени към стимулирането на растеж в Европа." Сега кво, че требе да ги е.беме ли, не разбрах!?

41

boza

преди 12 години

Tezi luzhat poveche i ot BB .

40

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да въстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпращта спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба

39

Анонимен

преди 12 години

Лелей,как ша са израдват у Дания на наш'то ***,га флезнем у Шенген...После ша реват да ни натирят.

38

иво

преди 12 години

Не не искам като гръцкият. Искам като Датският. Великолепна страна, изключителен народ. Завиждам им.

37

Анонимен

преди 12 години

Като бяха икономически добре не ни искаха, сега изведнъж им се прииска.

36

Анонимен

преди 12 години

аз пари имам, искам шенген

35

Анонимен

преди 12 години

и кво като цъфнИм и шъ вържим в шенген ... алооо за да се пътува свободно трябват ПАРИИИИИИИ а не шенген ....

34

от 36

преди 12 години

ЕС прави големи разходи (в т.ч. заплати) и има малка възвращаемост ... почти нищо не произвежда Най голям донор на ЕС е Германия, но и там индустрията залязва. Много фирми местят в Китай производствотоХоландия си е донор- известна е с лалета (100% нямат силен пазар) и ***- основно Българки и Румънки ,а!, ей това ми е чудното на тия, защо не ни искат ***, като това е основния дохот на тази държавичка)

33

до 35

преди 12 години

Много правилно, цели се да се създаде пълен хаос в икономиката, покачване цените на петрола, пълен срив на монетарната система, интернет последния бастион на свободата да се направи неизползваем, каквото ни кажат от телевизора това ще е след което ще ни предложат нещо ново.

32

Анонимен

преди 12 години

Този ЕС е на доизживяване . Трябва да се оглеждаме натам откъдето слънцето изгрява, там са парите! "ЕС глобална икономическа сила" каза датчанина и не си повярва.Китай ако реши ще "купи и продаде" ЕС. И те го знаят, затова и има запор на Китайски стоки :) А ако няма ще фалират всички Евро фирми или поне 99%.

31

Темерут

преди 12 години

Единственото логично обяснение, тия *** сега да ни искат в Шенген, въпреки, че преди бяха страшно против точно ние да сме в Шенген, заради престъпността в БГ, е тази, че кризата в Европа се задълбочава, и искат да ни прецакат и ние да даваме пари на такива, като Гърция!

30

Анонимен

преди 12 години

Oлеее 30 години . Безобразие . Звучи като 'светлият комунизъм' . Е то това е капитализма де: Обещаввай несметни богатства на простолюдието,а в същото време капитала да расте на монополите.

29

Анонимен

преди 12 години

Е хайде да влезнеме в Шенген, че и Шенген да се разпадне ...

28

Nemeca

преди 12 години

Аз пък обещавам след 150 години българските доходи да са по-големи от тези на германци и скандинавци. Вервайте ми

27

do 29

преди 12 години

Rosencho, monogo akal si imat , no kakvo da pishat. to i s pisane i bez na tezi ne im dreme za nas. daje iskat da se otarviat niakak si ot nas.