90

9689

преди 12 години

99,до кое отделение си учил,че защитаваш крадливото герберско племе.Започни от 2+2=?.

89

kris4o

преди 12 години

ЗА КОНТАКТИ С БГ УСТРЕМ- ПИШЕТЕ НИ НА НАШИЯТ ЕМАЙЛ ПИШЕТЕ НИ! ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ, МНЕНИЯ И ВАШАТА ПОДКРЕПА!!!

88

Анонимен

преди 12 години

Браво на Дянков!Колкото и да го ръфат червените кучета, той е много важен за България в момента!Който не го разбира е или глупав или платен червен ***!

87

Анонимен

преди 12 години

Управляващите политици - ВСИЧКИТЕ, са кукли на конци.А конците опъва един много усмихнат Мистер.

86

Анонимен

преди 12 години

на тоя все не му излизат сметките, направо са отбор "черешка" , единия не може да смята, другия не може да приказва, третия не знае как да се държи, четвъртия не може да мисли ...сякаш с конкурс са се избирали

85

мен

преди 12 години

продължавайте да си мислите че вие сте ги избрали и че се оптиват да правят нещо за вас. истината е проста: ***, този *** от снимката и другите предатели, са евтин слугинаж на ционистките *** които управляват света в това число и САЩ. целта им не е да ни спасят от фалит, да ни развият, да съсздават, целта им е да унищожават и с това се справят доста добре. видяхте всички какво се случи на изборите. докато продължавате да си стоите на задниците не ни чака нищо добро. ДА ГИ ОБЕСИМ.

84

Анонимен

преди 12 години

става дума за ВИВАКОМ, имам предвид българска, доколкото има български клиенти

83

Анонимен

преди 12 години

eee, наблъскали са българската компания с дългове, как така 1 млрд евро дългове, това е смешно, ето каде са отишли парите, които не излизат по инвестиционния баланс, то такова издояване и то на един телеком, не е истина

82

Да

преди 12 години

Фалират много фирми и Дянков какво се хвали.. Колко работни места създаде? Нищо не е спестил!!! Хората са без работа! Много слаб икономист е Дянков, защото като съкращава и намалява не прави нищо добро за никой!!! Пълен некадърник!! Да се маха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Русе

преди 12 години

Днес в Русе откриха ултрамодерен АГ комплекс за 8 млн. лева. Точно толкова, колкото е спестил Дянков. Станишев, когато отказа да направи избори 2 в 1 каза нещо от сорта "...разликата ще е само около 10 млн. лева" Това правят комунистите винаги и навсякъде - никога не мислят за България, а за само за собствените си интереси и икономически кръгове.

80

Все още падаме

преди 12 години

За сведение на ГЕРБ-ерите: ВИВАКОМ фалира, ще го изкупи МОБИЛТЕЛ; ПИКАДИЛИ фалирва - закриват се 9 магазина в България; ЕОН фалирва - ще го изкупи ЧЕЗ. След краха на малките и средните фирми, сега е ред на големите. И това през управлението на ГЕРБ. Естествено и други големи фирми ще фалират. Причината е не само международна, причината е и субективна, като най-виновен е субектът ДЯНКОВ. МОЛовете са на път зкъм фалит. Очаквам в скоро време държавата да фалира. Пълна стагнация в икономиката.

79

веселяк

преди 12 години

аз днес слушах отговорите на чекиджийчето дянков погледнете му брадата-такива обриви имат чекиджийте,та отговорите му бяха като на мирча кришан за краставицата...това ако беше в нормална държава тоя да сме го забравили вече,ама...

78

до трез'ния

преди 12 години

Та не мо'а 'а са сета колко народ се раз'оди до урните?А колко върнаха от там?С милиционерските методи от 1948г си избраха марионетка на Боко.И хер Флик е похарчил 13 млн повече от колкото е планирал три месеца по-рано.Е НЕ МО'Е ДА СМЯТА ТОА И ТЕ ТАВА Е.

77

Фейсбук

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!

76

ТPE3BEH

преди 12 години

БСП-то реве против изборите 2 в 1, защоти искаха ниска избирателна активност.А ГЕРБ ги направи точно с тази цел, да не се разкарват хората 5 пъти до урните, не толкова за да спестят пари.БСП-то разчита на твърдия електорат от пенсионери и купени *** гласове, затова няма интерес от масово гласуване. Те разчитат на апатията на хората за да спечелят. Затова на следващите избори, излезте и гласувайте, за да не се допускат повече БСП и ДПС до властта.

75

az

преди 12 години

Логиката явно не ти е силна страна... Не съм от герб..... правителството е от експерти.... сметките се правят на тримесечие... Ако нещо още не ти е ясно, образовай се...

74

до аz

преди 12 години

Аз те питам как за три месеца на тоя мушмурок не му излязоха сметките с 13 млн?Че и през това време пак е надигнал парите от 26 млн по план.Ти или си болен или си гербер.По тая логика дядовата ти стогодишна паятова къща сега трЕбе да струва барем 10 млн.

73

Анонимен

преди 12 години

на мен дянков ми е любимият политик.

72

az

преди 12 години

Сергей бил македонец хахахахахах, всичко ми се изясни вече аххаахах..

71

Анонимен

преди 12 години

Така е, като си няма кой да му пише думичките като на Първанката, така ще говори и ще му се смеят. Я да си назначи писачите на речи на Първанов, и без това сега ще останат без работа. Да видим как хууубаво ще започне да приказва, гладко, омайно...