25

Анонимен

преди 12 години

Скоро Куба ще бъде свободна, а всички гнусни червени *** нека треперят от жестокото, но справедливо наказание, което неминуемо ще ги сполети.

24

до22

преди 12 години

Прецакал си е живота за едното нищо, даже смъртта му е за нищо, безсмислена, все едно се е самоубил. Мразя такива амбициозни тиквеници, дървени философи. В Куба също ги мразят. Нека терористите от САЩ махнат ембаргото и ще видите дали е провалена държава.

23

АНОНИМЕН

преди 12 години

Трябва да се публикува списък с всички престъпления на семейство Кастро! С какво право този старец ще определя кой е престъпник и кой, не? В Куба при братята никога не е имало реални избори. Да вземеш влсстта с преврат, да мачкаш 49 години и след това да я предадеш на брат си е нещо нечувано от всякаква гледна точка. Освен това, резултатът да е пълен провал за страната.

22

Анонимен

преди 12 години

Това и в българия може да ти се случи и без да си обявен за престъпник

21

Мамантос

преди 12 години

Бог да го прости!

20

koito_trqbva

преди 12 години

Ейй, големи глупости пишете. Тъпо било да се умре за политика... Сега му викат политика. Едно време сигурно са му викали и родина, свобода и човешки права, а?!

19

Анонимен

преди 12 години

Най - *** нещо, да умреш заради политика. Другите и мизерно да живеят, ще отгледат децата си и ще посрещата всяка сутрин изгрева, а тъпака си проваля целия живот за да докаже на себе си колко е ербап. То там на Куба има и един демократичен затвор, но не се чуват добри неща и за него.

18

фф

преди 12 години

Като сте решили да ни показвате истина поне сложете снимка на 31-сет и една гододишен.

17

Анонимен

преди 12 години

В Куба е ад за обикновените хора,само върхушката на бандита кастро ползва благата на цялата държава.Поклон пред смелостта на човека Вилар Мендоса да умираш в 21-век заради това,че си си изказал свободно мнението,е връх на цинизма и комунистическата перверзия.

16

а

преди 12 години

Препоръчвам на всички наивници, които нямат понятие за Куба, да отидат да живеят там като местни граждани за около година. След това ще пеят нова песен. Как може да преследваш хора за инакомислие, а след това да ги оставиш да пукнат.

15

Анонимен

преди 12 години

MOLIA DA KOMENTIRAT SAMO HORA KOITO SA BILI V KUBA

14

а

преди 12 години

В КУБА ЗАД СЛАДКИТЕ ПРИКАЗКИ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕЛИВОСТ СЕ КРИЕ ЕДНА ГРОЗНА КАРТИНА НА МИЗЕРИЯ И БЕЗПРАВИЕ. ВСИЧКО Е ДЕМАГОГИЯ И ЖЕСТОКОСТ. ОСВЕН ТОВА, ЕДНО СЕМЕИСТВО 52 ГОДИНИ ДА ДЪРЖИ ВЛАСТТА ,ВЗЕТА С НАСИЛИЕ И ДЪРЖАНА С ОРЪЖИЕ Е ВРЪХ НА ЕГОЦЕНТРИЗМА.

13

Анонимен

преди 12 години

Нашите затвори също са деца на комунизма.Изнасилвания,побоища...само не ми казвайте,че затворниците го заслужават.В капиталистическата страна затворниците да не би хуманно да са крали или убивали?

12

Анонимен

преди 12 години

И нашите *** уж гладни, ама не ***.

11

Анонимен

преди 12 години

До 11.Явно си толкова неграмотен и елементарен след като си позволяваш такъв коментар.Но си и пубер,така че ти е простено!

10

DO 10

преди 12 години

EI PLAH NE ME PSUVAI DA NE TI SE VIDI IZNANAGORNO . SMART NA AMERIKANSKITE KUPENI AGENTI V KUBA

9

Анонимен

преди 12 години

DA UMIRA PRODAZNIA AMERIKANSKI MI6OK

8

тетка Етка

преди 12 години

До поправкатаТи май не четеш,че на снимката е Раул Кастро,а 31 годишния се казва Вилмар Вилар Мендоса.

7

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ТАЗИ информация е манипулативна.Въпросният кубинец Wilman Villar Mendoza е осъден през ноември 2011 г. на 4 години затвор -- сборна присъда -- за престъпленията: оскърбление и нападение срещу органите на властта (por delitos de desacato y atentado a la autoridad). Едва ли има държава, където за подобни престъпления не се лежи в затвора. А някъде се дават и доста по-големи присъди.Проблемът е, че из Куба обикалят т.нар. "правозащитници", които чрез близки на подобни затворници, ги убеждават да се обявят за политически преследвани заради убежденията си против комунистическата власт, като в замяна им обещават, че ще предприемат международна кампания за освобождаването им, а след това ги чака безгрижен живот и благоденствие в САЩ или в някоя европейска страна по техен избор.Някои от затворниците се поддават -- кой би искал да лежи в затвора, след като има възможност да лежи по плажовете на Маями, и да се наслаждава на живота за чужда сметка.Така се фабрикуват прословутите кубински "политически затворници" -- борци срещу режима на Кастро.

6

popravka

преди 12 години

НА СНИМКАТА НЕ ЛИЧИ ДА Е НА 31 ГОДИНИ! ДА НЕ ПО-ВЪЗРАСТЕН С 2-3 ДЕСЕТИЛЕТИЯ!