51

do 62

преди 12 години

Da, da, towa da ne ti e zapadaniq swqt.

50

мбуахаха

преди 12 години

Е ако има акъл ще съди банката за причинения стрес и ще щипне още някой долар:)))

49

baceto

преди 12 години

Месечната заплата на Саха е 35 000 рупии /700 долара/.Всеки учител мечтае за такава заплата в България,щом индийците са по-добре от нас, не знам.

48

мЪнИ

преди 12 години

Ако попаднат в моята сметка , ще платя бонусите на миньорите , ще купя товарни превози от БДЖ , ще дам и на германците за мотрисите , ще попълня на Дянков фиксалният резерв , ще построя метро до Банкя .... и ако някой друг милион остане , ще го дам разбира се на Бойко за магистрали !!!

47

fasfs

преди 12 години

An Indian high school teacher, with a monthly salary of around $700, was astounded when a routine online check of his bank account showed a balance of almost $10 billion.

46

Инкогнито

преди 12 години

ДО 51: Що се пънеш да пишеш, след като изобщо не си запознат с будизма? Питам и сам си отговарям: щото си нагъл манагал (като манталитет), затова.

45

Оферта

преди 12 години

Да ги е изтеглил веднага и да е дошъл у *** да си кеца *** на околовръстното за по 5 лева на промоци.

44

do 47

преди 12 години

от Чък Норис за Чък Норис

43

БКП

преди 12 години

Земи тия 10 милиарда другарю.

42

Анонимен

преди 12 години

Вярно. Буда е учител, но той не просто учи, а СЪЗДАВА УЧЕНИЕ. То се отличава от брахманизма по своята голяма нравственост. След смъртта му започват да го обожествяват, а учението му наричат БУДИЗЪМ.И "Буда" не е име на човек. "Буда" значи "събуден" или "просветен". Но хората започват да наричат самият човек "Буда", значи "просветеният", "прогледналият".

41

Оня списък

преди 12 години

В Ирландия 30000 $ милионера , в Швейцария 300000 милионера , Бокова България около 400 мпита се кой руски олигарх има запек .

40

Анонимен

преди 12 години

Недейте да ядосвате Бойко с тия заплати в индия!!хахахахах

39

до 48

преди 12 години

Много си неграмотен,но си прав. Индия е важна цивилизация - нейно откритие е и цифрите които ползваме,но наричаме арабски.Също и много други неща. А бог Буда ,както го наричаш /той е учител,не бог/ наистина е роден в Индия, а това е велика религия.Други индийски открития:НаргилеКъри

38

Анонимен

преди 12 години

Били са предвидени за Чък Норис

37

Анонимен

преди 12 години

е как в индия някакви *** може да взимат по 700 долара заплата, а ние един бял , интелигентен народ с хилядолетна история в зелена, райка плодородна земя едвам успяваме да се уредим на 300 долара работа и тънем в мизерия и глад?

36

инджинер

преди 12 години

Какво да кажем ние с гайдите......Даскали,доктори(лекари),инженери.....

35

ткскс

преди 12 години

До 22 ти се научи първо да пишеш "лев" както трябва пък после казвай кой е неграмотен.

34

2

преди 12 години

Баща ми е даскал и има 30 години стаж и взема 600 лв......аз работя в офис на Мтел и имам година и нещо стаж там и вземам 1200/1300......А относно тоя *** дето вземал 700$ заплата...зависи колко стаж има като учител...Преди време пак тоя същия сайт беше превел статия дето някъв Китаец купил 30 хил.кв. км от Исландия което е 1/3 от територията й....след което се оказа ,че е купил само 3 % от територията на държавата...така че споко...Потърсете в нета и ше видим колко взема една ***

33

болгар

преди 12 години

глупости Индия е пълна мизерия, сестра ми е йога и ходи всяка година там за по месец. имам хиляди снимки и разказ от първа ръка. хората са супер бедни, прошляци милиард, супер богати - няколко стотин хиляди, няма средна класа, пълна липса на хигиена, съвсем други хора с различен мироглед. нито са заплаха за някого, нито нещо може да ги притесни. това е друга реалност. излишни и неуместни са сравненията с гърция и България. Нашият свят е по-добър за нас, техният - за тях.. иначе куриоза е забавен

32

Анонимен

преди 12 години

Вижте обема на преведената сума. Може ли нашите бизнесмени да превеждат такива суми.