178

българин

преди 12 години

Горд съм с днешния ден!!Горд съм със своя Премиера!! Горд съм със свояПрезидент!!!Обединете гражданите на тази държава, Господа и ще влезете в Историята !!

177

Даола

преди 12 години

Да подкрепим Росен Плевнелив - стига сме критикували в аванс.

176

до131

преди 12 години

паплачта отдавна се простря във всички цветове на дъгата+царски и успя да върне България в робовладелската обществено-икономическа формация!това с гадните комунисти-просто не върви,изтърка се!а да не говорим,че болшинството от българите имат социалистическо мислене:)

175

муспи

преди 12 години

Някой от досегашните тартори да е понесъл наказание за неизпълнени обещания? Абсурден въпрос. В Швеция или даже в Гърция, всичките щяха да бъдат в затвора. А при този *** нашите убийци ще подарят Родопите на турция. Процветяването на България ще дойде след като стотина хиляди бандита си понесат максималното наказание. Дано по скоро презрението на народа прерастне в ликвидирването им.

174

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев, като не искате да се обединяваме около кризата - спрете да се оправдавате с нея!

173

XyJluo

преди 12 години

това българите наистина сме били много *** народ!погледнете само господин плевнелиев какво е постигнал в живота си!докато българия се дели на партий и народа е настроен така скиптично винаги ще сме на дъното!не всичко зависи само от политиците!просто българина е като забил компютър- с мисленето и разбирането на нещата като от преди 30 години!знаем само да хленчим,да плюем успелите хора !

172

бай иван

преди 12 години

Плевнелиев обявил си невъзможни неща и си изговорил толкови небивалици ,при което съм обеден,че ще седнем на дъното на гьола...

171

бай христо

преди 12 години

Е сега управлението наистина станаха мнозинство ама до кога

170

do 79

преди 12 години

И сега стана ли България за теб едно по-хубаво място ?Не си ли поне малко недоволен от картинката?

169

Анонимен

преди 12 години

Само да напомня,че сега е 2012г.

168

Анонимен

преди 12 години

Този ще бие дори и Първанов по празни и захаросани приказки без каквото и да е покритие. Само да питам тези които наистина са гласували за него-сега не ви ли е малко срам?

167

кипарис

преди 12 години

де се обединим,около каузата.около наште игри4ки.демек техните.а народа въшки го яли.

166

коко шанел

преди 12 години

тия ще ме уморят с пошлостите си.ром костов,малка швейцария.боко тиквата,същото.царя 800 дена.плевнята 2020.тия явно искат да ни погребат преждевременно.мракобесници.

165

ххх

преди 12 години

Каква кауза имаш ти бе лигав *** такъв - вероятно да лижеш якия дирник на оня банкянски ***

164

123

преди 12 години

В дълга и отегчителна реч Плевнелиев повтори всички клишета от предизборната си кампания и обеща, че през 2020 г. населението на България ще бъде със средните за Европа доходи, а икономиката на страната ще бъде в топ 50. Припомням, че през 2009 г. премиерът Борисов обеща това да се случи през 2013 г.

163

До 170

преди 12 години

Да и какво от това!?

162

Анонимен

преди 12 години

Да се обединим около кауза, а не около кризата, призова Плевнелиев. Каузата е как по време на криза най-добре да оберем народа!

161

До 168

преди 12 години

168, а като имаш доход, да кажем от наеми, данъци не плащаш ли?

160

реалист

преди 12 години

Колкото и да ни внушават,че Плевнелиев ще е независим и надпартиен президент, пък дори и той да си мисли и сънува подобни неща, Борисов нееднократно му показа, кой кара влака и, че ако не го беше предложил за кандидат президент на ГЕРБ, щеше да е господин никой! Дали до края на мандата на правителството през 2013г ,ще чуем президента да излезе с призив "Бойко, кажи си, хората ще те разберат"? Едва ли, почти 100% е сигурно,че Дондуков -2 ще остане безличен филиал на Банкя-1!

159

До 167

преди 12 години

Заплата и доход, никога ама никога не е възможно да ти си покриват, защото към заплатата имаш данъци и осигуровки и чак след тяхното приспадане се получа твоя доход. Както казах вече българина е доста неграмотен икономически, но му дай да пръска мозък по форуми, кафета, кръчми и т.н.