24

фен

преди 12 години

другата сряда какъв ги чака РЕАЛ на НОУ КАМП бедна им е фантазията,ще им пръснат трътките каталаните цял ден ги гледам днес реват като пирински мечки и може би ПЕПЕ ще го гледа ФИФА чудно ми е МУ със това планиране на мачовете как има 9 титли спечелени май скоро ще го одуха вентилатора за АНГЛИЯ

23

Пешо

преди 12 години

По коя телевизия го даваха,че не можах да го уцеля. Благодаря.

22

Я

преди 12 години

catenaccio, ти *** ли си, бе батка?

21

Боян

преди 12 години

Черната серия за белия балет се превръща в един сериал , а Барселона се наслаждава на всяка следваща серия :) Най-готиното е ,че има още доста серийй за гледане през тази година !Във футбола не всичко е пари .. трофейте се печелят с колектив и един ГОСПОД на име МЕСИ !

20

Анонимен

преди 12 години

Не съм фен и на двата отбора,но признавам си винаги съм предпочитал Реал пред Барселона.Това,което снощи направи Пепе обаче е недопостимо за футболист на такова ниво!Трябва да му спрат правата и да го пратят да се лекува,той е опасен за здравето на противниковите футболисти!Конкретно за мача,каквото и да си говорим,Барса бяха по-добри,въпреки,че хич не са ми симпатични!

19

xaxa

преди 12 години

СпИциалния как изклати .Гуардиола с Интер помниш ли?Направо го пръсна на задна.И пак ще го пръсни споко, първата любов ръжда не хваща.

18

Анонимен

преди 12 години

Пепе трябва да го изритат поне за няколко мача, явно че не може да играе, сам няма да се сети да си ходи, но някой трябва да му го каже и покаже най-накрая. То бива твърда игра, но това неговото прескача всякакви граници.

17

catenaccio

преди 12 години

гледах им мача на Барса в неделя с Бетис на Ноу Камп... при 3:2 за Барса съдията им даде дузпа за игра с ръка на техен играч в противниковото наказателно... вива, фифа, фуфа и уефа!

16

ACDC

преди 12 години

TOZI REFER E BATI PROSTIA.MOJE SE DA IZKONI 2-MA OT REAL ZA UDAR BEZ TOPKA

15

спец

преди 12 години

Пак ли бе Жозе,пак ли бе

14

BG

преди 12 години

Que viva Barça!!!!

13

емигрант

преди 12 години

Този мач трябва да влезе в учебниците по футбол !Грандиозна публика , която всеки отбор би желал да има !

12

sz

преди 12 години

Много слаб Реал - почти не минаваха центъра. Играха грубо и подло провокираха. Никой не казава за удара на смешника Коентрао срещу Меси. Барса си играха тяхната игра и без да се напрягат ги обърнаха. Продължава досадната тенденция всички отбори да играят в опълчение срещу така наречените джуджета и само да рушат + надежда за някой случен гол от корнер.

11

Анонимен

преди 12 години

a toq rogach Pepe ..... samo se izlaga kato kifladjiq!!!! Moje li takava zloba ot bezpomoshtnost

10

Трайков

преди 12 години

Нека сега "специалния" г*й да каже кой симулира . И както беше казано при предния мач "Малко Реал , много Барса" !

9

Анонимен

преди 12 години

Каталунски комплексари!

8

pissed off

преди 12 години

а тоя пепе е *** и нещастника

7

шуменец

преди 12 години

А искаш ли да се срещнем на живо и да те закова, а?

6

Някой

преди 12 години

А това шумен къде беше???Ей *** какъв ли мизерен животец живееш сигурен съм ,че си един *** и целта на живота ти е да плюваш срещу успелите и да завиждаш, защо не пропълзиш там откъдето си излязал *** с *** и никога недей да излизаш от мизерната си дупка.А на всички други хубав ден

5

veso

преди 12 години

istinska euforiq beshe snoshti v ispaniq.nomer 1 sa.