63

Анонимен

преди 12 години

Дали сега ще получат Оскари, както "Титаник"?..

62

Анонимен

преди 12 години

Вероятно капитанът, пък и никой от командния състав не са били на мястото си. Може би са се любували на красивата гледка на острова? Тези лайнери са снабдени с най-добрата техника, просто е невъзможно да не се е виждало къкво има на дъното и на каква височина. А ако всичко е станало много бързо, защо, според думите на спасилите се, дълго време са залъгвали пасажерите, че нищо сериозно не се е случило и твърде късно са започнали спасителните акции, при пълен хаос? Първите лодки-с хора от екипажа?

61

Анонимен

преди 12 години

Винаги е имало мъже-страхливци, но доста коментиращи тук доказват, че е изчезнало кавалерството, чувството за нужда от закрила на по-слабите, децата и жените. Самият капитан е един ***, приближил кораба до скалите, за да се покаже на някого си там на брега, без да мисли за безопасността на поверените му пасажери. Жалко за загиналите по толкова мъчителен начин- едни са се удавили, скачайки в морето, други в постепенно запълващите се с вода заключени кабини.

60

Анонимен

преди 12 години

За всеки има място на спасителните лодки, лошото е, че не може всички наведнъж да се евакуират. Така че винаги по-добре първо да се спасят жените и децата, защото кораба няма да ги чака всички да се изнесат и тогава да потъне...

59

Анонимен

преди 12 години

Те жертвите тепърва предстоят... сещайте се колко застрахователи ще се застрелят...

58

Анонимен

преди 12 години

Номер 60. За тъпотията си много прав. Много *** и плосък трябва да си за да закараш кораба на по-малко от 2 кабелта от брега, за тоя дето духа. При положение, че самият кораб е голям толкова. Как може да вярваш на картните дълбочини около някакъв световно неизвестен остров. Тя тъпотията не расте по дърветата.

57

Do 60

преди 12 години

Пич, скоростта на корабите не се измерва в километри в час, това не ти е колата.

56

До 58

преди 12 години

Той не се прави на мъж. В случая той е по-високо стоящ в йерархията от Скетино и му нарежда да се върне на кораба и да си изпълни задълженията! Разбра ли сега?

55

до Ели

преди 12 години

имаш право, всеки би трябвало да може да се качи в лодката независимо от пола и да има място за всеки! Именно заради това да се отстъпва на жените е несъстоятелно, след като трябва да има място за всички!

54

Анонимен

преди 12 години

Титаник поне е потънал щото са го нацепили с 50 километра в час в някакъв айсберг.Морето е било тъмно светлините са били жалки радара и сонара са ги измислили 30 години по-късно.Бил е някакъв гигантски парен кораб без никаква електроника освен ел крушките на борда.Всичко е било трудно безумно бавно.Разбирам ги горките че насред атлантика просто няма как да видят айсберга.Тия *** как успяха да уцелят тоя риф при положение че имат кораб пълен с компютри радари и сонари?Тъпотията е безкрайна

53

Eli

преди 12 години

21 век не би трябвало да има изобщо въпрос за предимство, трябва да е осигурено за всеки място. Аз не бих понесла да се кача в лодка и да оставя мъжа си на кораба..просто няма как да стане

52

до 39

преди 12 години

лесно е да се правиш на мъж, когато си на сушата...

51

е

преди 12 години

според мен животът е еднакво ценен независимо дали става въпрос за мъже или за жени, в този ред на мисли не е редно жените да са с предимство! Едно е да си кавалер и да правиш път на жените, съвсем различно е когато въпросът е на живот и смърт!

50

Eli

преди 12 години

Титаник - 1912Коста Конкордия - 2012

49

муспи

преди 12 години

Жалко че това шоу с богатите не се случи по средата на морето.

48

Анонимен

преди 12 години

28 1- *** п***а можа да викаш на ***, за доброто и възпитание което ти е придала 2- Прости домакини са явно само тия каде ти вразват 3- Лекарите и инженерите не са само мъже (лично познавам жени които в тези области са наравно с мъжете )4- Както жени учителки така и мъже , същото е и за хамалините

47

До 49

преди 12 години

Ти си точно за коня. Предполагам за това си написал,че си с коня. Не че оспорвам мнението, а начина ти на изразяване. И с тия главни букви на мъже и жени.... Жените иначе много обичат да се нагаждат според ситуацията. Това им е много долна черта, която не мога да подкрепям. Физически могат да работят и да са на равно във всичко с мъжете,както те искат да се доказват , но на кораба трябва първи да слезнат - там не искат да се доказват. Двоен аршин, недостоен за уважение.

46

един човек

преди 12 години

Аз бих дал път на жените и децата, само ако ми дадат пари предварително.

45

два мъжа

преди 12 години

След няколко години може да има филм за тоя кораб.

44

edna jena

преди 12 години

moite vuzhi6teniq za komentara Vi !!!