119

Бобо

преди 12 години

Кой с колко идва и с колко си отива. Желев си отиде с най-малко одобрение но си остана и най- беден но и най демократичния президент.

118

до Един Гет

преди 12 години

".....Докато не ги изринем всичките депутати и храненици заедно със семействата им от България не ни чака нищо добро.. " Трябва да се започне от теб, от твоето семейство и всички дървени кратуни, като теб.

117

Един Гет

преди 12 години

Заменихте руския агент с американски двойник..*** на ония *** от Уолстрийт..Лично аз не виждам каква е разликата..Само заради тона и наглата мутра Роско заслужава да копа камъни докато е българско..Докато не ги изринем всичките депутати и храненици заедно със семействата им от България не ни чака нищо добро..

116

Анонимен

преди 12 години

ПИЧ , 156 , НЕ ГОВОРИ МНОГО ЧЕ ЩЕ ТЕ НАКЛЕПАТ НА ГОЦЕ И МОЖЕ ДА ОПИТАШ ОСТРОТАТА НА "БЪЛГАРСКИЯТ ЧАДЪР" ...

115

do 155

преди 12 години

aplodismenti za edin kloun

114

Анонимен

преди 12 години

Никога повече агенти на ДС и КГБ, само ЦРУ, МОСАД , турските MIT и пр. искрени приятели на България.

113

Анонимен

преди 12 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ АГЕНТИ НА КГБ И ДС ...

112

архар

преди 12 години

ЕДИНИЯ ГО ИЗПРАЩАМЕ С ПРЕЗРЕНИЕ , А ДРУГИЯТ ГО ПОСРЕЩАМЕ С НАДЕЖДА ...

111

Анонимен

преди 12 години

163добавен от: Един Гет ХЕЙ , ГЕТ МАИ ТРЯБВАШЕ ТЕБ ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ???

110

До 149

преди 12 години

За смешното положение на армията не вини Първанов. Разсипията на армията почна преди него.

109

Един Гет

преди 12 години

ВЪРНИ НАРОДНИТЕ ПАРИ ИЗХАРЧЕНИ ЗА САФАРИТАТА ТИ ИЗ ПОЛОВИНАТА СВЯТ ГОЦЕ!!!Един убиец на животни и може би и хора..А този с чуждото име е още по оцапан с кал от този който си отива..Незнам как е възможно братя българи да се излъжете и да изберете тоя ***..На мен лично винаги ми е приличал на най големия мошенник от ГРОБ след БОКО!!!

108

Анонимен

преди 12 години

и тая новина е манипулативно поднесена. Само Първанов е качил малко доверието си в края на мандата (и то на два мандата) в сравнение с началото му Желев 80 и нещо на 25, Стоянов 86 на 44, а Първанов 44 на 45. Въпреки че именно Първанов е най оплюваният от платените медии. Така че кой е най успешен като президент досега е ясно. Успех на новия президент. От него си зависи.

107

Анонимен

преди 12 години

нещо повече няма и редколегия, а само пише логото на вестника под статиите които са наблъскани. Това ако е журналистика...Щом еколозите са милионери от европроекти както пишат, то магистраладжиите какви са?

106

Анонимен

преди 12 години

Заглавия от един вестник: Хората с досиета няма да са лице на държавата ни, Борим се да върнем знаковите имоти на София, Режат отпуски на чиновници, Бутат палатите на цар Киро до март, Няма да намаляват заплати и пенсии през 2012, Спецсъдът е с мрачно минало и светло бъдеще, Депутат на закуска с Обама, Без риск от воден режим, Археолозите с калорифер, Еколозите милионери в зелено, агромафията печели милиарди от фалшиви храни, Беззъба опозиция джафка. Филоложката с полицейска душа,автори няма!!!!

105

до 158

преди 12 години

Напротив, знаем какво искаме. Искаме да работим и отглеждаме децата си на спокойствие в България. Но постоянно избираме неподходящи хора, защото това ни се предлага .

104

жека

преди 12 години

хора, защо само плюем. моят президент не е Плевнелиев, защото той е едно поставено лице на премиера. Но това не ми дава правото да го плюя. Нека се огледаме около себе си и да престанем да се оправдаваме само с миналото. Вече израстна едно цяло поколение в новото време, което започва да работи и навлиза в управлението и ако нещо не ни харесва, това е защото ние самите не незнаем какво искаме

103

Анонимен

преди 12 години

izprashtame go s palni disagi ,mesto da izgnie v zatvora .

102

Дядо Петър

преди 12 години

45 + 55 = 100%ОТНОВО НАЙ-ДОЛНОПРОБНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ПРОДАЖНИТЕ НИ ПР АГЕНЦИИ.ЗАЩОТО НИТО ГОЦЕ БЕШЕ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ, НИТО ПЛЕВНЯТА Е СЕГА.А ТАКИВА КАТО МЕНЕ ИМА ХИЛЯДИ.

101

Анонимен

преди 12 години

От неделя едно кученце на каишка ще бъде в президенството. Произходът му е от Бойковия кучкарник, но не си мислете, че е овчарско куче. Чиста болонка, направо преоблечена котка!Ще имаме истински *** на този като цяло синекурен пост!

100

Анонимен

преди 12 години

Немога да повярвам че Първана има 44% одобрение...Тоя балък какво направи за БГ? Раздаваше ордени стара планина с затворени очи...Българската армия няма никакъв престиж и авторитет вече, а боеноспособността и е намаляла в пъти за последните 10 години. Да ни е давал отчет как са българските военни зад граница? НЕ нищо не знаем за тези момчета и момичета...Тоя е един комунистически пес, като го слушам единственото нещо което чувам е някакви "интелигентни" намеквания или прости усмивки...плитък е