170

Анонимен

преди 12 години

За жалост това не са хора, които градят, а разграбват и рушат с цената на всичко, като стриктно се придържат към принципите на шестаците: "Остър ум, хладно сърце, чисти ръце".

169

ппанцхо

преди 12 години

Една лека анатема?Ама няма кой да им я издаде.Интересно защо никой не иска да се покае и да отиде в манастир като обикновен монах.Това би било един пример за нас?

168

Анонимен

преди 12 години

Интересно Господ къде ще сложи ченгетата с раса.......

167

novakov@gyuvetch.bg

преди 12 години

Били, били. А сега какво ще ги правим?

166

Ал

преди 12 години

Висшите клирици са чисти като ангели! А за сътрудничеството с ДС нещата са следните: Внедрили са се в тази сатанинска комунистическа организация , за да я разрушат отвътре !

165

АНОНИМЕН

преди 12 години

Тези хора са позор за хилядолетната ни света институция. Дано да горят в Ада.

164

митака

преди 12 години

Блажиш ли,дядо попе блажиш ли?Долни хора са това,само незнам кво толкова се чудиха и се маеха с тия доиета,то тва си беше от ясно по ясно.

163

Жорж

преди 12 години

Това с митрополитите свърши. Ама защо М.Андреев и сие не направят проверка за принадлежност към ДС на висшите магистрати, както и на тези, били съдии и прокурори преди 10-и ноември! Знаете ли пък там колко "десари" ще се пръкнат! Защото всеки магистрат преди 10-и ноември беше номенклатурен кадър на БКП и член на тази партия. Нищо, че сега го дават топдемократи!

162

Анонимен

преди 12 години

Висшият клир да приключи завинаги с ДС като смени митрополитите сътрудници.Едва тогава ще има някакъв авторитет сред народа.В противен случай ще продължават да предизвикват и настройват хората срещу себе си с наглостта и безнаказаността в поведението си. Ярък пример за такова поведение е варненският Кирил,прекалил със демонстрация на скъпи часовници и коли,което е несъвместимо с християнското смирение и ценности.

161

ПАТИЛАН

преди 12 години

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР........

160

Анонимен

преди 12 години

Този прилича на Сатана.Всъщност,приятел на тимажиите.Едно и също.

159

ddd

преди 12 години

Всички духовници,които са били агенти да бъдат анатемосани и линчувани,дяволи под свещено расо....

158

анонимен

преди 12 години

нали тайната на изповедта е свещена.как може да се изповядаш на свещеник и той после той да отиде и да те предаде ??всички вън от църквата, за такива няма място там.

157

Анонимен

преди 12 години

Това са доносниците на Партията.Отива човек в църква,за да сподели вярата си в Бог и доброто.Но това явно е било "грях" - да вярваш силно в Бог,защото така...не вярваш в повелите на Партията!И затова са писали доноси,гнусно е!

156

БГ

преди 12 години

Ето защо е слаба и неадекватна Българската православна църква - защото е пълна с комунисти. Всяко нещо, до което се докопа комунист се разкапва.

155

Йово

преди 12 години

Ние си отворихме досиетата, време и ЦРУ (USA) и МИ5, МИ6 (UK) да си ги отворят да видим кой техни гадове са гастролирали и в момента гастролират из България за да им искаме обяснение.

154

Анонимен

преди 12 години

maliiii maskari deto no jenajt i kruschtavat ,te zatui vdigat vse zenite jaa

153

MAXIM

преди 12 години

Сътрудници на ДС не са били още Пловдивският митрополит Николай, Ловчанският Гавриил , Доростолският Амвросий, както и владиците на демокрацията младите епископи Антоний ,викария на патриарха Йoaн Знеполски хиротонисан 2007година , бившия игумен на Роженския манастир епископ Йоан хиротонисан на малка Богородица 2002 година и секретаря на Св.Синод Стобийски епископ Наум хиротонисан през 2007 година.

152

Багаин

преди 12 години

до:177 можеш да служиш на Бога и на държавата която е преди всичко

151

Багаин

преди 12 години

Премахнем ли държавна сигурност( сигурността на държавата) , оставаме със свалени *** срещу враговете си , а те са много. Ако повечето от вас гледат на България като на фирма , то аз гледам на нея като на държава(родина) .