83

Анонимен

преди 12 години

Преди 2 години убиха с камъни една българка в Иран според законите на Шириата, понеже съпругът и решил,че му изневерява...естествено в у нас нито дума понеже медиите бълваст контролирана пропаганда палтена от кремъл.................таз статия също е платена, за щастие балъците свършиа другари

82

до 109

преди 12 години

Кой си ти , че на Иранците изобщо да им пука за теб , че и да се "борят" против теб. Къде си видял иранец да е направил нещо против България ? Като си вадиш неща от *** и си ги слагаш в устата моля не плюй резултата в публичното пространство защото мирише.

81

Анонимен

преди 12 години

Иран е държава, която се бори против нас, следователно трябва да бъде мачкана по всякакъв начин.

80

гад

преди 12 години

Поръчки на чичо Бил...защото Иран е една от малкото страни, които не коленичи и не направи св-ирка на чичото на ,,света". Не се надупи и не си деактивира ядрените оръжия, като много други страни, които направиха и 3 в 1.:)

79

Анонимен

преди 12 години

"отбелязва Джордж Оруел" - в този сайт наистина безмозъчно превеждат крадени статий.Джордж Орлуел го е "отбелязъл" това още през 1948-***. Отделно, цитатът е като преведен от гугъл.

78

д

преди 12 години

"евроатлантически ценности"

77

Анонимен

преди 12 години

Материал на МЕХДИ ХАСАН, публикуван в Гардиън...Какво да коментираме... Ще ми разправя ислямски мутант за "нашите ценности".

76

Анонимен

преди 12 години

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ:KILL'EM ALL

75

до 93

преди 12 години

е точно щото сте болшинство, живеем в тази мизерия, останали сте само простаците и червените ***, интелигентните хора или ги избиха или избягаха навън точно към америка и европа..

74

Анонимен

преди 12 години

ама тука верно пълно с червени мозъци..брейй

73

slayer

преди 12 години

Ама авторът на тази статия е много ***, или пък му бутат нещичко. Каkто и да е, да симпатизираме на *** ли, арабска ***, само *** за тях дoкато не изгори и последната *** и фередже. Запада е много мек, досега требваше да ги заличи сто пъти, гнусните ислямисти..

72

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Какво чудно има?Те на Кенеди пръснаха главата, че на някакъв човечец с вехто Пежо 450 ли няма да светят маслото?МАГАТЕ и МААЕ защо не влязат в Димона, пробички да вземат и да снимат с камерките?Ай, сиктерикс!

71

морски

преди 12 години

Ето това са действия на САЩ и Израел.Гадове!!!!

70

мунчо

преди 12 години

На всяко действие има противодействие-очаквайте втора серия-"Атентати в САЩ", след което някой ирански лидер ще каже,че това е чудесен акт , и със сигурност няма да плаче...

69

Анонимен

преди 12 години

заради простаци като теб Нормален Човек - 95

68

ан

преди 12 години

БРАВО ЗА СТАТИЯТА. ТОВАЕ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ХАМЕРИКА. ОТ НЯКОИ КОМЕНТАРИ ПО ДОЛУ РАЗБИРАМ ЧЕ ИМА ЧОВЕКО-ПОДОБНИ СЪС ПРОМИТИ МОЗЪЦИ. КОИТО ТОЛКОВА СА ЗАТЪПЕЛИ ЧЕ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ НЕ ВИЖДАТ. ТОЧНО КЪМ ТОВА СЕ СТРЕМЯТ ХАМЕРИКАНСИТЕ ПИРАТИ. ХАМЕРИКАНСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА СЕ ОСЛАНЯ ТОЧНО НА ТАКИВА КОИТО В ГЛАВИТЕ СИ ВМЕСТО СИВО ВЕЩЕСТВО ИМТ КАША. ХУБАВОТО Е ЧЕ ТЕЗИ ЧОВЕКО-ПОДОБНИ КОИТО ПОДДЪРЖАТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ СА МНОГО МАЛКО. ХОРАТА СЪС ЗДРАВ РАЗУМ СА БОЛШИНСТВО.

67

До Крис

преди 12 години

Май много филми си гледал. Реалността е доста по-различна. Познай как се сваля крилата ракета в момента наа изстрелването й. Точно никога. А Иран си иска дестабилизация в района защото си има и вътрешни проблеми. За ислямски Иран и аятоласите начело е много удобно винаги да имат подръка врагове, които да са виновни за проблемите им - в случая Израел и САЩ. Я си представи, че спрат с досегашната си политика спрямо Иран, Афганистан и прочие ислямистки гнезда - ще се се изтрепят помежду си. Абе ..

66

hk

преди 12 години

Няма основание България да бъде враг на Иран. Евентуална подкрепа на американско-израелска агресия срещу Иран ще бъде голяма грешка.

65

до uh

преди 12 години

Горещо ти препоръчвам да отидеш на психиатър.

64

Анонимен

преди 12 години

Има ли разлика ,дали ще убиеш някой в чужбина защото прави нещо което не ти харесва или ще "самоубиеш" някой за да тушираш напрежение към властта в страната си ?